Dodaj do ulubionych

Hotele Formule1 w Szwecji.

09.01.06, 13:12
Witam po raz pierwszy,
Mam pytanie do tych, którzy wiedzą coś na temat sieci tych hoteli w Szwecji. Wybieram się do Göteborgu i chciałabym się tam zakwaterować z rodzinką. Ze stron internetowych zrozumiałam, że nie można zarezerwować miejsca w tym właśnie hotelu przez intenet, tylko skontaktować się ewentualnie telefonicznie(przy wszystkich innych hotelach np w Paryżu jest opcja reservation tylko w Szwecji nie ma) No i dzwonie od paru dni, poprzedzając kierunkowym 0046 i mówią , że nie ma takiego numeru. Dzwoniłam też do sztokholmskiego hotelu oraz hotelu w Malmöi też to samo.Strona była aktualizowana, bo widać to po cenach, więc nie zależy to chyba zmiany numerów.Wogóle dziwnie mało informacji jest na temat tych hoteli,że już nie wspomnę o braku opcji rezerwacji przez internet.Czy ktoś wie, jak się rezerwuje miejsca w tym hotelu?
Z góry dziękuję za odp
Obserwuj wątek
    • euro_pejka Re: Hotele Formule1 w Szwecji. 09.01.06, 13:19
      Aha, i jeszcze jedno pytanie. Czy to możliwe, że cena 330 SEK odnosi się do pokoju a nie osoby. Wydaje mi się to strasznie mało (oczywiście na szwedzkie warunki)?
      • skagerak Re: Hotele Formule1 w Szwecji. 09.01.06, 13:23
        klikales tu ?
        www.hotelformule1.com/formule1/fichehotel/gb/for/2698/fiche_hotel.shtml
        • skagerak Re: Hotele Formule1 w Szwecji. 09.01.06, 13:27
          okolo 33 euro, to chyba normalna cena w tej kategorii hoteli za pokoj trzy-
          osobowy bez lazienki i sniadania
          dobre to na przenocowanie ale nie na kilkudniowy pobyt
        • euro_pejka Re: Hotele Formule1 w Szwecji. 09.01.06, 13:32
          Faktycznie na szwedzkiej stronie jest opcja reservation, dzięki, ale i tak musze czekać, bo nie mogę zarezerwować, gdy czas do przyjazdu przekracza 100 dni a telefonicznie sie nie da.
          Czy z tej tabelki zrozumiałeś/łaś, że cena jest za pokój a nie osobę?
          • euro_pejka Re: Hotele Formule1 w Szwecji. 09.01.06, 13:37
            Jeszcze raz dzięki. NO własnie, kiedys ale kiedyś jak wyliczalismy pokój 2-osobowy w schronisku, co prawda w centrum Sztokholmu, to wynosiło ok 450SEK.A tu jest przynajmniej umywalka z wodą a najtańszy Bed&Breakfast(bez śniadania) w Goteborgu to 450 SEK. Dlatego to 330Sek mnie dziwi. No ale i tak wydamy kupe kasy.
          • skagerak Re: Hotele Formule1 w Szwecji. 09.01.06, 13:37
            mozna rezerwowac przez internet
            kliknij w prawym rogu na "rezerwacje" nastepnie podaj numer kodu hoteloewgo,
            wypelnij rybryke "data", kliknij OK rezerwacja i otrzymasz strone do
            wypelnienia danych osobistych
            rezerwuj
            • skagerak Re: Hotele Formule1 w Szwecji. 09.01.06, 13:40
              na stronie rezerweacyjnej wyswietla cene 30 euro za pokoj a wiec jeszcze taniej
              niz ja przeliczylem
              tak, to cena normalna dla tego typu hoteli
              • euro_pejka Re: Hotele Formule1 w Szwecji. 09.01.06, 13:50
                Nie wskakuje mi data 28.04. Muszę trochę poczekać, żeby było to 100 dni do wyjazdu.
                Pozdrowienia
    • pernilla Re: Hotele Formule1 w Szwecji. 09.01.06, 13:54
      A napewno wystukalas dobry numer. Z Polski masz stukac 004631 49 24 00.
      Numer funkcjonuje - sprawdzalam, koszt pokoju 310 sek.

• euro_pejka Re: Hotele Formule1 w Szwecji. 09.01.06, 14:52
        Właśnie ten numer wykręciłam ze sto razy. Dziwne.
        • euro_pejka Re: Hotele Formule1 w Szwecji. 09.01.06, 15:00
          Szok, właśnie się dodzwoniłam, chyba mają jakieś dziwne określone godziny pracy, bo cztery dni dzwoniłam praktycznie o kazdej porze. Ale rezerwacji i tak nie moge zrobić przez internet a przez telefon dopiero trzy miesiące przed planowanym wyjazdem. Jednak dobrze zrozumiałam.
          Dziękuję i pozdrawiam
          • pernilla Re: Hotele Formule1 w Szwecji. 09.01.06, 16:37
            W Szwecji piatek byl czerwonym dniem a wielu juz mialo wolne w czwartek albo
            skrocony dzien pracy. Pewnie dlatego odpowiadala aut. sekretarka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka