szprota Alice in Chains 01.06.05, 21:35 i w ogóle jakoś dziś głośno i ciężko w odsłuchu Odpowiedz Link
h8red No to ładnie 01.06.05, 22:06 A ja dziś lajtowo. Alliyah w chwili obecnej :) Która płyta Alicji??? Odpowiedz Link
szprota Re: No to ładnie 01.06.05, 23:31 wszystkie po kolei [w tej chwili teg pierdolonego, wrednie, złośliwie drącego ryja sierściucha jebanego] Odpowiedz Link
huann czego w tej chwili słucha: 03.06.05, 00:09 buena vista social club. i czułby się jak na kubie, gdyby nie był potłuczony (patrz: wąt) i nie słyszał pytań typu 'cy gara już zmyłeś?' Odpowiedz Link
aard jakiegoś słuchowiska w Trójce 03.06.05, 14:46 dlatego nie jest w stanie nic mądrzejszego robić niż pisać pierdoły na forum :/ Odpowiedz Link
aard czego w tej chwili słucha: 03.06.05, 15:04 Pink Floyd - High Hopes. Jeszcze lepiej :-D Odpowiedz Link
latajacy_rosomak czego w tej chwili słucha: 03.06.05, 15:54 Do zakochania jeden krok W siedmiomilowych butach Odpowiedz Link
h8red czego w tej chwili słucha: 03.06.05, 21:33 Brand nju System Dołu. Fajnista płytka :) Odpowiedz Link
aard Monika, Monika 04.06.05, 12:54 dziewczyna bez jajnika (by Huann) - chyba sobie nagram :) Odpowiedz Link
latajacy_rosomak czego w tej chwili słucha: 05.06.05, 22:17 Szew zabija szefa Bumtarara, bumtarara, bumtarara Odpowiedz Link
szprota Re: czego w tej chwili słucha: 06.06.05, 13:13 Klus Mitroch Mamy dzień, mamy każdą noc Mamy swoje sny i swoje drogi Tak jak ty rozglądamy się Chcemy znać ostatnią wersję prawdy Goni nas lukratywny wieprz I wszystkim życzymy źle nam z oczu patrzy Chować się, bo nadbiega tłum Chyba, że ktoś chce się z tego pośmiać Wiele rąk i zbyt mało głów O faszyźmie łatwo dziś nie mówić Wiele rąk i zbyt mało głów I nigdy nie mów mi bzdur Że to dla mnie -O tylko nie to... Kiedy już walniesz głową w dno, Wszyscy chcą, by w końcu to się stało Kiedy już sparszywieją dni A tobie krwią za długi przyjdzie płacić Kiedy już będzie pełono krwi Wtedy nie krzycz mi bzdur, Że to dla mnie, O tylko nie to, o tylko nie to, tylko nie to Nie nie nie nie nie nie nie nie nie Odpowiedz Link
latajacy_rosomak czego w tej chwili słucha: 07.06.05, 00:19 Right! now ha, ha I am an anti-christ I am an surrealist, Don’t know what I want But I know hau hau to get it. Odpowiedz Link
maginiak słacham 07.06.05, 12:10 programu o gejach i lesbijkach i paradzie równości między nimi, w imię łojca i łona i niepokolanego poczęcia. Odpowiedz Link
lolik2 czego w tej chwili słucha: 07.06.05, 14:20 jak ta Shakira w radiu fajnie meczy! :) niezła owieczka z niej, że się tak wyrażę Odpowiedz Link
szprota czego w tej chwili słucha: 07.06.05, 15:19 rajzerajzeramsztajna łapy łapy psa!!!! Odpowiedz Link
lolik2 czego w tej chwili słucha: 07.06.05, 15:32 mnie właśnie dobiły łapy w radiu po raz setny dnia dzisiejszego! zarzuciłam więc Alana Wildera :) Odpowiedz Link
h8red aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! 07.06.05, 17:00 huann napisała: > głosu rozsądku No co Ty??? Teraz??? :))) Odpowiedz Link
h8red czego w tej chwili słucha: 07.06.05, 17:00 Czego się da :))) Euforia roznosi :))) Odpowiedz Link
aard naprawdę Was to bawi? 07.06.05, 21:27 takie kilkanaście blogwątków? O czym myśli, czego słucha, co robi, dzień dobry... To było zabawne przez chwilę, ale nie pora aby, żeby się znudziło? Odpowiedz Link
oto_nowy_blogin Najwyższa pora bym się ujawnił 07.06.05, 21:50 Będzie małe piętnowanko. -- Blogujesz, więc jesteś? Odpowiedz Link
yavorius ehemś! 08.06.05, 08:05 aard napisał: > takie kilkanaście blogwątków? O czym myśli, czego słucha, co robi, dzień > dobry... > > To było zabawne przez chwilę, ale nie pora aby, żeby się znudziło? HEHEHEHEHEHE!!!! DZIERŻŻŻŻ!!! Odpowiedz Link
szprota 08.06.05, 18:29 primo, sami ocenimy, kiedy pora secundo, wątków nie jest kilkanaście, lecz trzy... Odpowiedz Link
yavorius Bum! tarara! 09.06.05, 07:46 > primo, sami ocenimy, kiedy pora eheheheheh:)))) Odpowiedz Link
szprota Re: czego w tej chwili słucha: 08.06.05, 18:58 przepraszamy, abonent jest czasowo niedostępny. Odpowiedz Link
yavorius słucha! 17.06.05, 11:02 Did you know . . . it was all going to go so wrong for you And did you see it was all going to be so right for me Why did we tell you then You were always the golden boy then And that you'd never lose that light in your eyes Hey you . . . did you ever realise what you'd become And did you see that it wasn't only me you were running from Did you know all the time but it never bothered you anyway Leading the blind while I stared out the steel in your eyes Odpowiedz Link
yavorius słucha!! 17.06.05, 11:04 You create misery, have your cake and eat it Take your place in history, and pray we don't repeat it Call it fate, call it back, call it off, don't call me later Lay your head in your bed, it's just how you made it Out off my way I'm running, I'm gonna catch you if I can Out off my way I'm coming, I'm gonna catch you if I can Out off my way I'm running, I'm gonna catch you if I can Out off my way start running, I'm gonna catch you It's your day believe it, it's your date with destiny It's to late to leave it, after all it's your it's your party Call it luck, call it fate, call me beautiful to my face Call it out to my to suprise, it's just how you made it Out off my way I'm running, I'm gonna catch you if I can Out off my way I'm coming, I'm gonna catch you if I can Out off my way I'm running, I'm gonna catch you if I can Out off my way start running, I'm gonna catch you Odpowiedz Link