szprota czego w tej chwili słucha: 12.07.06, 00:01 king of da bongo hir mi łen aj kam. Odpowiedz Link
huann większej grupy ludzi dziarsko maszerującej... : 12.07.06, 00:43 ...jak to dalej szło? (chodzi o joy division) Odpowiedz Link
szprota nie szło, tylko maszerowało 12.07.06, 00:45 grupy zmilitaryzowanych ludzi uśmiechających się niepewnie. Odpowiedz Link
excentrix Re: czego w tej chwili słucha: 14.07.06, 10:58 Neotropic - 15 levels of magnification Odpowiedz Link
uerbe czego w tej chwili słucha: 15.07.06, 10:16 uer płynie przy: The Golden Palominos - Sleepwalk Odpowiedz Link
nata82 Re: czego w tej chwili słucha: 15.07.06, 11:30 Karl Jenkins - Agnus Dei (The Armed Man: A Mass for Peace)- ależ to wciąga, a jak uspokaja... Gdzieś widziałam w jakiejś sygnaturce nutki. Czy ktoś wie jak się nutki robi? Odpowiedz Link
szprota prodigy, bo sprzątałam 15.07.06, 16:23 > Gdzieś widziałam w jakiejś sygnaturce nutki. Czy ktoś wie jak się nutki robi? przekleja się z worda :) Odpowiedz Link
aard a jak ktoś nie ma worda? 15.07.06, 18:31 bo nie chce mi się sprawadzać w "symbolach" we Writerze, czy są :p Odpowiedz Link
latajacy_rosomak czego jutro będzie słuchać: 18.07.06, 11:25 radia? nie, to radio jutro słuchać będzie mnie. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Re: czego jutro będzie słuchać: 19.07.06, 12:42 niewygodne krzesła tam mają i mikrofonów deficyt. Odpowiedz Link
aard czego w tej chwili słucha: 18.07.06, 13:45 Systemu "Toxicity" - nareszcie mam!! :)) Specjalne podziękowania dla Mag.gie :*** Odpowiedz Link
excentrix Re: czego w tej chwili słucha: 25.07.06, 12:37 Matthew Herbert - "Scale" dawno nic mnie tak nie wzięło Odpowiedz Link
huann kogo w tej chwili słucha: 26.07.06, 01:29 Scotta Mckenzie w przeboju zatytułowanym przydługo "San Francisco (Be Sure to Wear Some Flowers in Your Hair)". Lyrics, ta dam! If you're going to San Francisco Be sure to wear some flowers in your hair If you're going to San Francisco You're gonna meet some gentle people there For those who come to San Francisco Summertime will be a love-in there In the streets of San Francisco Gentle people with flowers in their hair All across the nation such a strange vibration People in motion There's a whole generation with a new explanation People in motion people in motion For those who come to San Francisco Be sure to wear some flowers in your hair If you come to San Francisco Summertime will be a love-in there If you come to San Francisco Summertime will be a love-in there Odpowiedz Link
nata82 Re: kogo w tej chwili słucha: 28.07.06, 00:52 tekst Johna Lennoena Imagine there's no heaven, It's easy if yoy try, No hell below us, Above us only sky, Imagine all the peple Living for today... Imagine there's no countrirs, It isn't hard to do, Nothing to kill or die for, No religion too, imagine all the people living life in peace... Imagine no possesions, I wonder if you can, No need for greed or hunger, A brotherhood of man, imagine all the people Sharing all the world... You may say I'm a dreamer, but I'm not only one, I hope some day you'll join us, And the world will live us one. Odpowiedz Link
nata82 Lennona 28.07.06, 00:54 oczywiście .Za literówki w tekście też przepraszam. Pózna godzina i to dlatego :) Odpowiedz Link
vauban Re: Szumu dysków twardych 28.07.06, 01:01 Rozumiemy. Niektórych z nas także dopada upał, późna godzina, a także spożycie C2H5OH w towarzystwie, zatem w rodzinie zostaje, ku wiecznej rzeczy pamiątce akt strzelisty zrozumienia uczyniony. Odpowiedz Link
nata82 zespołu, któremu 28.07.06, 08:14 (z fusów dzisiejszej porannej kawy) wróżę świetlaną przyszłość :D. MMMMMmmmmm i ten wokal ... Echh, cudo :) Odpowiedz Link
nata82 jak wyżej 31.07.06, 14:12 :) miód na me serce. P.S. Huannie, to nie do Ciebie, mimo ,że miodek ;) Odpowiedz Link
huann Re: jak wyżej 01.08.06, 22:56 nata82 napisała: > :) miód na me serce. > P.S. > Huannie, to nie do Ciebie, mimo ,że miodek ;) w każdej łyżeczce jest, a tu nie. to okroplne! Odpowiedz Link
szprota Schrei 05.08.06, 16:57 www.youtube.com/watch?v=Sg4d8oBB9yY&search=tokio%20hotel:D Odpowiedz Link
huann czego w tej chwili słucha: 07.08.06, 01:38 NobaRey. wokal kiepski, ale za to ładny nadbaksański akcjent ;] Odpowiedz Link
huann a swoją drogą taką oto stronę poleca: 07.08.06, 01:53 www.kavkazweb.net/mp3/index.php?act=category&id=47 Odpowiedz Link