Dodaj do ulubionych

Małolata vs. Tusk

28.05.14, 18:42
gorzow.gazeta.pl/gorzow/1,36844,16051045,Premier_Donald_Tusk_nie_przekonal_Marysi_z_Gorzowa_.html#BoxSlotI3img
natemat.pl/104099,wyraz-chamstwa-robi-nam-zla-opinie-koledzy-ze-szkoly-wstydza-sie-za-17-letnia-pogromczynie-tuska-marie-sokolowska?fb
Obserwuj wątek
    • kapitan_marchewa Re: Małolata vs. Tusk 28.05.14, 18:44
      W tym drugim od razu mnie wkurzyło: "SAM Donald Tusk" - a co to, Kim Ir Sem, Kim Dzong Cośtam?
      • ewa9717 Re: Małolata vs. Tusk 28.05.14, 20:10
        Nie, ale skoro premier państwa kurcgalopkiem leci na spotkanie z durną małolatą, jak najbardziej poprawnie tego "sam" uzyto.
        • balamuk Re: Małolata vs. Tusk 28.05.14, 20:49
          A wylansowanej małolacie o co z tym zdrajcą chodziło? Bo nie mam siły czytać.
          • kapitan_marchewa Re: Małolata vs. Tusk 29.05.14, 15:41
            Siksa już jest bohaterką "niepokornych", zupełnie jak ten pan od papryki i "jak żyć".
            www.youtube.com/watch?v=MqGcMAiplII#t=11
            • kapitan_marchewa Re: Małolata vs. Tusk 29.05.14, 16:00
              niezalezna.pl/55806-tylko-u-nas-ojciec-marii-sokolowskiej-ujawnia-kulisy-pracy-natematpl
              • kapitan_marchewa Re: Małolata vs. Tusk 29.05.14, 16:06
                PS. Tak odnośnie pierwszego pytania tzw. Marysi - doskonały komentarz znalazłem:
                "świetne pytanie, jak każde z tezą. Odpowiedz mi na pytanie: "dlaczego uważasz się za przyzwoitego człowieka, a jesteś mordercą-gwałcicielem?"
                • kapitan_marchewa Re: Małolata vs. Tusk 29.05.14, 17:47
                  wpolityce.pl/polityka/198103-parowkowy-portal-pogrzewa-atmosfere-wokol-marysi-sokolowskiej-licealistki-ktora-nazwala-premiera-tuska-zdrajca-dlaczego-bo-mozna-miec-tylko-sluszne-poglady
                  • dzidzia_bojowa Re: Małolata vs. Tusk 29.05.14, 18:15
                    Nie wnikałam dokładnie w sprawę, zapoznałam się pobieżnie i moje zdanie jest takie: siksa chce się wylansować a Tusk zamiast sprawę zbagatelizować albo jakoś mądrze się odszczeknąć, łasi się do małolatów, których siksa jest przedstawicielką. Nie powinien obdarowywać kwiatami kogoś kto na niego pluje. Powtórzę- nie czytałam więc nie wiem, dlatego spytam: czy siuśmajtka przedstawiła dowody zdrady Tuska? I co( lub kogo) jej zdaniem premier zdradził? Bo jeśli mówiła językiem Antoniego lub Jarkacza to pies z nią tańcował.
                    • kapitan_marchewa Re: Małolata vs. Tusk 01.06.14, 07:30
                      Dokładnie tak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka