aani 08.08.03, 02:29 Pozdrawiam wszystkich forumowiczow z piekielnie goracej Toskanii :))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viki2lav Re: Saluti dalla Toscana 08.08.03, 15:04 bardzo mi milo, dziekuje! Podoba ci sie? Odpowiedz Link
aani Re: Saluti dalla Toscana 08.08.03, 19:28 viki2lav napisała: Podoba ci sie? Zalezy co ;) Ten piekielny upal nieszczegolnie. A w Toskanii jestem zakochana od dawna, moim zdaniem no najpiekniejszy i "najbardziej wloski" region Italii, a teraz ze wzgledu na pogode wszystkie ulubione zakatki odwiedzam by night - niektore noca sa jeszcze piekniejsze :) W dzien siedze raczej w domu, na szczescie w miasteczku na sporej gorce, zazwyczaj duzo chlodniejszym niz nizina - niestety w tym roku i tutaj trudno wytrzymac. Przed chwila przeszla burza, a powietrze wcale sie nie odswiezylo Na dzisiejszy wieczor planujemy Siena by night. Saluti :))) Ani Odpowiedz Link
aani Juz z Gdyni 23.08.03, 11:09 Wczoraj wróciłam - smutno mi potwornie, jedyna ulga to temperatura - tegoroczne włoskie lato było nie do zniesienia! Pozdrawiam wszystkich Ani Odpowiedz Link