jola_wroc 02.01.06, 22:03 co to za kolor ten "charcoal" bo na zdjeciu troche jak czarny, ale nie wiem...? bo nazwa oznacza wegiel drzewny A na żywo co to oznacza? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zetmka Re: Tusz do kresek 02.01.06, 22:30 Wszystkie inne informacje na temat kosmetyków zawsze mozesz uzyskac u mnie pisząc na moje gg 1130401. Bardzo Cie prosze odbierz wiadomość na poczcie, napisałam tam kilka informacji Odpowiedz Link
justa_79 Re: Tusz do kresek 02.01.06, 22:47 ja uważam, że forum istnieje właśnie po to, żeby tutaj dzielić się informacjami na temat kosmetyków. a co do maila, to podejrzewam, że spóźniłaś się z tymi kilkoma informacjami Odpowiedz Link
jola_wroc Re: Tusz do kresek 03.01.06, 11:27 tak juz sie zapisalam dziekuje wszytkim za maile i przepraszam że zawracałam głowę... tak jak to jedna osoba stwierdziła, że nie może tracic czasu i muszę się zdecydować czy to ona będzie moim sponsorem... pozdrowionka Odpowiedz Link
doda1983 Re: Tusz do kresek 04.02.06, 14:11 Wracając do tematu Tusz Charcoal - jest szaro-grafitowy (taki jak końcówka kredki Visions Eclipse). Mam ten tusz, ale czarny. Pędzelek na cieniutki, trzeba nabrać wprawy w malowaniu. Pozatym dość szybo sie kruszy i zasycha - nie wiem czy to mój był felerny, czy wszystkie tak mają. Odpowiedz Link
jola_wroc Re: Tusz do kresek 04.02.06, 16:35 moj jest dobry... przynajmniej narazie. Wole malować się takim cieniutkim pedzelkiem niż czymś typu "flamaster" Odpowiedz Link