yvi1 11.05.13, 08:54 Te sliczne slepia i to spojrzenie!Na pewno dzielnie broni swojego pierscienia. Sa jeszcze jakies inne Hobbity na stanie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanka20074 Re: Frodo jest a gdzie Gandalf?:) 11.05.13, 09:40 wow ale oczyska a i pyszczek prześliczny do zacałowania Odpowiedz Link
rapuntzel Re: Frodo jest a gdzie Gandalf?:) 11.05.13, 10:19 mój ssssssssssssssssskarb! zaraz porwę, wycałuję i wygniotę Odpowiedz Link
wladziac Re: Frodo jest a gdzie Gandalf?:) 11.05.13, 12:47 prześliczny kocio,uśmiechnięty Odpowiedz Link
salimis Re: Frodo jest a gdzie Gandalf?:) 12.05.13, 17:45 Aż chciałoby się zaśpiewać "Ładne oczy masz, komu je dasz ... " Odpowiedz Link
zwiatrem Re: Frodo jest a gdzie Gandalf?:) 13.05.13, 20:16 Wyjątkowe spojrzenie, razem z niebieskim odcieniem oczu łączy się w nieprawdopodobną przenikliwość ). Na dodatek zostawia coś bajecznego. Odpowiedz Link
ewa_anna2 Przedświąteczne znalezisko 11.05.13, 13:25 Frodo - to przedświąteczne znalezisko. W grudniu ktoś go wyrzucił, na śnieg. Miał około 3 miesięcy. Znalazła go mama i zabrała do domu. Niedługo, w okolicach września stukną mu 3 latka Kociak przesłodki, ciągle chce być miziany. Próbuje podszczypywać Zosię, z czego Zosia nie jest zadowolona. Frodo jest bardzo wysokim kotem. Zabawnie pije wodę - albo z kranu, albo łapę zanurza w szklance i następnie ją oblizuje. Odpowiedz Link
yvi1 Re: Przedświąteczne znalezisko 11.05.13, 16:10 Sliczne,sliczniejsze i przesliczne.Ache te niebieskie oczy,ach te futerka. Prosze pomiziac ode mnie . Odpowiedz Link
olinka20 Re: Przedświąteczne znalezisko 11.05.13, 17:03 Sliczny! Naprawde skarbeczek, jak mozna takie slicznosci było wyrzucic? Odpowiedz Link
pi.asia Re: Przedświąteczne znalezisko 11.05.13, 18:31 Podpisuję się pod słowami Olinki - jak można wyrzucić coś tak pięknego??? (Abstrahując oczywiście od samego faktu wyrzucenia kociaka,co nie mieści mi się w głowie) Przecudny, cieniowane futerko, prążki na łapinach i te niebieskie ślepka - zachwycająca całość. A w połączeniu ze słodkim charakterem to już w ogóle unikat. Odpowiedz Link
klaryma Re: Przedświąteczne znalezisko 11.05.13, 20:36 przesliczny i jeszcze daje sie przytulac, ideal o prostu! Dla mnie na tym zdjeciu z "pierscieniem" ma taka mine, jakby zaraz mial popasc w zwariowany galop Odpowiedz Link
zaba_300 Re: Frodo jest a gdzie Gandalf?:) 12.05.13, 07:44 Ua, ależ piękny! Nieziemski. Odpowiedz Link
andy3458 Re: Frodo jest a gdzie Gandalf?:) 12.05.13, 08:15 Zaciekawione spojrzenie, pierścień na szyi i piękne futro. Jak na Hobbita przystało Frodo oczarowuje swym wyglądem. Odpowiedz Link
inez21 Re: Frodo jest a gdzie Gandalf?:) 12.05.13, 11:25 Przepiękny I te urocze niebieskie oczy)) Odpowiedz Link
elzbieta.24 Re: Frodo jest a gdzie Gandalf?:) 12.05.13, 12:26 W tym spojrzeniu można zatonąć.Piękny kocurek. Mizianki. Odpowiedz Link
echtom Gandalf u mnie na DT :) 12.05.13, 15:52 Klasyczny szary pręgowany tygrys. A niebieskie ślepia Froda zniewalające Odpowiedz Link
ewa_anna2 Re: Gandalf u mnie na DT :) 12.05.13, 16:51 Zdjęcie proszę tu wkleić Kolejne zalety Frodo. Jest strasznie towarzyski. Rano coś pisałam w komputerze. Frodo położył się na drukarce. Potem poszłam do drugiego pokoju, do mamy. Co zrobił Frodo? Pojawił się tam po minucie. Teraz przytula się do innego kota. Jak wracam z psem ze spaceru - obwąchuje go i się o niego ociera. Frodo lubi dzieci. Mój siostrzeniec (w tej chwili lat 7) lubi się z nim bawić. Nie wiem czemu, ale Frodo lubi spać na butach. Jak wymyje kuwetę i nasypię świeżego żwirku - Frodo wyleguje się tam. Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Frodo jest a gdzie Gandalf?:) 12.05.13, 22:37 Jaaakie cudo! Ten koloryt, i oczy, i paski... Przecudnej urody kot. Dawno nie widziałam zwierza tak pięknie szarego, te delikatne odcienie są niesamowite. Stanowczo, kot jako gatunek jest w ścisłej czołówce najładniejszych stworzeń świata. Każdy inny, a każdym się można zachwycać. Odpowiedz Link
wiesia.and.company Re: Frodo jest a gdzie Gandalf?:) 13.05.13, 16:53 Przepiękny, wyraziste spojrzenie i te obwiedzione czarną kredką niebieściuchne oczy z połączeniem niewinnego różwego noska! Świetny chłopaczek! Odpowiedz Link