Dodaj do ulubionych

Wybory, polityka, bleeeeee

18.09.11, 20:35
Nie mogę już się doczekać kiedy wreszcie będzie po wyborach albo przynajmniej zalegnie cisza wyborcza bo dostaję odruchów wymiotnych na widok tych wszystkich mizdrzących się mord.
Po wyborach politycy co prawda nie znikną ale nie będzie aż tak obrzydliwego włazidupstwa. Nie mogę ścierpieć widoku niektórych europosłów masowo popierających kandydatów swoich ugrupowań. Rozplenili się w mediach i się wymądrzają. Won do Brukseli i pracować uczciwie a nie lansować się w mediach!
A co tam! Napiszę to! Najbardziej nie cierpię: 1. Richarda Henry'ego Czarneckiego i 2. Zbigniewa Ziobry. Brrrrrrrr
Obserwuj wątek
    • old.bear Re: Wybory, polityka, bleeeeee 18.09.11, 21:05
      Zgadzam się z Tobą. Richard to polityczna prostytutka, już trudno zliczyć ile partii zaliczył w swoim życiu. Młody stażem mąż Pati-Koti - tu znów mi zadziałała autocenzura, więc nie napiszę o nim ani słowa. Cóż, wybieramy ich sami. A że nie ma kogo wybrać, to mamy takich (p)osłów jakich mamy.
      • tetika Re: Wybory, polityka, bleeeeee 18.09.11, 21:19
        ja wlaczam tylko na serialiki i filmy przyrodnicze.
        w akcie agresji postanowilam ze nie pojde glosowac bo jak slusznie zauwazyl Misiek nie ma na kogo. wiem ze zle robie, ale inne dzialnie byloby wbrew mnie wiec nie bede dzialac przeciwko samej sobie.
        • old.bear Re: Wybory, polityka, bleeeeee 18.09.11, 21:21
          Teti, idź na wybory i w najgorszym razie oddaj nieważny głos. Frekwencja też się liczy.
          • niezmiennick Re: Wybory, polityka, bleeeeee 18.09.11, 21:23
            No liczy się, 20% była by ok. Koniec argumentów o działaniu z woli narodu.
            • tetika Re: Wybory, polityka, bleeeeee 18.09.11, 21:24
              a co by bylo jakbysmy wszyscy zbojkotowali takie ustawiane wybory? jakby zabraklo frekwencji?
              jakby zobaczyli ze narod ma ich serdecznie w dupie?
              • kaga9 Re: Wybory, polityka, bleeeeee 18.09.11, 22:14
                No właśnie. Ja od kilku lat na wybory nie chodzę (z małym wyjątkiem) i to wydaje mi się mocniejszym gestem niż nabijanie im frekwencji.
                • kapitan_marchewa Re: Wybory, polityka, bleeeeee 20.09.11, 19:07
                  www.tokfm.pl/Tokfm/1,102433,10320022,Program_PiS___Pamietacie_rzady_PiS__Nastapi_powtorka_.html
                  • kapitan_marchewa Re: Wybory, polityka, bleeeeee 20.09.11, 19:08
                    Jestem anty PiS, PO też nie jest ideałem.
                    Co zostaje? Palikot?
                    • old.bear Re: Wybory, polityka, bleeeeee 20.09.11, 19:23
                      Jeśli JarKacz wygra - poważnie się zastanowię czy wracać.
                      • dzidzia_bojowa Re: Wybory, polityka, bleeeeee 20.09.11, 19:39
                        Właśnie się dowiedziałam, że Schetyna jutro będzie łaził pod moimi oknami, znaczy się będzie robił oględziny zmodernizowanego parku. A potem ma być briefing. Będzie okazja porozmawiać. Mam przekazać jakieś pytania?
                        • kaga9 Re: Wybory, polityka, bleeeeee 20.09.11, 19:53
                          Tak. Kiedy przestaną jechać na piarze i zaczną mówić prawdę. I czy nadal uważają, że żyje się lepiej. Wszystkim.
                          • old.bear Re: Wybory, polityka, bleeeeee 20.09.11, 19:57
                            Hihihi, ode mnie też proszę postawić to pytanie. Tylko wiem że odpowiedzi nie otrzymam sad
                          • niezmiennick Re: Wybory, polityka, bleeeeee 21.09.11, 08:20
                            To są pomówienia polityczne i zawsze mówią prawdę. Może nie całą, ale tego wymaga dobro Polski. Oczywiście, że żyje się lepiej, wystarczy zobaczyć ile inwestycji w toku. I nawet kryzys światowy nas nie dotknął.

Schetyna + Rostowski w jednym. Jakieś jeszcze pytania macie? smile
                            • kapitan_marchewa Re: Wybory, polityka, bleeeeee 21.09.11, 09:31
                              By Polska rosła w siłę a ludziom żyło się dostatniej?
                              Gdzieś już to słyszałem...
                              • kapitan_marchewa Re: Wybory, polityka, bleeeeee 21.09.11, 14:30
                                Aaaa, nie ma po co iść na wybory. Od dziś już wiadomo kto wygra:
                                wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,10325539,Kaczynski__Po_co_nam_koalicja__wygramy_bezwzglednie.html
                                • kapitan_marchewa Re: Wybory, polityka, bleeeeee 21.09.11, 18:01
                                  wybory.gazeta.pl/wyboryparlamentarne/5,118281,10330504,Prezes_PiS_wsrod_fanek__Z__aniolkiem__u_boku__ZDJECIA_.html?i=3
                                  • kapitan_marchewa Re: Wybory, polityka, bleeeeee 23.09.11, 17:04
                                    Wchodzi Kaczyński do monopolowego, a tam "wina Tuska"..
                                    • kapitan_marchewa Re: Wybory, polityka, bleeeeee 24.09.11, 00:58
                                      Dobry artykuł:
                                      wyborcza.pl/1,118283,10344316,Kto_przytuli_kibola_.html
                                      • kapitan_marchewa Re: Wybory, polityka, bleeeeee 01.10.11, 10:13
                                        Boję się:
                                        www.youtube.com/watch?v=mBw7sXsWFTU&feature=player_embedded
                                        Jestem prawie pewny, że będzie rządził Fuehrer z Maciarewiczem, Fotygą, Kempą, jojo Brudzińskim, Kurskim, Ziobrą...
                                        • dzidzia_bojowa Re: Wybory, polityka, bleeeeee 01.10.11, 10:18
                                          Daj spokój! Nie zgadzam się! Protestuję!
                                          • kapitan_marchewa Re: Wybory, polityka, bleeeeee 01.10.11, 15:55
                                            wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,10389596,Debata_liderow_bez_Kaczynskiego___Powazna_rozmowa_.html
                                            Napisałem coś poważnego, ale znaleźć nie mogę.
                                            Coś w stylu: dlaczego ja, dorosły Polak i wyborca nie mogę poznać opinii prezesa największej partii opozycyjnej w Polsce? Bo on się boi debaty? Nawet Stan Tymiński w 1990 roku się nie bał.
                                            • kapitan_marchewa Re: Wybory, polityka, bleeeeee 02.10.11, 16:24
                                              Ale fajowo:
                                              wybory.wp.pl/title,Szef-MSZ-ostrzega-PiS-proponuje-patriotyczna-kleske,wid,13853274,wiadomosc.html?
                                              Napisałem tam nawet, ale okazało się, że musi przejść "akceptację"..
                                              A wpisów już jakoś 1600. Twardy elektorat..
                                              Ciekawe, czy moje się pojawi.

wybory.wp.pl/title,Wojewodzki-apeluje-potrzebny-jest-powszechny-alert,wid,13853562,wiadomosc.html
                                              Niesamowite.
                                              Ta WP to naprawdę ostoja twardogłowych...
                                              • kapitan_marchewa Re: Wybory, polityka, bleeeeee 02.10.11, 16:40
                                                Będę płakał chyba, i nawet łkał rozpaczliwie...
                                                Przecież przed kompem nie siedzą babcie moherowe, mam rację???
                                                Otóż mój wpis na WP się pojawił i już ma od groma samych plusów.
