Dodaj do ulubionych

drapak do sufitu

25.11.10, 17:01
Witam
zastanawiam się nad kupnem drapaka takiego do sufitu.
coś w tym stylu
www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki_dla_kota/drapak_duzy/drapak_siegajacy_sufitu/32863
Czy ktoś z was posiada coś takiego? I jak Wam się sprawdza?
Obserwuj wątek
    • asica74 Re: drapak do sufitu 25.11.10, 17:14

My mamu taki. Koty go uwielbiaja, a szczegolnie hamaksmile czasami mamy kolejki do niego, badz bitwy o niego. Ten twoj, tez jest super. Tylko jedna rada: pod gorna srobe podloz kawalek deseczki i dopiero przykrec go do sufitu. Tym sposobem zrobilismy sobie dziure w suficiesad
      • aniabg1 Re: drapak do sufitu 25.11.10, 19:18
        nad jego kształtem tzn wyposażeniem jeszcze się nie zastanawiałam. Mój Tymon jak miał wcześniej mały drapak to nie wykazywał nim najmniejszego zainteresowania sad Więc myślę czy to nie będzie wyrzucenie pieniędzy sad No i mam dużego 6,5 kg kocura wiec nie wiem czy on tam się w ogóle zmieści smile
        • asica74 Re: drapak do sufitu 25.11.10, 23:06
          a.... wiesz co, a jaki to jest kot? My mamy koty tymczasowe i widze, ze duzo zalezy od kociego temperamentu. Jezeli koty lubia biegac, etc, to lubia drzewko, a jezeli jest to raczej kanapowiec, to jedynie hamak. Strona pozytywna jest to, ze owo drzewko sie nie wywroci.
          • wiesia.and.company Re: drapak do sufitu 26.11.10, 23:12
            Te wysokie drapaki spełniają kocie wymagania. Bo i wdrapać się można, i skoczyć i zeskoczyć z wysoka i przeciągnąć na stojaka drapiąc wyciągniętymi łapami... I posiedzieć na platformach patrząc na wszystko z góry. A koty lubią kontrolować sytuację wink Świetny drapak. Sama mam wysoki, kilkupiętrowy i polecam tylko takie wysokie. smile
            • lauralay Re: drapak do sufitu 28.11.10, 23:21
              Mam taki
              Wówczas był w promocji i zapłaciłam za niego 350 zł. Koty go kochają. smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka