zbyfauch 05.12.14, 22:36 niezalezna.pl/62109-w-gliwicach-przywitaja-konwoj-ze-szczatkami-boeinga Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria421 Re: Hardkor 06.12.14, 09:03 Zaprosili juz CNN, BBC, AFP i inne sieci? Jezeli nie, to jak ma sie opinia miedzynarodowa dowiedziec? Odpowiedz Link
zbyfauch Piękna Nasza Polska Cała 13.12.14, 08:52 i mądrzy ludzie Nią władają ... tinyurl.com/qjtgcfh Odpowiedz Link
zbyfauch Jakby ktoś nie mógł się wyrzygać 06.02.15, 10:38 niech otworzy na chwilę główną stronę portalu. Na marginesie, jakoby jakaś wojna z religią, kiedy cała polityczna hałastra od lewa do prawa siedzi czarnym w odbycie, paradne! Odpowiedz Link
maria421 Re: Jakby ktoś nie mógł się wyrzygać 06.02.15, 11:29 Zbychu, mowisz o podpisaniu konwencji przeciw przemocy wobec kobiet? Znasz jej tekst? Mozesz go zalinkowac? Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Jakby ktoś nie mógł się wyrzygać 06.02.15, 13:00 maria421 napisała: > Zbychu, mowisz o podpisaniu konwencji przeciw przemocy wobec kobiet? > Znasz jej tekst? Mozesz go zalinkowac? Nie, chodzi mi o babona Wróbel i o pohukiwania PiSu o rzekomej wojnie z religią. Tekst ustawy jest kompletnie nieistotny i nie obchodzi mnie zupełnie. Odpowiedz Link
maria421 Re: Jakby ktoś nie mógł się wyrzygać 06.02.15, 13:03 zbyfauch napisał: > Nie, chodzi mi o babona Wróbel i o pohukiwania PiSu o rzekomej wojnie z religią Cytaty prosze, trudno mi sie wypowiadac o czyms, czego nie znam. > Tekst ustawy jest kompletnie nieistotny i nie obchodzi mnie zupełnie. Tekst ustawy jest istotny zeby zrozumiec dlaczego PiS byl przeciw. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Jakby ktoś nie mógł się wyrzygać 06.02.15, 13:20 > Cytaty prosze, trudno mi sie wypowiadac o czyms, czego nie znam. > Tekst ustawy jest istotny zeby zrozumiec dlaczego PiS byl przeciw. Pisałem, żeby zajrzeć na stronę główną portalu, na której straszył olbrzymi konterfekt babona Wróbel. Obok babona Wróbel widniały napisy, jakoby ktoś prowadził wojnę z religią. Nawet gdyby jakimś cudem sejm wypowiedział haniebny konkordat, wycofał katopranie mózgów ze szkół publicznych, zlikwidował finansowanie Kościoła przez państwo, nie byłaby to żadna wojna a po prostu ustanowienie cywilizowanej normalności. Uchwalenie ustawy o zapobieganiu przemocy w rodzinie nie jest na pewno żadną wojną, jakby tekst tej ustawy nie brzmiał. Odpowiedz Link
maria421 Re: Jakby ktoś nie mógł się wyrzygać 06.02.15, 13:29 zbyfauch napisał: > Pisałem, żeby zajrzeć na stronę główną portalu, na której straszył olbrzymi kon > terfekt babona Wróbel. > Obok babona Wróbel widniały napisy, jakoby ktoś prowadził wojnę z religią. Tez wlasnie chcialabym wiedziec dlaczego Wrobel uznaje ze ta konwencja jest wojna z religia. > Nawet gdyby jakimś cudem sejm wypowiedział haniebny konkordat, wycofał katopran > ie mózgów ze szkół publicznych, zlikwidował finansowanie Kościoła przez państwo > , nie byłaby to żadna wojna a po prostu ustanowienie cywilizowanej normalności. Co jest haniebnego w konkordacie? Konkordat to nie jest nic innego jak tylko umowa dwoch stron- jasna i wyrazna. Mozna miec ewentualnie zastrzezenia do pewnech jego punktow, ale nie do samej umowy. Lekcje religii tez nie sa zadnym "katopraniem mozgow", jak wiesz, w Niemczech tez jest religia w szkolach. > Uchwalenie ustawy o zapobieganiu przemocy w rodzinie nie jest na pewno żadną wo > jną, jakby tekst tej ustawy nie brzmiał. Prawo polskie chyba dosyc wyraznie zakazuje jakiejkolwiek przemocy, rowniez w rodzinie. Poza tym, zadna ustawa nie bedzie w stanie zapobiec temu, zeby ktos, kto stosuje przemoc ja zastosowal w rodzinie. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Jakby ktoś nie mógł się wyrzygać 06.02.15, 13:42 maria421 napisała: > Tez wlasnie chcialabym wiedziec dlaczego Wrobel uznaje ze ta konwencja jest woj > na z religia. Kumple babona Wróbel coś tam snują o otwieraniu tylnych drzwi dla tego strasznego Żędra. Przyjdzie tuba, to wyjaśni. Odpowiedz Link