                                                A napisałem to:
                                                "Tylko Prezes Kaczyński gwarantem bezpieczeństwa, wielkości, siły i dobrobytu Polski. Polski od morza do morza. Tylko Piłsudski może się z nim równać. I król Sobieski, który zwyciężył pod Wiedniem. Wreszcie będą rządzić prawdziwi Polacy. Maciarewicz, Ziobro, Brudziński, Kempa, Kurski, Kruk. Polaczek zamiast nieudolnego Grabarczyka. Fotyga do MSZ."
                                                • kapitan_marchewa Re: Wybory, polityka, bleeeeee 02.10.11, 16:54
                                                  Fajowe to WP. Napiszę coś znowu. Teraz się bardziej postaram...
                                                  • kapitan_marchewa Re: Wybory, polityka, bleeeeee 02.10.11, 17:05
                                                    Napisałem. Skoro tam jest cenzura to może nie puszczą takich faszystowskich bzdur? Czy puszczą?
                                                    Trochę poleciałem.... smile
                                                  • kapitan_marchewa Re: Wybory, polityka, bleeeeee 02.10.11, 17:12
                                                    O kurde, puścili.. I już mam same plusy!!!
                                                    "Prawda jest taka, że Prezes Kaczyński zjednoczy Polskę i prawdziwych Polaków. Nie będzie nam Niemiec ani Rusek nic dyktował! Prawdziwi Polacy w naszej historii byli już i w Moskwie i w Berlinie. I znowu będą pod wodzą prawdziwego Polaka Pana Kaczyńskiego!! Zwyciężymy!!! Potrzebujemy prawdziwego Wodza! Polska potrzebuje przestrzeni życiowej, stać nas na to. Polacy zasługują na więcej!!!"
                                                  • dzidzia_bojowa Re: Wybory, polityka, bleeeeee 02.10.11, 19:01
                                                    Kapitanie! No to teraz pojechałeś. Po tych plusach prognozuję niestety wygraną PiS. Dla mnie to zupełnie niezrozumiałe, niewytłumaczalne zaćmienie pamięci Polaków. Przecież 4 lata temu gremialnie większość głosowała przeciw Pisowi z powodu ich koszmarnego stylu rządzenia. Teraz mimo braku rozsądnej alternatywy także powinno się głosować przeciw bo uważam, że nie wolno pozwolić na powrót wymienionych przez Kapitana ludzi do sterów. Nie będzie dobrze, wspomnicie moje słowa. Dobrze nie będzie! Wrócimy do tego wątku za pół roku i ogłosicie mnie Pytią, zobaczycie!
                                                    Macierewicz, Ziobro, Fotyga, prezes...brrrrrrrr
                                                  • niezmiennick Re: Wybory, polityka, bleeeeee 02.10.11, 19:27
                                                    Spokojnie. Bronisław Wpadka Komorowski już zaznaczył, że misji formowania rządu nie musi powierzać zwycięskiej partii.
                                                  • kapitan_marchewa Re: Wybory, polityka, bleeeeee 02.10.11, 19:43
                                                    PiS chyba jednak wygra.
                                                    Ja tam już mam pomysł jak przetrwać i zarobić. Inwestycja w brunatny materiał, parafinę i elektronikę.
                                                    Przecież fuehrerek musi w coś ubrać swoje bojówki, pochodnie do nocnych marszów potrzebne, a i podsłuchy w dużej ilości...
                                                  • kapitan_marchewa Re: Wybory, polityka, bleeeeee 08.10.11, 08:38
                                                    Tylko link stary bez komentarza, bo cisza wyborcza:
                                                    forum.gazeta.pl/forum/w,904,123786760,,Wzgledy_Rydzyka_ponad_kultem_brata.html?v=2
                                                  • kapitan_marchewa Re: Wybory, polityka, bleeeeee 08.10.11, 14:32
                                                    Tylko linkuję:
                                                    www.youtube.com/watch?v=LOgLMnyRkpc&feature=related
                                                  • kapitan_marchewa Re: Wybory, polityka, bleeeeee 08.10.11, 14:56
                                                    www.youtube.com/watch?v=R68NXeD10nA&feature=related
                                                    Nastrajam się pozytywnie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka