huann Zdecydowane PLUM! 22.02.05, 17:42 czy puścić żabie płazem - - czy obić kijankami?? co nie wisi - pływa żabką. Odpowiedz Link
kotbert kapryśne ALBOJESZCZENAPISZĘ 22.02.05, 23:58 jeden pościk. na cześć wielkiego pościku, a nawet niezawielkiego, a nawet pościgu. Odpowiedz Link
szprota zadziwione JAKNAMSIĘKOTBERTROZBRYKAŁA! 23.02.05, 00:25 no i kurwa dzierżbór jaksamchuj! Odpowiedz Link
szprota przyczajonetygrysioiukrytesmoczo NIEWIDZĘ 23.02.05, 00:55 na razie jeszcze ocieram łzy szczęścia z postu Dziada "HuBar pozdrowy" Odpowiedz Link
szprota zdziwione KURWAJAKTO? 23.02.05, 01:36 to ja sama podbiłam ten wątek? przecież miał być nie ten. Odpowiedz Link
szprota zamyślone STYMULUJECIEOGŁOSZENIA 24.02.05, 22:44 a plum to pies? hoćby i chot? Odpowiedz Link
huann cierpliwująceSZPROTCESIĘZJEBAŁOZNACZYPOPSUŁO 25.02.05, 00:32 i musi jeszcze raz. ale warto poczekać tata lata! Odpowiedz Link
szprota ocierającepotzczoła ODWALIŁAMKAWAŁPORZĄDNEJNIKOMU 25.02.05, 02:31 NIEPOTRZEBNEJROBOTY ale przynajmniej wiadomo, kto się najwięcej ogłaszał :D Odpowiedz Link
maginiak Eeeetamżeniepotrzebnej MNIESIĘPODOBA! 25.02.05, 09:29 Jeno trochę pomstuję że się znalazłam tuż poza podiumem:) Odpowiedz Link
aard Chciałbymzauważyć ŻETOBYŁOZAJEBISTE! 25.02.05, 10:52 Liczyłaś na piechotę czy jakiś programik zatRUdniłaś? Odpowiedz Link
huann wyjaśniające2GODZINYTOTRWAŁO 25.02.05, 11:50 a huan kibiciował do ponad drugiej od ponad 0:00. po czym przyszedł rano Aard i już się nic nie zgadza :) Odpowiedz Link
szprota skromne JATEŻJESTEMZAJEBISTA 25.02.05, 12:49 liczyłam metodą wklej specjalnie do worda, a następnie znajdź/zamień po nickach. Odpowiedz Link
latajacy_rosomak pamiętającechoćlekkozakłopotane NOJATEŻ 25.02.05, 12:05 zrobiłem statystyki - co Huan swego czasu zaproponował - ale utknąłem chyba w okolicach sierpnia 2004 i mimo, że zostało ino kilka miesięcy to robota padła, bo czas zaczął szybko płynąć żabką. A i kilka błędów się wkradło, bo na piechotę liczyłem. Aleja pamiętam! I zrobię to!* *Może natenczas powstrzymajmy się od konkretnych terminów:) Odpowiedz Link
aard MusząceprzedyskutowaćzMZtką SPRAWĘOGŁOSZEŃ 25.02.05, 11:01 MZtko, pomijając to, że dupa is all around you, powiedzże, czy Twoim zdaniem jest sens wykorzystywać odkrytą przez aarda zasadę (którą przez wrodzoną skromność pozwoliłem sobie nazwać Prawem Aarda), że wątek może przekroczyć liczbę 2500 wpisów? Czy nie? Odpowiedz Link
szprota odpowiadająceRedNaczowi SENSUNIEMA 25.02.05, 12:59 ale i tak jest zajebiście :D zważ sam, że fox popieli, co sika i kuca, chce starych ogłoszeń, więc chyba sprawa jest najzupełniej oczywista. Odpowiedz Link
lolik2 dopowiadające WUAŚNIE 25.02.05, 13:07 bo czymże byłoby Twoje rewolucyjne Prawo, gdyby nie służyło ludzkości? Odpowiedz Link
