marghe_72 12.12.03, 17:21 Macie jakies ulubione włoskie fora? Ja niestety nic nie polecę bo nie znam :( M. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bachatka Re: Ciekawe fora? 14.12.03, 12:43 marghe_72 napisała: > Macie jakies ulubione włoskie fora? > Ja niestety nic nie polecę bo nie znam :( > M. Tak sie ucieszylam z Twojego postu, bo sama nic ciekawego nie znalazlam. Moze we wloskim internecie same glupoty, ze nikt Ci nie odpowiada? Slucham sobie radia przez strone RAI (maja calkiem spory wybor), ale forum zadnego ciekawego nie znalazlam... Odpowiedz Link
dorrit Re: Ciekawe fora? 15.12.03, 08:46 Poniewaz mam dwojke maluchow, czasem czytam/cos tam pisze na forum na stronach: www.quimamme.it. Nie powiem, zeby bylo specjalnie rozbudowane, polskie "edziecko" jest lepsze, ale z braku laku... czasem bywaja tam zywsze dyskusje, oczywiscie wiekszosc kreci sie wokol dzieci (takze - ciazy), poza tym - pracy i tzw. wypadkow dnia codziennego. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
marghe_72 Re: Ciekawe fora? 15.12.03, 11:31 Szperam sobie w internecie i znajduję takie różne:) : www.splash.it/forum/default.asp (niewielu uzytkowników) www.alfemminile.com/world/communaute/forum/forum0.asp www.forumfree.net/?c=2623 M. Odpowiedz Link