ja.nusz 13.05.15, 21:39 Dla mnie zabawne do zbędnego, ale wiem, że można to dyskutować bardziej emocjonalnie, czego forumowiczkom i zniewieściałym lepianom z całego serca życzę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astra18 Re: Pro czy Contra 14.05.15, 07:55 ja.nusz napisał: > Dla mnie zabawne do zbędnego, ale wiem, że można to > dyskutować bardziej emocjonalnie, czego forumowiczkom i zniewieściałym lepianom > z całego serca życzę. A gdzie baby w burkach?Nie ma? a to ci Austriacy" niepolityczniepoprawni". Odpowiedz Link
maria421 Re: Pro czy Contra 14.05.15, 08:24 Moglabym duzo napisac, ale szkoda slow, wiec powiem tylko ze CALKOWICIE IM SZAJBA ODBILA! Odpowiedz Link
fan.club Re: Pro czy Contra 14.05.15, 12:05 Byłem ci ja kiedyś we Wiedniu. Idę sobie ulicą, a tu nagle chodnik rowerowy zmienia kolor z czerwonego na zielony, ale tylko na krótko, po czym znów wraca do czerwieni. Jak się z prasy dowiedziałem viceburmistrzowa Maria Vassilakou z Zielonych miała pomysł, by za małe 10 mln eurasów pomalować rowerowe ścieżki na zielono. Prawie wszystkie, bo miejsca szczególnie niebezpieczne miały pozostać czerwone. Tak se pomyślałem, że według tej zasady jej partia powinna zmienić nazwę na Czerwoni. No a teraz te ludziki na sygnalizatorach, ale już zielone i czerwone pospołu... Najwidoczniej ta pani od czasu do czasu miewa jakieś zielono-czerowne, ale nie tylko, wapory. Dziwi kogoś, że wiedeńska ratuszowa koalicja z Zielonymi należy już właściwie do przeszłości? Odpowiedz Link
maria421 Re: Pro czy Contra 14.05.15, 12:30 O austriackiej polityce wiem niewiele, ale co do Zielonych w Niemczech, to dziwi mnie ze ktokolwiek jeszcze na nich glosuje. Odpowiedz Link
jureek Re: Pro czy Contra 14.05.15, 13:07 maria421 napisała: > O austriackiej polityce wiem niewiele, ale co do Zielonych w Niemczech, to dziw > i mnie ze ktokolwiek jeszcze na nich glosuje. Widzę, Mario, że bardzo trudno przyjąć Ci do wiadomości, że ludzie są różni i nie wszyscy myślą i odczuwają tak samo jak Ty. Odpowiedz Link
maria421 Re: Pro czy Contra 14.05.15, 13:13 jureek napisał: > Widzę, Mario, że bardzo trudno przyjąć Ci do wiadomości, że ludzie są różni i n > ie wszyscy myślą i odczuwają tak samo jak Ty. Ja to przyjmuje do wiadomosci, ale i tak sie dziwie :-) Swoja droga, to Anton Hofreiter troche przypomina Concite Wurst, nie ? :-) Odpowiedz Link
jureek Re: Pro czy Contra 14.05.15, 13:28 maria421 napisała: > Swoja droga, to Anton Hofreiter troche przypomina Concite Wurst, nie ? :-) Nie wiem, bo nie wiem nawet, jak wygląda. Mało oglądam TV, wolę radio. Odpowiedz Link
maria421 Re: Pro czy Contra 14.05.15, 13:33 jureek napisał: > Nie wiem, bo nie wiem nawet, jak wygląda. Mało oglądam TV, wolę radio. Tak wyglada : Odpowiedz Link
jureek Re: Pro czy Contra 14.05.15, 15:26 Sympatycznie. Podobieństwa do Wurst nie widzę. On jest blondynem, a ta Wurst zdaje się ma ciemne włosy. Odpowiedz Link
maria421 Re: Pro czy Contra 14.05.15, 17:55 jureek napisał: > Sympatycznie. Niechlujnie, niemodnie i calkowicie paskudnie. > Podobieństwa do Wurst nie widzę. On jest blondynem, a ta Wurst zd > aje się ma ciemne włosy. Tez dlugie wlosy i broda... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Pro czy Contra 15.05.15, 10:24 Dla Guru z hambusrkiej Nowej Huty temat ten nalezy do gatunku " zabawne do zbędnego", ale wie, "że można to dyskutować bardziej emocjonalnie" Dziekuje z calego serca, ze przejeliscie sie jego poboznymi instrukcjami. Marycho, zwlaszcza tobie dziekuje za kasowanie moich wpisow. Coz, chamstwo staje sie dla ciebie reprezentatywna norma Odpowiedz Link
maria421 @Lepian 15.05.15, 12:23 Nie tylko Twoje posty kasuje. Juz pisalam ze nie zycze sobie na moim forum klotni miedzy Toba i Januszem, wszelkie zaczepki jednego wobec drugiego bede kasowac wszelkie klotnie tez. Odpowiedz Link
lepian4 Re: @Lepian 15.05.15, 13:13 Ten watek jednak oszczedzilas, choc hamburski gbur z Polski A zalozyl ten watek, nie po to, by podyskutowac, tylko po to, by pluc zolc w moim kierunku. I tak krok po kroku, az mistrzu objawi nam cala wiedze o sraczce! Gdy przesadzi, steknie, ze mnie omija duzym lukiem, ty mu przytakniesz... Jaki to ma sens? Odpowiedz Link
maria421 Re: @Lepian 15.05.15, 13:37 lepian4 napisał: > Ten watek jednak oszczedzilas, choc hamburski gbur z Polski A zalozyl ten watek > , nie po to, by podyskutowac, tylko po to, by pluc zolc w moim kierunku. I tak > krok po kroku, az mistrzu objawi nam cala wiedze o sraczce! > Gdy przesadzi, steknie, ze mnie omija duzym lukiem, ty mu przytakniesz... Jaki > to ma sens? > Ten watek zostawilam ze wzgledu na wiadomosc POD linkiem. Zostawie wiec tez ten Twoj wpis z okresleniem "hamburski gbur" i jestescie kwita, OK? A teraz juz nie chce wiecej miec do czynienia z Waszymi nawalankami! Odpowiedz Link
lepian4 Re: @Lepian 15.05.15, 14:49 Nie wmawiaj mi prosze, ze sa to moje nawalanki z inteligentnym inaczej januszkiem, skoro zwracam tobie jedynie uwage, ze pan Christian, w swym nowoniemieckim oredziu steka cos o zniewiescialym lepianie. Moim skromnym zdaniem jest to parszywa podpucha. Temat wcale go nie interesowal ten temat. Jak juz wspomnialem, Pan Kaprolog szuka jedynie zaczepki. Odpowiedz Link
maria421 Re: @Lepian 15.05.15, 15:14 lepian4 napisał: > Nie wmawiaj mi prosze, ze sa to moje nawalanki z inteligentnym inaczej januszki > em, skoro zwracam tobie jedynie uwage, ze pan Christian, w swym nowoniemieckim > oredziu steka cos o zniewiescialym lepianie. Moim skromnym zdaniem jest to pars > zywa podpucha. Temat wcale go nie interesowal ten temat. Jak juz wspomnialem, P > an Kaprolog szuka jedynie zaczepki. A Ty dajesz sie zaczepiac. Odpowiedz Link
jureek Re: Pro czy Contra 15.05.15, 12:10 maria421 napisała: > jureek napisał: > > > Sympatycznie. > > Niechlujnie, niemodnie i calkowicie paskudnie. To, że wygląda niemodnie, jest właśnie jedną z przyczyn, jest on moich oczach sympatyczny. Jak uzasadnisz opinię, że niechlujnie? Nieumyty? Tłuste włosy? Brudna koszula? > Tez dlugie wlosy i broda... No to na podstawie tych samych kryteriów można stwierdzić podobieństwo do Jezusa, przynajmniej takiego, jak przedstawiany jest on na obrazach. Odpowiedz Link
maria421 Re: Pro czy Contra 15.05.15, 12:26 jureek napisał: > To, że wygląda niemodnie, jest właśnie jedną z przyczyn, jest on moich oczach s > ympatyczny. Dziwne masz kryteria uznawania kogos za sympatycznego. Sam z pewnoscia takich wlosow nie nosisz. > Jak uzasadnisz opinię, że niechlujnie? Nieumyty? Tłuste włosy? Brudna koszula? Niechlujne wlosy i niechlujny stroj. > No to na podstawie tych samych kryteriów można stwierdzić podobieństwo do Jezus > a, przynajmniej takiego, jak przedstawiany jest on na obrazach. Nie obrazaj Jezusa. Odpowiedz Link