aard Jaknajbardziejsłuszne PRZEKONAŁAŚMNIE 25.02.05, 14:10 W takim razie blokuję zaraz możliwość pisania na OGŁOSZENIACH :-) Odpowiedz Link
szprota zajebiste ZAJEBIŚCIE 25.02.05, 15:23 od kiedy to brak sensu był argumentem przeciw? Odpowiedz Link
szprota najbardziejbezsensowne BEZSENSU 25.02.05, 16:04 było moje wczorajsze dwugodzinne pierdolenie się ze statystykami, więc już zostaw te OGŁOSZENIA otwarte. bądźmy, kurwa, konsekwentni w tym absurdzie. Odpowiedz Link
aard Wcaleawcalesięniezgadzające NIEBYŁO 25.02.05, 16:24 To znaczy było, ale przecież to właśnie było najbardziej ZAJEBISTE :) MZtko, tą statystyką sprawiłaś mi wielką raardość. A nastepną sprawisz innym (będzie łatwiej, bo przecież nikt nie będzie tak chamski, żeby dopisać jakieś ogłosznie powyżej Twojego statystycznego?) :-D Odpowiedz Link
szprota imprezująceuHuana ALEŻJESTSYNTETYCZNIE 26.02.05, 04:55 Huan: syfi lisek koło drogi. Ni chuja, ani nogi. A Aard wypożyczył Wściekłe Psy, ale skakały. Dziś jest syntepatycznie! Odpowiedz Link
dwoch_mezczyzn Chcącezauważyć NATOMIASTDWÓCHMĘŻCZYZN 26.02.05, 05:25 Oglądało panią robiącą strip-tease na prapiestrzeni dziejów. Gdzie byś nie zaczął, zawżdy między nogami skończysz. Odpowiedz Link
szprota mocnorozzłoszczone NOGIBYMZDYPYPOWYRYWAŁA 27.02.05, 14:41 wszystkim głupim dziewuchom, które nie wiedzą, bubu, czego chcą. [in statu disputandi ze Smokiem] Odpowiedz Link
szprota twaarde NADRÓBMYŻ 27.02.05, 17:30 w końcu te tysiąc postów, co je mamy do fofma! Odpowiedz Link
h8red spokojne NIEMASPRAWY 27.02.05, 21:31 zacięta (niekoniecznie przy goleniu) szprota napisała: > w końcu te tysiąc postów, co je mamy do fofma! Pis of kejk. Niniejszym przenoszę spamowanie na RU. Odpowiedz Link
szprota dumnezHejta JESTEMDUMNAZHEJTA 27.02.05, 21:36 oto prawidlowa postawa pRUwdziwego spamera! Odpowiedz Link
aard Dziękujące WZRUSZYSZŁEMSIĘRAMIONAMI 28.02.05, 13:44 Bez cienia goryczy, bo słodkim winem. Odpowiedz Link
szprota reklamującesię USŁUGIWZRUSZAJĄCOROZCZULAJĄCE 01.03.05, 00:50 wzruszę każde ramię i rozczulę każdą ziemię, jakem alergolog! Odpowiedz Link
szprota ZAGŁEBIAJĄCESIĘWSWOJEDOZNANIA zauważyłam 27.02.05, 17:35 że ilekroć chcę pospamować, robię to własnie na tym wątku - jest chyba bardziej blogowy niż wątek w blogiej świadomości. Odpowiedz Link
szprota zasmucone URLOPMISIĘKOŃCZY 27.02.05, 17:38 i do tego mam nieodparte, graniczące z pewnością wrażenie, ze w ostatnich kilku plumknięciach pomyliłam capsy Odpowiedz Link
szprota sklerotyczne CZYJAJUŻOGŁASZAŁAM? 27.02.05, 17:41 że na ostatniej imprezie zainaugurowałam czwaardy szprotokólarz? Odpowiedz Link
szprota wspomnieniowe APAMIĘTACIETO? 27.02.05, 17:44 Platini: jestem długowłosym facetem....i chyba juz za dlugo...gdzie w Lodzi jakis stylista zrobi mi to najlepiej?? Dzieki za odpowiedzi z gory h8red TO??? Co rozumiesz przez TO??? :))) szprota Ja myślę, że odpowiedzi z góry. zamek A ja myślę, że TO jest akurat to, co stylista może zrobić Platiniemu. Uprzedzając Wasze pytania: nie. To nie jest TO, gdzie Michnikowski może Kobuszewskiemu skoczyć. szprota A ja myślę, że to jest off topic wspack czyli jak najbardziej na temat. • A gdyby włosy rosły wspak zamek to czy to by było do środka czy na piętach? • A tobie na piętach nie rosną? szprota to zupełnie oczywiste, że nie rosłyby wtedy, a wręcz i wnóż przeciwnie, malały z odległością. • Nie, skądże. zamek A moze wtenczas włosy rosłyby z powietrza tak długo, aż wreszcie zetknęłyby się z czaszką? • Uważasz, że oddychasz powietrzem? szprota Tak, i stykają się zawsze od dołu. Dlatego łysi są przeważnie obficie owłosieni. • No to teraz rozumiem, dlaczego mnie nieraz zatyka zamek Przeklęte kłaki! Proszę osobów, żeby im włosy rosły do siebie, a nie do mnie! • Się nie da szprota Nigdzie się nie zachowały, a jeśli, to z fatalnie jakością. • Bo to trzeba zamek mieć taki magnetofon, jakie dwa w kawiarni stoją. • Ależ zupełnie na odwrót szprota Po pierwsze nie akustycznie, a akusawistycznie. Inne przypadki nie wchodzą w rachubę, to znaczy może by i wchodziły, ale rachuba wczoraj złapała się za głowę i zrejterowała skowycząc cichutko. A tyle razy jej powtarzałam, że trzeba to zachować w kolejności analfabetycznej kolejki do pociągu zwanego potrzebą fizjologicznego placebo. • To w takim razie zamek skoro nie akustycznie, to przecież można balistycznie. W razie czego ja mam temperówkę i mogę zastrugać. Chyba że komuś już Styka tego Axentowicza. Nie mogę akusawistycznie, chyba że będziesz mi akusawantką. • A ja nie mogę! szprota Nie przystąpiłam jeszcze, bo to dopiero po trzech okrążeniach okrężnicy można spełnić warunki, a ja, owszem, lubię spełniać, chociaż i wypróżnianie ma swoje zalety. No i uważaj z tym struganiem, bo to nie można na wariata. • Nie ma obawy zamek Kalosze kupię jutro i znowu będzie można śmigać. Bo jednak co to za życie bez kaloszy. PS. Okrężnica bez pałeczki nie daje się okrążyć. Kto nie wierzy, niech spyta pierwszego napotkanego dyrygenta. • No, mój drogi, teraz to już przegłeś. szprota Że niby ja z dyrygentem? Kiedy on jest śmieszna nawet bez napoczętego kartonika soku warzywnego z opcjonalnym smakiem? A z tymi pałeczkami to ściema, wystarczy odpowiedni rozstaw figur na szachownicy. A co do kaloszy, to jak zwykle bumerang i bobry. Czyli: oczywiście, że nie da się bez nich gubić fortepianów. • Nie ustawię szacha królewskiego zamek Nie dam sobie zbić piona en passant. Ani w ogóle. Piony są mi drogie, bo stanowią antynomię dla poziomów; zauważ, że piony mają bogatsze życzie wewnętrzne - z reguły coś dzieje się w pionie, za to wyłacznie na poziomie. I to żeby chociaż, bo też czasem wcale nie. To nie moja wina, że czasem do teatru są trzy wejścia, a właściwe jest to bez neonu. A fortepian widocznie nie wzbudził zainteresowania, bo nie został wymieniony przed napisami końcowymi. Co do bobra - chętnie przystaję. Byle w kaloszach. • Poczekaj, poczekaj, bo mylisz pojęcia szprota Warunkiem sine qua noc wcale nie jest, by pion, poziom, zaś w ogóle linie proste, wręcz dokładnie zupełnie i znów na odwrót (oglądałeś The Doors? toś nic nie oglądał, ha! oni nie nosili tam piżam), chodzi o to, by było 5/7 i jak najbardziej krzywo. Co do wyjść, to zupełnie jest oczywistym, że żadna barmanka nie naleje ci na stojąco. • Wcale nie mylę, tylko unowocześniam zamek Bo czy taka na przykład krzywa wie, że jest krzywa? Przecież bez porównania nie ma szans się o tym przekonać. Ser złożony byłby codzienością bez sera prostego. Jajecznica nie byłaby nigdy glutowatej konsystencji, gdyby ktoś kiedyś jej jednak nie dosmażył. Inna sprawa, że kompromisowość w tym wzgllędzie prowadzi do sytuacji, w których nikomu nic nie smakuje. Przez bar wyjść się nie da, bo wzięty. Małe wzięty, to wziątki, czyli lewy. A że bar jest lewy, tego się domyślałem od zaorania. • Ja myślę, że najprzeważniej utrudniasz szprota Przesadzasz. Przesadzasz słoneczniki plując ich pestkami, no i po co? Przecież śłonecznik nie musi spotkać antysłonecznika, by anihilować. Tak samo zresztą dywagacje na temat jajecznicy to jednak zmurszale krowio jałowa dysputa, jak mówi każda piękna boginka schylając się po zapałkę na zakręcie. Poza tym: nie w szachy, tylko w brydża, więc pod spodem i to we czterech. Spróbuj przez zboże. We wsi się pisze moskaliki. • Nie lubię słowa "misja", ale ją uprawiam zamek Nie zauważasz wyższego sensu. Ja nie pluję - ja zasiewam ugór padołu, któren nie zażółcił się uprzedniej wiosny. Onże niech teraz będzie nieugorem, co nie anihiluje, a przeciwnie - przekształci materię w byt żywotny, dobru przedustawnemu służący. Jak w brydża to tylko w pakamerze, w czwartek, pod warunkiem, że Heniu będzie akurat na warcie. Inaczej wtopa. I bestrafiren bez majtek. • Dynię byś pouprawiał albo plateau łońską miłość szprota Bynajmniej -heja! - zauważam sens wyższy, jeno celowo go ignoruję. Co mi się tu będzie wywyższał, jak czasy są takie, że uczciwy człowiek nie może sobie na uśmiech pozwolić. I wobec powyższego upieram się twierdzić, że primo poprzednia wiosna była falsyfikatem, ot, sztucznym złotem z tombakowego klamku. Zatem nie wyszedł ci, ha! żadną nogawką!, eksperyment, jak mniemam stricte poznawczy. Co oczywiście implikuje twoją naukową nieudolność. A co on ma na ręku, jeśli nie kłykcie! straszliwie kłykcie! o tej porze się nie gra w tysiaca. Odpowiedz Link
szprota rozflirtowane JAKZWYKLECHODZIOSWETERKI 27.02.05, 17:55 za rok, może dwa...* *[by trzyletnia dziewczynka w tramwaju] *[oraz Paweł-Strzałka] Odpowiedz Link
szprota postanawiające KIEDYŚPRZECZYTAM 27.02.05, 17:57 zdecydowane PLUM naraz w całości :) Odpowiedz Link
maginiak Aproposowe NARAZIWCAŁOŚCI 27.02.05, 23:01 Czasem mi się PLUM lub/i OGŁOSZNIA otwierają na jednej stronie, naraz i w całości, od pierwszego PLUM do ostatniego OGŁOSZNIA. Panie Doktorze, czy ja śnię? Odpowiedz Link
szprota spokojne TOWSZYSTKOMAWYJAŚNIENIENAUKOWE 27.02.05, 23:30 jeżeli w trakcie otwierania stronki "wyświetl wszystkie" w drugim oknie się logujecie, a macie ustawione inaczej niż po 100 postów na stronie, to wtedy otwiera wszystko. chyba chodzi o to, że domyślnie ustawia po 100 wypowiedzi, a jak ma w trakcie, to głupieje. no dobrze, sama tego nie rozumiem. ale tak jest! Odpowiedz Link
szprota autorytatywnietstwierdzające IMPÓŹNIEJTYMLEPIEJ 27.02.05, 18:24 im bliżej wieczora, tym mi się ciekawiej ta niedziela rozwija :D Odpowiedz Link
h8red dlaczegozrana TAKTUJEST 28.02.05, 09:15 że jak ktoś wpadnie t raptem na posta??? Odpowiedz Link
lolik2 pytające ACOBYŚCHCIAŁ? 28.02.05, 09:19 obiad z rana??? 1 tost wystarczy (prawda Huanie?) Odpowiedz Link
huann potwierdzająceTEORETYCZNIE 02.03.05, 01:14 by wystarczył ale nie jeden ale nie ma więc właściwie... JEŚĆ. Odpowiedz Link
h8red wuzbrajającesię WCIERPLIWOŚĆ 25.03.05, 12:57 h8red napisał: > że jak ktoś wpadnie t raptem na posta??? Chyba więcej dziś nie napiszę. Odpowiedz Link
szprota gładząceHejtapogłówce OCZYWIŚCIEŻEBĘDZIE 25.03.05, 17:41 martwisz się tym samym co wczoraj? Odpowiedz Link
h8red Odpowiadające OCZYWIŚCIEŻENIE 25.03.05, 23:20 Wczorajsze kłopoty zażegnane. Po prostu przeczucie, jak się okazało mylne :))) Dzięki za troskę. Szkoda... Odpowiedz Link
szprota wzdychające SAMPEWNIEWIESZLEPIEJ 25.03.05, 23:57 do usług jeśli chodzi o troskę i rozganianie złych przeczuć :) Odpowiedz Link
h8red Jeszczerazdziękujące TAKCZYSIAK 26.03.05, 00:01 szprota napisała: > do usług jeśli chodzi o troskę i rozganianie złych przeczuć :) To się czasami przydaje :))) Odpowiedz Link
yavorius Wystawiająceocenę WYSTAWIAM OCENĘ 28.02.05, 22:26 W skali od 14 do 23 wystawiam sobie ocenę F. Odpowiedz Link
h8red spostrzegające INNESPOJRZENIE 02.03.05, 10:04 dobrze, że nie żelazny, bo bym dźwięczał w tym tomacie Odpowiedz Link
huann przeganiająceZAPYTAM 02.03.05, 10:10 czy przegonimy przed ćwierć jednej dziesiątej miliona?? Odpowiedz Link
szprota rozradowaneakcjąspamerską NOPANOWIE 02.03.05, 12:26 oby tak dalej i normalnie buziaczki, kocham was, jesteście zajebiści, papatuchny. Odpowiedz Link
lolik2 zatroskane ATYGOWKOŃCUNIEKOPNIESZ? 03.03.05, 09:17 bo tam stoi i stoi pod tym kompem... Odpowiedz Link
huann dziękująceYAVORIUSOWI 07.03.05, 15:42 za podziękowania. niech świataczy dzień i noc! Odpowiedz Link
szprota kolejne OJAPIERDOLĘ 08.03.05, 13:46 ale muszę przyznać, że zajekurwabiście lubię takie pokręcone sytuacje :D Odpowiedz Link
benzoesan.sodu Dopytujące PYTAM 08.03.05, 15:05 huann napisała: > bloom!bloom! ORLANDO? Odpowiedz Link