szprota budzącemniecorano INTHESHADOWS 19.12.04, 21:35 Ao Ao Ao Ao... Ao Ao Ao Ao... No sleep, No sleep until I'm done With finding the answer. Won't stop, Won't stop before I find The cure for this cancer. Sometimes, I feel like I'm intended And soul is connected. Somehow, I know that I'm hunted To be wounded. I'll be walking, I'll be waiting, In the shadows, For my time. I'll be searching, I'll be leaving, For tomorrows, Of my life. Ao Ao Ao Ao In the shadows... Ao Ao Ao Ao In the shadows... They say, That I must learn to kill Before I can feel safe. But I, I'd rather kill myself Then turning to they say. Sometimes, I'm feeling that I should go And play with the thunder. Somehow, I just don't wont to stay And wait for a wonder. I'll be walking, I'll be waiting, In the shadows, For my time. I'll be searching, I'll be leaving, For tomorrows, Of my life. Lately, I've bin, Walking, Walking, In circles, Walking, Waiting, For something. Feel me, Touch me, Heel me, Come take me, Higher. I'll be walking, I'll be waiting, In the shadows, For my time. I'll be searching, I'll be leaving, For tomorrows, Of my life. I'll be walking I'll be waiting I'll be searching I'll be leaving, For tomorrows Ao Ao Ao Ao In the shadows... Ao Ao Ao Ao In the shadows... I'll be waiting Odpowiedz Link
szprota refleksyjne NIEZNAŁAMTEGOTEKSTU 19.12.04, 21:42 a przecież mimo prostoty jakby mój Odpowiedz Link
zamek Niedowierzające TAK? 19.12.04, 22:01 Czy to prawda, czy tylko mi się roi na jawie? Odpowiedz Link
szprota niecozgłodniałe UTOCZYĆ? 19.12.04, 22:36 zachowuj się, bo znowu powiedzą, że wampiry to skurwysyny straszliwe i niemożliwa jest ta, no, kołogzystencja Odpowiedz Link
aard Gratulującerazjeszcze NOPRZECIEŻWIEDZIAŁEM :-) 24.12.04, 17:40 Dzierzbór występuje, bo przecież musi! :-) Odpowiedz Link
szprota swobodniesięzwierzające CONIEZMIENIAFAKTU 19.12.04, 22:55 że w tym miejscu przesyłam najserdeczniejsze pozdrowienia przeciwnikom kisielu z gwoździami czy kiślu z gwoźdżmi?), że o właścicielach końców palców serwowanych w nagrodę do potrzymania nie wspomnę i proszę do mnie nie mówić pani Kasiu Odpowiedz Link
szprota przejściowowkurwione KURWA 19.12.04, 22:59 nikomu nie dosrywam żyroskopom mówimy gromkie: stop! Odpowiedz Link
moostank binarny DEBILLLLLL!!!!!! 19.12.04, 23:16 który postów nie odświeża wylogowywuje ichodzi jak ślimak w ciąży niech się redbula napije bo jebiozy idzie dostać z tą piekielną maszyną Odpowiedz Link
szprota doradzające JEBNIJMUTEMUKĄPU 19.12.04, 23:23 to nie debil, to serwer ryje pod nami i ryje Odpowiedz Link
szprota oftopikowonadmieniające 19.12.04, 23:20 temu forumu należałoby skopać posty tak, żeby nie wiedziały, którędy na serwer Odpowiedz Link
szprota linkujące RAZBEZLINOWNI 19.12.04, 23:34 Ale to zbyt ciekawe, żebyw gąszczu gierek zginęło Odpowiedz Link
aard Odpowiadającewpocieczoła JAKURWAPRACUJĘ!!! 22.12.04, 15:18 Ijajużkurwaniemogę... :/ Odpowiedz Link
szprota ocierającezroszonepotemczoło BIEDNEAARDZIĄTKO 22.12.04, 15:56 ja rozumiem, ja też bym lubiła swoją pracę bardziej, gdyby nie dzwonili Odpowiedz Link
szprota zmartwione KURDEBALANS 22.12.04, 15:58 zapomniałam hasła do lepszej połowy aarda i namiętnej kochanki aarda, to co ja jestem aarda? Odpowiedz Link
najlepsza_przyjaciolka_aarda jużniezmartwione JUŻWIEM 22.12.04, 16:05 może sobie uzurpuję, ale jeśli, to w minimalnym stopniu ;) -- "Na żonę należy wybierać tylko taką kobietę, jaką by się wybrało na przyjaciela, gdyby była mężczyzną." (Joseph Joubert) Odpowiedz Link
maginiak Zapewniające DOSTANIESZJUTRO! 24.12.04, 13:13 No chyba że ja zjem wszystkie:-P Odpowiedz Link
yavorius Potwierdzające JADŁEMPASZTECIK 25.12.04, 18:34 <pycha> <mniam> <ślina> Dzierżbór paszteciki ! Odpowiedz Link
yavorius Ałajowe BOLI MNIE STÓPKA 24.12.04, 13:18 A konkretnie zepsuty paluszek (bynajmniej nie słony, ani nie rybny, ani też nie bateria), wrrr. Odpowiedz Link
yavorius Zdziwione OKTÓREJZACZYNASIĘUWASWIGILIA? 24.12.04, 14:05 Bo u mnie o 19, hm. Pospamuję sobie najwyżej :-D Odpowiedz Link
yavorius TysiącpięćsetnepierwszeTYSIĄCPIĘĆSETJEDEN 25.12.04, 18:44 A posta nr 1500 poszukajcie sobie we własnym wykresie. Hi! Odpowiedz Link
aard Bezproblemowe NOPROBLEM :-) 27.12.04, 16:43 W końcu od czegoś mamy segregowanie od najnowszego posta :-) Ale swoją drogą ładne mu miejsce wynalazłeś :-) Odpowiedz Link
kotbert Zagubione COSIĘKURWADZIEJE 03.01.05, 18:11 czy ten bajzel kiedyś się wreszcie skończy? Odpowiedz Link
aard Współczujące GŁASKUGŁASK... 04.01.05, 09:14 A jaki bajzel? Czyżby ten sam co już razy w sumie wiele? Odpowiedz Link
kotbert Udzielająceodpowiedzi ÓWŻE 04.01.05, 10:47 tylko podniesiony do jakiegoś niepojętego kurwakwadratu. Odpowiedz Link
szprota surrdeczne TAZIMAKIEDYŚMUSIMINĄĆ 04.01.05, 13:01 Kocie Bercie, może tak właśnie ma być...? Odpowiedz Link
kotbert Niewątpiące ZAPEWNEMASZRACJĘ 04.01.05, 13:13 niemniej czuję się jak główny bohater snu jakiegoś wariata. Surreal rulezzz! Odpowiedz Link
szprota machającerękąnazdanierednacza MYŚLĘŻEROZUMIEM 04.01.05, 13:27 będę wieczorkiem na GG, to poGGadamy :) Kotbert napisała: >(...) Surreal rulezzz! A mętlik w głowie i żelazowska konsekwencja jeszcze baardziej :D Odpowiedz Link
szprota wimieniusmokacieszącesię HURA! 06.01.05, 12:11 no, przynajmniej jeden poczciwy facet rzucony przez zimną sukę jest ponownie szczęśliwy Odpowiedz Link
aard Smokowigratulujące GRUTULUJĘ 06.01.05, 13:13 Dobrze, że w moich związkach to ja jestem zimnym sukiem... malinowym z tabasco i wódeczką :-) Odpowiedz Link
szprota sobiesamejgratulujące TERAZWIEMJAKTODOBRZE 06.01.05, 13:31 że nie piję wódeczki ;p Odpowiedz Link
szprota odpowiadające SMOKJESTŁÓDZKI 07.01.05, 16:43 ale masz rację, byłam hermetyczna jak babci słoik na zimę Odpowiedz Link
aard Poranne JEB! 10.01.05, 10:15 A co, jebne se, w końcu już prawie wszystko jedno... Odpowiedz Link
lolik2 euforyczne Z GULASZEM??????!!!!!!!!!!!!!!! 10.01.05, 11:47 <mniam> to za mało!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
lolik2 potakujące TEŻPYSZNE!!!!!!! 10.01.05, 12:30 spowodowałeś nadmierny wzrost pracy wydzielania wydzielin ze ślinianek Pawłow miałby niezłą uciechę Odpowiedz Link
zamek popytakujące WKWESTIIPAWŁOWA 10.01.05, 13:02 Idzie o placki, cukier, śmietanę, wzrost, pracę, wydzieliny, ślinianki czy wydzielanie? PS. Placki - raczej saute i zrobione na pikantnie. Natomiast wczoraj zostałem przez Retronatkę skłoniony do eksperymentu kulinarnego polegającego na kluskach na parze z konfiturą jagodową i twarożkiem. Jestem bardzo za, a nawet po :) Odpowiedz Link
lolik2 odpowiadające IDZIEOWSZYSTKO :) 10.01.05, 13:17 cuzamendokupen! ja raczej preferuję obiadki na słono, placki z gulaszem węgierskim na górze to jest to! natomiast na słodko raz na czas jakiś także jestem za!!!! ja w ogóle za żarciem jestem za!!!!! IDĘ NA OBIAD!!! Odpowiedz Link
aard Wciążnienażarte JABYMZJADŁ 10.01.05, 15:29 Placki - raczej sute. zamek napisał: > PS. Placki - raczej saute Odpowiedz Link
zamek Przewrotne NIENATENWĄT 10.01.05, 17:02 aard napisał: > Placki - raczej sute. zamek napisał Raczej suty niż placki. Odpowiedz Link
aard Maszracjowe MASZRACJĘ 10.01.05, 17:28 Zwłaszcza, że oprócz sutów mamy jeszcze brodawy sutowe oraz takie kurzaje, plus pieprze i wyprychy. Odpowiedz Link
zamek Zastanawiające ZASTANAWIAMSIĘ 10.01.05, 17:45 czy ta moja racja jest racją żywieniową... (to oczywiście w kontekście). Odpowiedz Link
zamek Zdecydowane RAZ 10.01.05, 11:50 w życiu robiłem (z moją bardzo byłą ukochaną) i więcej nie zrobię, bo mi z tego niemalże milicjant wyszedł. Albo wiem - następnym razem nie dodam drożdży. Odpowiedz Link
yavorius ZdziwionejakstądnaCypr DROŻDŻE? 10.01.05, 12:24 Ziemniaki, cebula, jajko i mąka. Tak, ślina i mniam to za mało. Dziś będą placki ze śmietaną i z cukrem, mniaaaaaaaaaaaam! Odpowiedz Link
yavorius Napuszone ATOWSZYSTKOJUŻZAGODZINĘ 10.01.05, 15:30 Niech no ja tylko wyjdę stąd, wejdę na dwór, wejdę z dworu do metra, z metra do auta, z auta do domu. No! Odpowiedz Link
szprota rozbawione ZRÓBCIETOJESZCZERAZJESZCZERAZ!!! 11.01.05, 12:58 a kawa gęsta od czekolady rulez i o. Odpowiedz Link