aard 30.07.04, 12:01 To jest wątek dla wszystkich rezerwatowych rodzin. Sądzę, ze moja jest najliczniejsza, ale może ktoś nas przebije? Tato, Mamo, Babciu, Ciociu, wpisywać się proszę! Dzierżbór twiordyj znak! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ojciec_biologiczny_aarda kim pan jest?/nie ma textu 02.08.04, 15:24 bo niby czemu miałby być? Odpowiedz Link
szwagier_borowy No no, rodzina Borowych też nie w kij dmuchał! 30.07.04, 12:30 Prawda, Dziadku? A co tam u Babci_Borowej? Odpowiedz Link
dziad_borowy To fakt, kij w mrowisko, to fakt Panie Dzieju!!! 30.07.04, 12:40 Rodzina nasza rozliczna, jak mi Bór mily. Ciekawe kogo jeszcze tu przyniesie. Dzierżbór rrrozliczno rrrodzinne!!! ps. a u Babci grejt i łanderful zarazem. Odpowiedz Link
meteor2017 Ja i moje 2016 klonow! 30.07.04, 12:32 Nikt nie ma tak bliskich wiezow krwi jak ja :P Odpowiedz Link
meteor.oryginal Hej dzieciaki 02.08.04, 18:16 Po co mnie tu fatygowaliscie? Musialem koniecznie ja? Nie mogl kttorys z jednocyfrowych klonow??? Odpowiedz Link
aard Meteorze 03.08.04, 08:46 Skąd wiesz, że to akurat Ty jesteś ten oryginalny? Przecież jesteście indentyczni... Odpowiedz Link
meteor0003 To oczywiste - ma hologram 06.08.04, 20:34 Odpowiadam, za naszego protoplastusia, bo on jest tylko jeden i nie mial czasu. Odpowiedz Link
michal.ch Re: To oczywiste - ma hologram 31.12.04, 16:22 Musik jakowyś certyfikat jakości mieć. Odpowiedz Link
meteor0999 Z ta identycznoscia to bujda... 06.08.04, 20:42 Po pierwsze nie potrafimy przeszczepic osobowsci i kazdy z nas rozwija swoja wlasna... po tym jakie konkretnie glupoty gada, mozemy poznac ktory to. Poza tym jest pewien problem z identycznoscia - przy klonowaniu nastepuje sporo bledow - ten ma pieprzyk, ten inny odcien wlosow, a ten szosty palec u nogi i wlochate podniebienie. Dlatego klonuje sie z oryginalu, a nie z klona... Klon z klona z klona z klona z klona, zazwyczaj nie nadaje sie do zycia. Oczywiscie nauczylismy sie tego na bledach - numery 33-42 to klony klonow klonow - maja fioletowa, badz fosforyzujaca skore, rozne nieprzyzwoite wyrostki w roznych miejscach, czy wibram na podeszwach. O poziomie umyslowym lepiej nie wspominac... Odpowiedz Link
meteor0038 Łeeeeee! /Łeeeeee?/ 06.08.04, 20:45 ŁEEEEEEEEE!!!! ŁEEEEEEEEE!!!! ŁEEEEEEEEE!!!! Odpowiedz Link
trawnik_aarda A mnie jak zwykle pominął 30.07.04, 12:56 Przyzwyczaiłem się już do tych aardowskich zagrywek. Niemniej jednak czuję się członkiem i wpisuję się jak rodzina najbliższa. Bo trzymać się razem trzeba czy się jest Trawnikiem czy nie jest. Odpowiedz Link
namietna.kochanka.aarda A jakos sie dziwnie czuje w tej rodzinie 30.07.04, 13:11 W zasadzie nie jestem z nia, ale mam jakies takie poczucie bliskosci... -- wszyscy prawdziwi mezczyzni nosza bokserki w balwanki Odpowiedz Link
kochanka_aarda Nie dziwię się 06.08.04, 08:41 namietna.kochanka.aarda napisała: "A jakos sie dziwnie czuje w tej rodzinie" Nie dziwię się, bo to miejsce w tej rodzinie jest już zajęte! Odpowiedz Link
namietna.kochanka.aarda Alez skad! 06.08.04, 12:59 Jestem mlodsza i bardziej namietna, wiec to ja mam pierwszenstwo. Poza tym od kiedy to nie mozna miec dwoch kochanek? -- Prawdziwego mezczyzne poznasz po balwankach na bokserkach. Odpowiedz Link
dwoch_mezczyzn No, starczy tej licytacji, nie macie szans :-) 06.08.04, 13:16 Tylko my znamy wszystkie Jego hasła :-D Odpowiedz Link
czworo_dzieci_roznej_plci A my się czujemy związane 01.08.04, 00:09 choć w dalszym ciągu nie wiemy, kto tak naprawdę i czy w ogóle. Odpowiedz Link
facet_aarda Heh, Aardzie! 02.08.04, 13:17 Ja wiem, ty wiesz, my wiemy. I oni też wią. Więc ty się nie krępuj (chyba że czymś bardzo obcisłym) a ja czekam na Ciebie dziś, o tej porze co zwykle. Ja również będę bez por. Dzierżbór rudzinka co się powiększa! Odpowiedz Link
zoo_aarda My jesteśmy tylko przeLOTem 02.08.04, 13:21 Bo lecimy na zgRUpowanie do Hąk Kągu. Na posteRUnku ostanie się jeno zebra, bo jest w paski, i się nie kąponuje. Panie Aard, Pan nas ostatnio coś rzadko dokarmiasz! A ta zupa przed miesiącem, była za słona! Odpowiedz Link
aard Re: LURP 05.08.04, 13:11 pijaw napisał: > Czy jezdem rodakiem?? Oczywizda! Powiem więcej, bratem w surrealu! :-) I miło Cię znów widzieć. Odpowiedz Link
dwoch_mezczyzn Chłopaki, chodźcie! 31.12.04, 19:13 Rodzinka potrzebna do załatwienia pewnej sprawy, bo te aardowe przległości za bardzo ekspansywne się robią ;) Odpowiedz Link