Dodaj do ulubionych

Zobaczcie!!!!!!!!!

13.12.05, 10:37
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=128&w=33359378
nie mogłam tego ogladać bo gula mi stanęła w gardle
Obserwuj wątek
    • wrexham Re: Zobaczcie!!!!!!!!! 13.12.05, 11:06
      sorry babka, ale ja nie mam odwagi tam zajrzec...sad
      • funghettino Re: Zobaczcie!!!!!!!!! 13.12.05, 12:35
        ja tez nie...
        • babka71 Re: Zobaczcie!!!!!!!!! 13.12.05, 12:39
          ale obejrzyj do końca proszę!!!!
          • wrexham Re: Zobaczcie!!!!!!!!! 13.12.05, 13:18
            rany, jak mam obejrzec do konca kiedy ja nie mam nawet odwagi najechac kursorem
            na ten link?
            • kasikk Re: Zobaczcie!!!!!!!!! 13.12.05, 13:33
              obejrzałam i... nie wiem, co napisać
              może oni też jak podróżują, w końcu tyle ich w tym kraju...
              niech im wszystkim będzie tak samo dobrze, jak tym psom i kotom
              • umfana Re: Zobaczcie!!!!!!!!! 13.12.05, 14:24
                Nie mogę (boję się) zobaczyć to sad((
                • babka71 umfana zobacz i przeczytaj komentarz na koncu 13.12.05, 15:50
                  nigdy nie kupisz niczego na stadionie 10 -cio lecia, zapewniam Cię
                  • magdaksp Re: umfana zobacz i przeczytaj komentarz na koncu 13.12.05, 20:54
                    nie zajrzalam bo ostatnio na jakims angielskim kanale widzialam reportaz o
                    futrach z kotowi psow.pierwsza mysl-wpasc tam z kalasznikowem i pod mur
                    wszystkich.
                • cleo_1 Re: Zobaczcie!!!!!!!!! 14.12.05, 22:38
                  Umfana, ja tez nie mialam odwagi, zbyt smutno i nerwowo u mnie jest
                  ostatnio,moze w innych okolicznosciach...i tak jade na relanium, wiem,
                  czym "pachna" takie filmiki, moje serducho mogloby tego nie wytrzymac.
                  • umfana Nie wejdę tam- wiem że tam jest masakra :((( 14.12.05, 23:05
                    Boję się...
                    • cleo_1 widzialam tego typu filmy 14.12.05, 23:34
                      to dla ludzi o mocnych nerwach, zdrowych zmyslach, sprawnych umyslach i bez
                      empatii. Ja po obejrzeniu filmiku pietnujacego eukanube za doswiadczenia na
                      zwierzakach czy filmu pokazujacego okrucienstwo wobec kurczat i owiec nie
                      moglam spac przez 3 noce. Mialam koszmary na jawie, ryczalam na samo
                      wspomnienie, czulam jak mozg mi sie jezy pod skora glowy...
                      To ucieczka, ktora ma na celu zachowanie zdrowia psychicznego i rownowagi
                      emocjonalnej (resztek w moimprzypadku). Nie mam sil ogladac, rozumiem umfane,
                      nie moge.
    • klle Re: Zobaczcie!!!!!!!!! 13.12.05, 21:01
      to jest inna kultura...
      ale OBRZYDLIWE!!!! OBRZYDLIWE!!!! I KONIEC...

będzie mi się śniło...
    • groha Re: Zobaczcie!!!!!!!!! 14.12.05, 23:50
      Klle, dzięki, że ostrzegłeś. Nawet nie chcę wiedzieć, co to znowu za
      obrzydliwość. Babko, pardon bardzo, ale ja też nie mogę się przemóc. Oszczędzam
      zdrowie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka