astra18 21.11.15, 13:33 Mario, czy jest do wglądu regulamin Twojego forum? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria421 Re: Regulamin 21.11.15, 13:35 Sorry, zaraz po usunieciu watku na prosbe jego autora powinnam byla poinformowac o tym forumowiczow. Odpowiedz Link
astra18 Re: Regulamin 21.11.15, 13:44 maria421 napisała: > Sorry, zaraz po usunieciu watku na prosbe jego autora powinnam byla poinformowa > c o tym forumowiczow. Chciałabym tylko wiedzieć czy jest pisemny czy "paszczowy". Ponadto sprecyzować czy autor watku jest jego panem i władca i jego prośbą o skasowanie jest wykonywana niejako z urzędu. Jeśli tak to nie będę się dalej czerpiąc. Odpowiedz Link
maria421 Re: Regulamin 21.11.15, 13:58 Autor watku nie jest jego panem i wladca bo klucz do usuwania i ostateczna decyzja sa w moich rekach. Jednakze jezeli autor sie zwraca z prosba o usuniecie watku ktory zalozyl i robi to wyjatkowo, a nie notorycznie (jak jedna forumowiczka ktora najpierw pisala na forum a chwile pozniej do mnie na priva prosbe o usuniecie), to nie widze podstaw zeby nie spelnic jego prosby. Odpowiedz Link
astra18 Re: Regulamin 21.11.15, 14:11 maria421 napisała: > Autor watku nie jest jego panem i wladca bo klucz do usuwania i ostateczna decy > zja sa w moich rekach. > > Jednakze jezeli autor sie zwraca z prosba o usuniecie watku ktory zalozyl i rob > i to wyjatkowo, a nie notorycznie (jak jedna forumowiczka ktora najpierw pisala > na forum a chwile pozniej do mnie na priva prosbe o usuniecie), to nie widze p > odstaw zeby nie spelnic jego prosby. > Jeżeli robi to wyjątkowo to chyba jakieś uzasadnienie tego posiadasz? Nie żebym była ciekawska:), bo z racji Twojego pozytywnego rozpatrzenia prośby musiały zajść jakieś nadzwyczajne okoliczności, skoro nie doszło na nim to drastycznego przekroczenia norm. A dyskusja na tym wątku odbywała się nie tylko pomiędzy założycielem . W związku z powyższym wyrazam swój niesmak. > Odpowiedz Link
maria421 Re: Regulamin 21.11.15, 14:20 Astra, przyjmuje Twoj niesmak, a Ty przyjmij moje wytlumaczenie ze jedyna motywacja byla prosba Zbycha i nic innego za tym nie stoi. Odpowiedz Link
astra18 Re: Regulamin 21.11.15, 14:28 maria421 napisała: > Astra, przyjmuje Twoj niesmak, a Ty przyjmij moje wytlumaczenie ze jedyna motyw > acja byla prosba Zbycha i nic innego za tym nie stoi. A co z moja dyskusja z Jurasem? Odpowiedz Link
maria421 Re: Regulamin 21.11.15, 14:32 astra18 napisała: > A co z moja dyskusja z Jurasem? Mozecie kontynuowac w nowym watku. Odpowiedz Link
astra18 Re: Regulamin 21.11.15, 14:34 maria421 napisała: > astra18 napisała: > > > A co z moja dyskusja z Jurasem? > > Mozecie kontynuowac w nowym watku. I z pamięci mamy przypisywać??????:(((((( W końcu to nie obrazki które można wkleic. Odpowiedz Link
maria421 Re: Regulamin 21.11.15, 14:43 astra18 napisała: > > I z pamięci mamy przypisywać??????:(((((( > W końcu to nie obrazki które można wkleic. > Mozecie kontynuowac w watku w ktorym specjalnie dla Was przywrocilam Wasza dyskusje. Zadowolona? Odpowiedz Link