siliana1 16.08.08, 14:01 wiedzieliscie, ze dziala cos takiego w wwie? warto sobie wbic te dane do komorki, bo potraconych, czy chorych bezpanskich zwierzat w naszym miescie duzo www.strazdlazwierzat.com.pl/index.php?pliki=glowna Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wladziac Re: straz dla zwierzat 16.08.08, 18:46 w Krakowie powstała inicjatywa "okno życia" dla zwierząt,tak jak jest dla noworodków ludzkich,miałoby powstać przy tow opieki nad zwierzętami,ciekawe czy zostanie zrealizowana,jak wyczytałam to i tak cały czas pod drzwi towarzystwa są po schody wsadzane zwierzęta zapakowane w różne pudła np duży dorosły kot wciśnięty do pudełka po butach! nie mówiąc już o nowonarodzonych maluchach Odpowiedz Link
salimis Re: straz dla zwierzat 16.08.08, 22:09 Myslę ze to pomysł godny naśladowania,mam nadzieję ze w naszym złodziejskim kraju się sprawdzi i na pierwszym miejscu stawiane będzie dobro zwierząt a nie osobiste. Sorry że tak piszę ale mnie szlag trafia jak widzę ze wszędzie znajduje się ktoś kto patrzy co by się dało dla siebie uszczknąć. Odpowiedz Link
wladziac Re: straz dla zwierzat 17.08.08, 09:20 oby została zrealizowana bo to co się dzieje w tej chwili jest porażające,szczególnie w czasie wakacji Odpowiedz Link
kasikk_29 Re: straz dla zwierzat 17.08.08, 21:40 o tak inicjatywa super, ale wyszkolenie tejże straży żenujące pani kozła od kozy odróżnić nie potrafiła (sic!) Odpowiedz Link