lysy-jack 21.04.13, 22:37 Dzidzia w sobotę miała zdjęte szwy i powróciła do swojego kociego życia bez kaftanika. Jej ulubione miejsce przy oknie w kuchni A może by tak zmienić pozycję...? Eee nie, może uda się położyć... Coś ciasno Trzeba się odrobinkę wpasować. Udało się Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mist3 Re: Uda się? 21.04.13, 22:42 Teraz musisz uważać, żeby nie przytyła nadmiernie po sterylizacji. Piszę to tylko dlatego, że kotka moich rodzicow jest bardzo podobna do Dzidzi (taka sama czarno-biała krówka), ale niestety w tym koszyczku już by nie posiedziała - zbyt bardzo moi rodzice chcieli biednej Filusi wynagrodzić "męki" dochodzenia do siebie po zabiegu... Odpowiedz Link
lysy-jack Re: Uda się? 21.04.13, 22:47 mist3 napisała: Cytat Teraz musisz uważać, żeby nie przytyła nadmiernie po sterylizacji. Z Dzidzią problemów nie będzie. Będą z moją małżowinką, bo ona zawsze chce cały świat karmić Odpowiedz Link
rapuntzel Re: Uda się? 21.04.13, 22:42 łapeczki na ostatnim zdjęciu mnie rozbroiły widać, że malutka zapomniała już o jakiejś tam operacji Odpowiedz Link
olinka20 Re: Uda się? 21.04.13, 23:30 Jejuniu, jaka ona jest słodka!!!! To powinno byc zabronione taka słodycz miec w domu! Odpowiedz Link
saga55-5 Re: Uda się? 22.04.13, 00:25 Mnie chyba zawsze będzie zastanawiał fakt, że koty dopóty kombinują, dopóki się uda ich zamierzony cel. Jak one to robią ? rzeczy niemozliwe, staja się nich jednak mozliwe Odpowiedz Link
elzbieta.24 Re: Uda się? 22.04.13, 10:39 Masz super słodką koteczkę a jej zdolności układania się w tak małym koszyku są godne podziwu. Odpowiedz Link
wladziac Re: Uda się? 22.04.13, 16:32 fajnie że już po wszystkim i koteczka malutka może wrócić do swoich gimnastycznych zajęć dla utrzymania formy,śliczna jest Odpowiedz Link
menard44 Re: Uda się? 23.04.13, 09:49 Jak na nia patrze to wypisz wymaluj eks dzikus Felus.... piekna jest... Odpowiedz Link
yvi1 Re: Uda się? 23.04.13, 10:57 Bardzo wytrwala i sprytna Dzidzia .A wdzieku ma tyle co cale stado kotkow! Odpowiedz Link