Dodaj do ulubionych

First Lady

13.10.15, 18:24
calkiem niezle, choc widac ze jest jeszcze bardzo spieta :

www.plotek.pl/plotek/51,78649,19016705.html?i=0
Natomiast panu prezydentowi ten paltocik zupelnie nie lezy.
Obserwuj wątek
    • astra18 Re: First Lady 13.10.15, 18:44
      maria421 napisała:

> calkiem niezle, choc widac ze jest jeszcze bardzo spieta :

Ona ma taki grymas - ściśniete usta w uśmiechu, nie wiem czy to tzw."spinka" czy zawsze tak ma. Stawiam na to drugie, bo ostatnio widizałam jakieś jej zdjęcie "na luzie", z zakupami.
      Też tak miała.
      Stylizacja super oprócz koszmarnego "kapelutka", co się chyba toczkiem zwie
      Do krótkich włosów trudno dobrać jakieś sensowne nakrycie głowy.
      >
      > www.plotek.pl/plotek/51,78649,19016705.html?i=0
      > Natomiast panu prezydentowi ten paltocik zupelnie nie lezy.

To chyba "dyplomatka" - moim zdaniem jest szykowna, ale ze spodniami coś "nie halo".

Królowa Matylda z urody przypomina mi bardzo młodszą córkę zmarłej księżnej Grace Kelly.
      • maria421 Re: First Lady 13.10.15, 19:10
        astra18 napisała:
        >
        > Ona ma taki grymas - ściśniete usta w uśmiechu, nie wiem czy to tzw."spinka" cz
        > y zawsze tak ma. Stawiam na to drugie, bo ostatnio widizałam jakieś jej zdjęcie
        > "na luzie", z zakupami.
        > Też tak miała.

Ja stawiam na spiecie, co jest zreszta zrozumiale . Z czasem sie wyrobi.

> Stylizacja super oprócz koszmarnego "kapelutka", co się chyba toczkiem zwie
        > Do krótkich włosów trudno dobrać jakieś sensowne nakrycie głowy.

Tez mi sie toczki nie podobaja, ale kapelusze na krotkich wlosach leza moze lepiej niz na dlugich. Tylko ze ona w kapeluszu bylyby wyzsza od malzonka...

> To chyba "dyplomatka" - moim zdaniem jest szykowna, ale ze spodniami coś "nie h
        > alo".

Takie trzy czwarte , ni to kurtka ni to plaszcz, w sumie do niczego. No i faktycznie, portki najwyrazniej z marnego materialu i zle uszyte.

> Królowa Matylda z urody przypomina mi bardzo młodszą córkę zmarłej księżnej Gra
        > ce Kelly.
    • zbyfauch Z życia wyższych sfer 13.10.15, 20:17
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/sd/qf/mqca/w9c7KcKV4s8s5Dv1wX.jpg
      • astra18 Re: Z życia wyższych sfer 13.10.15, 20:26
        zbyfauch napisał:

> https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/sd/qf/mqca/w9c7KcKV4s8s5Dv1wX.jpg

sport.newsweek.pl/polska-irlandia-memy-zobacz-najlepsze-memy-po-meczu-na-narodowym-,galeria,372091,1,1,1.html
        • zbyfauch Eee tam :) 13.10.15, 20:34
          https://0.s.dziennik.pl/pliki/4848000/4848114-aleksander-kwasniewski-krzysztof.jpg
    • alpepe Re: First Lady 13.10.15, 21:23
      W kufajce, gumiakach i kasku wyglądałby na swoim miejscu.
      • astra18 Re: First Lady 14.10.15, 07:18
        alpepe napisała:

> W kufajce, gumiakach i kasku wyglądałby na swoim miejscu.

Zapomniałaś o "pekaesach".
        • jureek Re: First Lady 14.10.15, 08:37
          astra18 napisała:

> Zapomniałaś o "pekaesach".

??????
          • astra18 Re: First Lady 14.10.15, 08:48
            jureek napisał:

> astra18 napisała:
            >
            > > Zapomniałaś o "pekaesach".
            >
            > ??????

www.facebook.com/Zajebiste-pekaesy-380572212038629/
    • lepian4 Re: First Lady 15.10.15, 13:25
      Nie zgadzam sie z twoja opinia. Pani Duda wyglada w tym stroju dziwnie i sztucznie. Bardziej kojarzy sie chyba ze stewardesa, niz z Pierwsza Dama. A szkoda, bo jest atrakcyjna kobieta i nie musi sie tak dziwacznie stroic
    • maria421 Re: First Lady 15.10.15, 15:40
      Powinna zmienic fryzure :

www.plotek.pl/plotek/51,78649,19026663.html?i=10
      Ten szary szal do wieczorowej sukni byl zupelnie niepotrzebny.

No i wiecej usmiechu a nie ciagle te spiete usta!

• alpepe Re: First Lady 15.10.15, 16:45
        Jakbyś ty całe lata była strenge Frau Hertha Deutschlehrerin, to też by ci taka skwaśniała mina została.
        • alpepe Re: First Lady 15.10.15, 18:56
          cofam, ona ma krzywy zgryz, zęby wchodzą jej do środka. Powinna iść do ortodonty, są takie wewnętrzne aparaty ortodontyczne, żeby jej się ten zgryz podniósł, na wyprostowane zęby odpowiednie licówki. Wtedy zmienią się jej rysy w dolnej części twarzy.
          • zbyfauch Re: First Lady 15.10.15, 19:14
            Ortodonta kojarzy mi się z jakimś przedpotopowym potworem. Prawdopodobnie z powodu podobieństwa z mastodontem.
            • alpepe Re: First Lady 15.10.15, 21:02
              Dla mnie z kolei niemieckie Kieferorthopäde jest kompletnie bez sensu, to albo noga albo szczęka.
              • zbyfauch Re: First Lady 15.10.15, 21:22
                alpepe napisała:
                > Dla mnie z kolei niemieckie Kieferorthopäde jest kompletnie bez sensu, to albo
                > noga albo szczęka.

Można go wziąć także za purystycznego językowo leśnika, który łupkuje złamane sosenki.
          • lepian4 Re: First Lady 15.10.15, 19:37
            Jest tez prostsze rozwiazanie: moze nabrac tuszy poprzedniczki i faldy tluszu wszystko zakryja. Gdyby tak jeszcze podczas oficjalnych wizyt meza znudzona przysnela... Ech, szkoda gadac
      • astra18 Re: First Lady 15.10.15, 18:21
        maria421 napisała:

>
        > No i wiecej usmiechu a nie ciagle te spiete usta!

Ale ona właśnie ma taki uśmiech na spiętych ustach:) Chyba jednak taka fizjologia:)
        >
    • astra18 Re: O kurde.. 15.10.15, 18:23
      www.fakt.pl/moda-i-uroda/-hanna-gronkiewicz-waltz-na-spotkaniu-z-krolowa,artykuly,584173.html
      • zbyfauch Re: O kurde.. 15.10.15, 18:30
        astra18 napisała:

> rel="nofollow">www.fakt.pl/moda-i-uroda/-hanna-gronkiewicz-waltz-na-spotkaniu-z-krolowa,artykuly,584173.html

Nie naigrywaj się, przecież jej stylistą sam Duch Święty.
        • astra18 Re: O kurde.. 15.10.15, 18:42
          zbyfauch napisał:

> astra18 napisała:
          >
          > > rel="nofollow">www.fakt.pl/moda-i-uroda/-hanna-gronkiewicz-waltz-na-s
          > potkaniu-z-krolowa,artykuly,584173.html
          >
          > Nie naigrywaj się, przecież jej stylistą sam Duch Święty.

A Ty nie bluźnij.
          >
          • lepian4 Re: O kurde.. 15.10.15, 19:39
            Bardzo przepraszam,ale to Hania o innym nazwisku opowiadala o seansach z Duchem Swietym! W jej innowierczych ustach bylo to bluznierstwem i nie protestowalas! Dlaczego?
            • astra18 Re: O kurde.. 15.10.15, 19:45
              lepian4 napisał:

> Bardzo przepraszam,ale to Hania o innym nazwisku opowiadala o seansach z Duchem
              > Swietym! W jej innowierczych ustach bylo to bluznierstwem i nie protestowalas!
              > Dlaczego?

Pardąsik, a kiedy opowiadała?
              • alpepe Re: O kurde.. 15.10.15, 21:04
                no, to działaczka Ruchu Odnowy w Duchu Św., więc zapewne chodzi o jedno z wynurzeń pani byłej prezes NBP na tenże temat.
      • maria421 Re: O kurde.. 15.10.15, 20:36
        Musze HGW wziac w obrone- ona nie jest First Lady wiec pewno nie ma wlasnych stylistow.
        Ale nawet bez stylistow powinna wiedziec ze kozaki do kolan na taka okazje nie pasuja.
        Plaszcz tez jakis taki za duzy, kapelusz za gleboko wsadzony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka