yawokim 26.11.02, 22:48 to fajne miasto fajne sklepy takie akcje ze hej! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isis! Re: Mediolan 27.11.02, 00:36 Świetne, eksluzywne sklepy, fajne kafejki i niezłe panienki naookoło. Ale nie sądzę, żeby cos z ww. było taniego... Odpowiedz Link
yawokim Re: Mediolan 28.11.02, 18:31 jak sklepy to wiadomo miu miu prada i te inne wloskie cuda/ co kosztuje troche duzo/ ale jak ktos lubi bardziej lajtowe rzeczy to na via ticinese /albo porta ticinese teraz to wylecialo mi z glowy/ sa sklepy ze stussy carhartt silas fajne. a taka ciekawostka w nocy od groma brazylijskich transwestytow i nie poczwary wcale. Odpowiedz Link
maja281 Mediolan 08.12.02, 13:45 We Włoszech, prawie wszędzie czuję się świetnie! Jeden wyjątek Mediolan...okropnie mi się nie podoba:( pozdrawiam maja281 Odpowiedz Link
mczukiewska Re: Mediolan 18.12.02, 20:44 Mediolan to nie tylko sklepy i kafejki. Dla tych, którzy byli w Duomo gorąca pozdrowienia. Odpowiedz Link
melinek Re: Mediolan 19.12.02, 22:21 mczukiewska napisała: > Mediolan to nie tylko sklepy i kafejki. Dla tych, którzy byli w Duomo gorąca > pozdrowienia. Dla jednych sklepy i kafejki, dla innych Duomo i ostatnia wieczerza. Odpowiedz Link
lara8 Re: Mediolan 11.01.03, 14:32 Wolę północne Włochy (np. Mediolan), są one bardziej cywilizowane w porównaniu z południem. Odpowiedz Link
samartinaro Marche!!! 11.01.03, 17:48 A ja uwielbiam środkowe Włochy chociażby Toskanię, ale mojemu sercu i tak najbliższe są Marche (ktoś z Was był?). Z drugiej strony południe wcale nie jest takie jednoznaczne. Odpowiedz Link