stenimi-pl 29.01.08, 12:49 Jak wyglada sprawa z podpisaniem umowy ? Czy mozna zrezygnować wkażdej chwili czy dopiero np. po roku użytkowania ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.iplus Re: umowa iPlus 30.01.08, 11:55 Witam, umowę na iPlus podpisuje się na 24 miesiące. W przypadku gdyby chciał Pan rozwiązać ją wcześniej, trzeba liczyć się z karami, jakie zawiera umowa. Pozdrawiam, ekspert iPlus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mate Re: umowa iPlus IP: *.pbpolsoft.com.pl 30.01.08, 12:11 ...albo zrobić cesję na inną osobe, które będzie zainteresowana iPlusem Odpowiedz Link Zgłoś
stenimi-pl Re: umowa iPlus 30.01.08, 14:19 Myślałem ze najkrótszy zas od podpisania umowy do jej ewentualnego rozwiazania to 12 miesiecy.Dzieki za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
marcel444 Re: umowa iPlus 30.01.08, 14:33 Wobec tego dlaczego ktoś na innym forum pisze o takiej ewentualnosci ?-"Umowa" na czas nie okreslony. Mozna zrezygnowac juz po miesiacu bez zadnych zobowiazan". pozdrawiam Marcel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT8797 Re: umowa iPlus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.08, 16:15 a ja mam takie pytanie, jak utrzymuje się z najmu nieruchomości to żeby podpsac z Wami umowę wystarczą ost. 3 zapłacone PITy Odpowiedz Link Zgłoś