Dodaj do ulubionych

Wróżka Berta

09.02.14, 16:48
Będzie w maju, na urlop idzie.
Ludzie, uwierzycie, że jest zdejmowanie uroków przez TV? Za jedynie 4 zeta (z Vatem)???
Ale spoko, są takiei:
www.kosmica.pl/
Z fascynacją i przerażeniem oglądałem wróżkę Bertę dziś o świcie. I tak jak programy "ułóż słowo z literek" uważam za takie dla idiotów = kto widział ten wie = koniec programu przez godzinę, ostatnie sekundy = dzwoń natychmiast, tak to z wróżką Bertą to tylko prokurator sad
Nie ma siły na takich?
Dzwoń, płać, mam czarne świece, podaj imię i datę urodzenia (dziś promocja: całą rodzinę odczynię, i dom, i firmę), powiem jaki masz problem - finanse, dom, miłość - zawsze trafiała.I potem: weź głęboki oddech, i przez ekran wyciągała ręce i mówiła, że zdejmuje klątwę. A ludzie dzwonili co chwilę..
OK, już nie mam siły pisać. Gadamy o Amber Gold i innych pokazach z garami za 15 tys. a na takich prymitywnych naciągaczy nie ma siły i prokuratora?
Wot Polska wiek XXI.. sad
Obserwuj wątek
    • old.bear Re: Wróżka Berta 09.02.14, 18:01
      Cóż Kapitanie, ciągle są ludzie którzy lubią dawać się dymać przez naciągaczy. Głupich nie sieją ... .
    • balamuk Re: Wróżka Berta 09.02.14, 21:50
      Kapitanie, a co ma do tego Polska i XXI wiek? Naprawdę nic. Ludzia dzielą się na - no, na jakich się dzielą? Kto pierwszy odpowie, dostanie odpust wieczysty za obgryzanie paznokci, może być? wink
      Z własnego doświadczenia - dwie nieco zaskakujące sytuacje:
      - imieniny teścia, rodzina i przyjaciele rodziny za stołem, nagle podrywają sie dwie ciotki (żeby nie było, obie po wyższych studiach i pracujące w poważnych instytucjach na odpowiedzialnych stanowiskach) i pędzą do pokoju obok, żeby obejrzeć program jakiejś słynnej specjalistki od horoskopów;
      - najbardziej paranoidalne tłumaczenie, jakie mi się w życiu trafiło - poprosiła znajoma, fachowa nauczycielka wychowania początkowego plus fafnaście innych kursów i specjalizacji. Wylądowałam u astrologa i przez trzy i pół godziny tłumaczyłam jak maszyna, koncentrując się na języku i próbując ignorować treść. Kiedy wróciłam do domu, zażyczyłam sobie wysokoprocentowego alkoholu...
      Mam ponure wrażenie, że wróżki Berty są wszędzie. sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka