Dodaj do ulubionych

będę tęsknić...

12.09.11, 18:49
W piątek rano wyjeżdżam na trzy dni. Jak ja przetrwam bez moich kiciaczków?! I bez tego forum?
Będę tęsknić straszliwie.
A po powrocie - albo foch straszliwy, albo erupcja miłości, albo jedno i drugie...
Obserwuj wątek
    • lampka_nocna5 Re: będę tęsknić... 12.09.11, 20:56
      przeżyjeszsmile
      Ja często dość wyjeżdżam, i na początku koty były naburmuszone, sfoszone i w ogóle byłam w niełasce przez pół dnia; ale zrozumiały, że mama raz-dwa razy w miesiącu znika i już nie ma fochasmile tylko kocie szczęście.
      Za to jaka radość, jak wraca człowiek do domu, i ktoś się autentycznie cieszy...
      Nas nie było od środy i Szatan od godziny niestrudzenie biega w te i nazad z radości. Czasem warto wyjechać
      • wladziac Re: będę tęsknić... 12.09.11, 21:41
        kotki będą tęsknić i my też,trzymaj się
      • olinka20 Re: będę tęsknić... 12.09.11, 21:43
        My po ostatnim wyjezdzie przywiezlismy Puka, wiec nie wiem jak na nasze nastepne plany sie Pin zapatrujewink
        Piasia, przezyjesz, koty tez, ale rozumiem co czujesz, bo ja tesknie za moimi futrami, że hej!
      • noirdesir2 Re: będę tęsknić... 13.09.11, 09:14
        Ja tęsknię nawet jak do pracy wychodzę rano, kota mamy od ponad miesiaca i w tym czasie jeszcze nigdzie nie wyjeżdzaliśmy. A tęsknię bo nasza Kitka jest coraz słodsza i coraz kochańsza smile zobaczcie jak on bosko śpi koło nas, foto było zrobione w weekend, wieczorem, my oglądalismy jakieś "show" w tv, a ona sobie drzemała na swojej pufce, i jak zaczela sie przeciągać, to się okazało , że pufka robi się mała dla niej:
        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/dc/wf/j4ib/YiGjadTJ2eUCmDmJpB.jpg
        poza tym remontują nam własnie balkony w bloku i bidulka ma halas cały dzień... sad

• lampka_nocna5 Re: będę tęsknić... 13.09.11, 10:49
          O, i to jest właśnie obraz kota prawdziwie, niezaprzeczalnie i bezsprzecznie szczęśliwegosmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka