brite Się Przyglądasz? 12.10.07, 13:47 Czy po takiej kupie widać, że jest indoeuropejska? Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: Kupie Persa 18.10.07, 14:17 Ha! Tez bym kupil persa! Ale sie okazalo, ze kosztuje kilka kola. Co prawda nie lubie dywanow ale ten akurat spodobal mi sie bardzo. MAlo tego, to nawet nie byl dywan ino dywanik. Stanowczo za drogo. Coz poczekam jeszcze. Tylko stopa mi marznie. Motyla noga! Dzierżż!!! Odpowiedz Link
meteor2017 Re: Kupie Persa 20.10.07, 10:28 > Ha! Tez bym kupil persa! Ale sie okazalo, ze kosztuje kilka kola. Co > prawda nie lubie dywanow ale ten akurat spodobal mi sie bardzo. MAlo > tego, to nawet nie byl dywan ino dywanik. Stanowczo za drogo. Coz > poczekam jeszcze. Tylko stopa mi marznie. Motyla noga! > Dzierżż!!! Kup wersję oszczędną - perskie skarpetki... a żeby było taniej, to zakopiańskie podróbki perskich skarpetek. Odpowiedz Link
lolik2 Re: Kupie Persa 19.10.07, 11:55 ojojojjj. fatalnie. ale podobnoż są specjalne żwirki dla persów, także jest nadzieja! Odpowiedz Link
szprota Re: Kupie Persa 19.10.07, 12:29 A czy są równie puszyste? Widziałam dziś persa na Franciszkańskiej, naprawdę! Odpowiedz Link
nakole Gismosława von Dziaberłok 19.10.07, 23:40 nieco sfilcowana, ale nie terrorystka onephoto.net/info.php3?id=205806 Odpowiedz Link
huann Re: Gismosława von Dziaberłok 19.10.07, 23:51 co to wojna z Zatokami Persom robi, no no... Odpowiedz Link
huann no dobrze, ale 16.09.08, 18:47 po Pierwsze Dania, a po Drugie na Rugię*, albowiem od dziś na trochę trochę będzie to wątek dobry, czasem zły (jak każdy inny) na ten właśnie temat! pustostany oraz gołoledzie będą systematyczne! na inaugurację zaś, powiedzmy, Rømø (pol. Rwyspamwyspa; ang. Rislandmisland; ros. Rostrowmostrow - z duńskiego Ø "wyspa"). jak wynika z powyższych (ang. risland-) wyspa wschodzącego zachodu (ze względu na położenie wobec Anglii i Danii; zresztą ze wschodzącym zachodem to oczywiste w przypadku wyspy), połączona groblą z resztą Danii (ros. -mostrow), zamieszkała przez Panie (ang. -misland). no to tam rwiemy! (pol. rwyspa-) draA* Odpowiedz Link
huann Rinselminsel 17.09.08, 18:29 zachód(d czyt. jako j) słońca = solnedgang bo morze było zasłone? gdag,gdag... Odpowiedz Link
huann Re: no dobrze, ale 21.10.08, 23:42 huann napisał: > po Pierwsze Dania, a po Drugie na Rugię*, albowiem od dziś na trochę trochę > będzie to wątek dobry, czasem zły (jak każdy inny) na ten właśnie temat! no, to już. Odpowiedz Link