10.12.15, 19:24
Tak jak nie zgadzam się z poglądami gospodarczymi Petru, to podoba mi się to, co robi w Sejmie. Dziś wprost skomentował Pawłowicz:

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19326292,petru-kontra-pawlowicz-w-sejmie-prosze-nie-walic-sie-w-leb.html

To może nie było eleganckie, ale sama Pawłowicz nie jest elegancka (delikatnie mówiąc)...
Obserwuj wątek
    • zbyfauch Dla mnie facet 10.12.15, 19:32
      za bardzo gwiazdorzy i w dodatku posiada takie jakieś bułgarskie naźwisko. Nie ufam gościowi. :)
      Fryzurę też ma okropną.
      • a000000 Re: Dla mnie facet 11.12.15, 12:31
        zbyfauch napisał:

> za bardzo gwiazdorzy

no właśnie. Taki mało poważny, jak celebryta. Też mu nie ufam. Co do nazwiska.. no cóż... każdy wolałby być Potockim czy Czartoryskim.... no ale tatusia się nie wybiera...
        Fryzura pewnie modna... trendy i na topie. Jak celebrycie przystało. Nie znasz się.
        • maria421 Re: Dla mnie facet 11.12.15, 12:47
          a000000 napisała:

> no właśnie. Taki mało poważny, jak celebryta. Też mu nie ufam. Co do nazwiska..
          > no cóż... każdy wolałby być Potockim czy Czartoryskim.... no ale tatusia się
          > nie wybiera...
          > Fryzura pewnie modna... trendy i na topie. Jak celebrycie przystało. Nie znasz
          > się.

Jego partia jest, jak na moj gust,... zbyt nowoczesna.

Ale musze przyznac, ze na tle innych politykow Petru sie wyroznia osobowoscia.
          • lepian4 Re: Dla mnie facet 11.12.15, 15:52
            Lepper tez wyroznial sie osobowoscia. Taki to juz jest urok cmokow z Wiejskiej. Nic wiecej zwykle nie maja do zaoferowania
          • a000000 Re: Dla mnie facet 11.12.15, 17:44
            maria421 napisała:

> Ale musze przyznac, ze na tle innych politykow Petru sie wyroznia osobowoscia.

owszem, wyróżnia... krytykanctwem. Zero wartości dodanej. Tak to każdy patałach potrafi.
            Przed wyborami wyżej go ceniłam. A tu się okazuje, , że to zwykły ujadacz.... jakoś nie mogę się oprzeć zadaniu pytania, dla kogo on pracuje.
    • maria421 Re: Petru 10.12.15, 19:32
      Wydaje mi sie ze w tej chwili Pertu jako jedyny ma wszelkie kwalifikacje do tego zeby stac sie liderem opozycji w Polsce.
      • lepian4 Re: Petru 11.12.15, 15:55
        Nosil wilk razy kilka, poniesli i wilka. Ta madrosc ludowa wkrotce potwierdzi sie i w jego przypadku. Gosciu obcznie jedynie umiejetnie ujada. Gdyby z takim samym zaangazowaniem prowadzil swoja kampanie wyborcza, co dzis dzis sie glupawo PoPiSuje, moglby liczyc na wiecej glosow. Najwyrazniej nie ma niczego wiecej do zaoferowania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka