Dodaj do ulubionych

Praca i pasja

28.08.11, 22:40
Najlepiej połączyć pracę z pasją, ale w życiu często bywa nieidealnie. Jak dalece różni się to co robicie od tego o czym marzyliście kiedyś?
Obserwuj wątek
    • kaga9 Re: Praca i pasja 28.08.11, 22:56
      Będąca moją pasją praca ciągle przede mną. Oby kiedyś mi się udało ją znaleźć. Wykonuję zawód, którego nie lubię i nie lubiłam nawet w dziecinnej wersji zabawowej. Ale żem z natury jednostka solidna, to się przykładam i postronni się dziwią, gdy mówię, że nie czuję bluesa.
      • dzidzia_bojowa Re: Praca i pasja 29.08.11, 02:46
        Gdzieś tak do 15 roku życia pragnęłam zostać nauczycielką. Potem mi się odwidziało i moim marzeniem było aktorstwo. Dlaczego po maturze poszłam na ekonomię to ja naprawdę nie wiem. A teraz wykonuję zawód, który z ekonomią nie ma nic wspólnego i...nie narzekamsmile
        • tetika Re: Praca i pasja 29.08.11, 08:36
          Nie ma zawodu ktory sprawialby ze czuje ze zyje. Nigdy nie lubilam pracowac. nie znosze zadnej formy przymusu.
          Jesli danoby mi wolna reke i nikt nie latal nad glowa i nie dyrektorzyl, dano by mi zadania i zostawiono w spokoju to nawet lubie to co robie i sama bym z siebie robial wiecej w czasie kiedy mam na to sile i wene. Ale takiej pracy nie ma wiec robie co musze i po odpracowaniu dniogodzin spadam jak najszybciej do prywatnego zycia.
          • old.bear Re: Praca i pasja 29.08.11, 09:33
            Zawsze w życiu robiłem to co lubię. Niestety, ostatnio ta passa się odwróciła. Nie mam zajęcia sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka