Dodaj do ulubionych

Raport Millera

29.07.11, 13:21

www.rp.pl/artykul/694403-Glowne-tezy-raportu-komisji-Millera.html
cdnp.gazeta.pl/bi.gazeta.pl/pub/raport/RaportKoncowyTu-154M.pdf
cdn.gazeta.pl/bi.gazeta.pl/pub/raport/ZalacznikiDoRaportuKoncowego.pdf
Obserwuj wątek
    • maria421 Re: Raport Millera 29.07.11, 14:52
      Nigdy nie komentuje spraw na ktorych zupelnie sie nie znam, wiec Raport Millera przyjmuje do wiadomosci bez komentarza.
      • rek888 Re: Raport Millera 29.07.11, 16:34
        Raport jak to raport,tak postepuja fachowcy.To nie publicystyka.Natomiast to co sie dzieje po raporcie ,to normalny polski burdel w wykonaniu "politykow" i niektorych dziennikarzy.Ale to bylo oczekiwane.
    • maria421 Re: Raport Millera 29.07.11, 16:40
      Gdyby ktos z bardziej znajacych sie na sprawie a takze bardziej sledzacych ten temat w prasie powiedzial mi w skrocie czym sie rozni Raport Millera od Raportu Macierewicza to bylabym wdzieczna.
      • manny-jestem Raport Millera 29.07.11, 17:02
        prezentuje stanowisko polskiego rzadu.
        • rek888 Re: Raport Millera 29.07.11, 17:17
          Biala ksiega Macierewicza to produkt tzw komisji parlamentarnej Zorganizowanej przez tegoz to posla.Ta kuriozalna grupa ludzi skladajaca sie glownie z czlonkow PIS,tej frakcji
          czarnosecinskiej zwanej moherowa.Stek oblakanych idei tegoz Macierewicza w rodzaju sztucznej mgly,obezwladnienia samolotu w powietrzu i podobnych idiotyzmow
        • maria421 Re: Raport Millera 29.07.11, 17:27
          manny-jestem napisał:

> prezentuje stanowisko polskiego rzadu.

A Raport Macierewicza prezentowal stanowisko PiSu?
          • rek888 Re: Raport Millera 29.07.11, 17:41
            PIS-u i czcicieli ojca dyra.Ludzi ,ktorzy nie odrozniaja lotki samolotu od ogona swej wlasnej krowy
            • maria421 Re: Raport Millera 29.07.11, 17:47
              rek888 napisał:

> PIS-u i czcicieli ojca dyra.Ludzi ,ktorzy nie odrozniaja lotki samolotu od ogon
              > a swej wlasnej krowy

Niektorzy (mam nadzieje jednak ze nie caly PiS) od razu postawili teze ze byl to kolejny zamach Ruskich na polskie elity , wiec musieli jakos te teorie spiskowa udowodnic.

• manny-jestem Re: Raport Millera 29.07.11, 17:48
                Wies Mario, po bardzo pobieznej lekturze wyglad na ze z raportu Millera da sie wyciagnac wiecej poszlak na teorie o zamachu niz na ta o winie Lecha Kaczynskiego.
                • rek888 Re: Raport Millera 29.07.11, 17:58
                  manny-jestem 29.07.11, 17:48 Odpowiedz
                  Wies Mario, po bardzo pobieznej lekturze wyglad na ze z raportu Millera da sie wyciagnac wiecej poszlak na teorie o zamachu niz na ta o winie Lecha Kaczynskiego.
                  Ze co? Poszlaki na teorie ?? wina L.Kaczynskiego? Kto go obwinial? Dziwny wpis zaprawde.I to ma byc po "bardzo pobieznej lekturze" ? Mozna by prosic o przyklad poszlak na teorie (!)oraz przyklad obwiniania LK ?
                • maria421 Re: Raport Millera 29.07.11, 18:00
                  Manny, teorie spiskowe tym sie charakteryzuja ze bazuja na poszlakach. Teoretycy spiskowi sami nigdy nie udowadniaja niczego, natomiast zadaja zeby to inni udowodnili ze ich poszlaki sa falszywe.

Raport Millera wine Kaczynskiego przeciez wyklucza, czy nie?
                  • rek888 Re: Raport Millera 29.07.11, 18:17
                    Mario ,by uniknac nieporozumien: Raport Millera nie ma nic wspolnego z wykluczaniem lub wskazywaniem winnych ! To raport ,ktory wskazuje na okolicznosci ktore doprowadzily do katastrofy i nie zajmuje sie niczym co dotyczy personaliow.To raport specjalistow badajacych techniczne przyczyny i niedomagania wielu aspektow katastrofy.Ocena i orzekaniem winy zajmuje sie prokuratura wojskowa,ktora tez przyjmie wnioski komisji Millera

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka