apersona 28.08.11, 22:40 Najlepiej połączyć pracę z pasją, ale w życiu często bywa nieidealnie. Jak dalece różni się to co robicie od tego o czym marzyliście kiedyś? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaga9 Re: Praca i pasja 28.08.11, 22:56 Będąca moją pasją praca ciągle przede mną. Oby kiedyś mi się udało ją znaleźć. Wykonuję zawód, którego nie lubię i nie lubiłam nawet w dziecinnej wersji zabawowej. Ale żem z natury jednostka solidna, to się przykładam i postronni się dziwią, gdy mówię, że nie czuję bluesa. Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Praca i pasja 29.08.11, 02:46 Gdzieś tak do 15 roku życia pragnęłam zostać nauczycielką. Potem mi się odwidziało i moim marzeniem było aktorstwo. Dlaczego po maturze poszłam na ekonomię to ja naprawdę nie wiem. A teraz wykonuję zawód, który z ekonomią nie ma nic wspólnego i...nie narzekam Odpowiedz Link
tetika Re: Praca i pasja 29.08.11, 08:36 Nie ma zawodu ktory sprawialby ze czuje ze zyje. Nigdy nie lubilam pracowac. nie znosze zadnej formy przymusu. Jesli danoby mi wolna reke i nikt nie latal nad glowa i nie dyrektorzyl, dano by mi zadania i zostawiono w spokoju to nawet lubie to co robie i sama bym z siebie robial wiecej w czasie kiedy mam na to sile i wene. Ale takiej pracy nie ma wiec robie co musze i po odpracowaniu dniogodzin spadam jak najszybciej do prywatnego zycia. Odpowiedz Link
old.bear Re: Praca i pasja 29.08.11, 09:33 Zawsze w życiu robiłem to co lubię. Niestety, ostatnio ta passa się odwróciła. Nie mam zajęcia Odpowiedz Link