babka71 13.12.05, 10:37 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=128&w=33359378 nie mogłam tego ogladać bo gula mi stanęła w gardle Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrexham Re: Zobaczcie!!!!!!!!! 13.12.05, 11:06 sorry babka, ale ja nie mam odwagi tam zajrzec... Odpowiedz Link
wrexham Re: Zobaczcie!!!!!!!!! 13.12.05, 13:18 rany, jak mam obejrzec do konca kiedy ja nie mam nawet odwagi najechac kursorem na ten link? Odpowiedz Link
kasikk Re: Zobaczcie!!!!!!!!! 13.12.05, 13:33 obejrzałam i... nie wiem, co napisać może oni też jak podróżują, w końcu tyle ich w tym kraju... niech im wszystkim będzie tak samo dobrze, jak tym psom i kotom Odpowiedz Link
babka71 umfana zobacz i przeczytaj komentarz na koncu 13.12.05, 15:50 nigdy nie kupisz niczego na stadionie 10 -cio lecia, zapewniam Cię Odpowiedz Link
magdaksp Re: umfana zobacz i przeczytaj komentarz na koncu 13.12.05, 20:54 nie zajrzalam bo ostatnio na jakims angielskim kanale widzialam reportaz o futrach z kotowi psow.pierwsza mysl-wpasc tam z kalasznikowem i pod mur wszystkich. Odpowiedz Link
cleo_1 Re: Zobaczcie!!!!!!!!! 14.12.05, 22:38 Umfana, ja tez nie mialam odwagi, zbyt smutno i nerwowo u mnie jest ostatnio,moze w innych okolicznosciach...i tak jade na relanium, wiem, czym "pachna" takie filmiki, moje serducho mogloby tego nie wytrzymac. Odpowiedz Link
cleo_1 widzialam tego typu filmy 14.12.05, 23:34 to dla ludzi o mocnych nerwach, zdrowych zmyslach, sprawnych umyslach i bez empatii. Ja po obejrzeniu filmiku pietnujacego eukanube za doswiadczenia na zwierzakach czy filmu pokazujacego okrucienstwo wobec kurczat i owiec nie moglam spac przez 3 noce. Mialam koszmary na jawie, ryczalam na samo wspomnienie, czulam jak mozg mi sie jezy pod skora glowy... To ucieczka, ktora ma na celu zachowanie zdrowia psychicznego i rownowagi emocjonalnej (resztek w moimprzypadku). Nie mam sil ogladac, rozumiem umfane, nie moge. Odpowiedz Link
klle Re: Zobaczcie!!!!!!!!! 13.12.05, 21:01 to jest inna kultura... ale OBRZYDLIWE!!!! OBRZYDLIWE!!!! I KONIEC... będzie mi się śniło... Odpowiedz Link
groha Re: Zobaczcie!!!!!!!!! 14.12.05, 23:50 Klle, dzięki, że ostrzegłeś. Nawet nie chcę wiedzieć, co to znowu za obrzydliwość. Babko, pardon bardzo, ale ja też nie mogę się przemóc. Oszczędzam zdrowie. Odpowiedz Link