hanya 26.05.04, 14:19 żej doszlismy wprawy :) w zakresie mieszania i splotowania też chyba i tak o to założyłam sobie kolejny wątek, który będę musiała na dodatek sama poodbijać a to miała być taka piękna środa :( pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eyemakk podbijanie wątkow to moja specjalność 27.05.04, 01:09 bardziej podbijać wole jedynie kobiece pośladki. pozdr. Odpowiedz Link
eyemakk i jeszcze... 27.05.04, 01:11 ceny fajnych produktow na www.allegro.pl lubie podbijac. by kupic. Odpowiedz Link
eyemakk Re: i jeszcze... 27.05.04, 01:12 i Zośke lubie podbijac. taka skorzana lub szmaciana pileczke. no i inne pilki. Odpowiedz Link
neochuan a co to jest 27.05.04, 17:28 wole kobiece (op.cit.E.Yemakk,2004,niepubl., kilka postów up)? Odpowiedz Link
neochuan z chorób Ółera: STARCZYCA 27.05.04, 18:33 STARCZYCA - choroba związana ze zbyt wolą wolną. charakteryzuje się uwiądem woła nieszybkim, bo powolnym, jednak groźnym ze względu na tarczy, starczy. Odpowiedz Link
uerbe z chorób Ółera: STERCZYCA 27.05.04, 18:42 STERCZYCA - przypadłość charakterystyczna dla osób zaawansowanych chronologicznie, co interesujące - dotyka w większości płeć żeńską. Cechują ją pewne patologie w zachowaniu osobnika na nią cierpiącego, m.in. przesiadywanie w otworze okiennym (termin fachowy dla tego objawu to "sterczenie") i lustrowanie świata zewnętrznego. Niekiedy sterczenie może przybrać charakter dynamiczny i objąć inne dziedziny życia, np. zakupy (sterczenie w kolejkach). Odpowiedz Link
neochuan Re: z chorób Ółera: STERCZYCA 27.05.04, 18:54 oraz wszędzie indziej, bo: uerbe napisał: (stercze nie w kolejkach). Odpowiedz Link
hanya też bym... 30.05.04, 00:46 zjadła :) ale gorzkom i jeszcze z nadzieniem cappuccino ha! Odpowiedz Link
keridwen em zjem wy...jem 30.05.04, 00:59 a ja tyskom pijacka. bo dzien jutro. a noc dzisiaj. Odpowiedz Link
hanya a misie... 30.05.04, 13:00 też przypomniało, że miałam wczoraj tyskom i to z "nadzieniem" malinowym ale była taka se, zato Perfect był perfect :) ha! Odpowiedz Link