kokolores 21.07.09, 21:11 Co tam u was nowego??? :) Koko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ryza_malpa1 Re: Zyjecie ???? 22.07.09, 22:55 A co może byc nowego u nieboszczyków? Leżymy se, panie, w cieple....rozkład postępuje...nowe moga byc pokolenia robaków co najwyżej.... Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Zyjecie ???? 25.07.09, 20:50 aaaa z nowego to cóż no chyba na walentynki zostanę tatusiem ... Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Zyjecie ???? 28.07.09, 23:16 jetbang napisał: > aaaa z nowego to cóż no chyba na walentynki zostanę tatusiem ... po raz pierwszy ???? gratuluje ;) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Zyjecie ???? 04.08.09, 20:51 Żyję i mam się w miarę dobrze, rodzina mi się nie powiększa, ale zmiany życiowe następują a jakże:) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Zyjecie ???? 06.08.09, 22:12 No to tak ... żyję ... urlop był ale już go nie ma ... będzie za to grusza ... więc wszędzie dobrze, ale w pracy najgorzej :D. Moja rodzina też się nie powiększa no chyba, że moja najukochańsza (jedyna) siostra przyprawi mi szwagra, ale na to na razie też się nie zapowiada ... wiwat konkubinat. I chyba tyle :) ... ogólnie bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
pep-per Re: Zyjecie ???? 17.09.09, 14:22 Żyję ale na forum zaglądam "od wielkiego gwizdka" Odpowiedz Link Zgłoś