Dodaj do ulubionych

"HejtStop"

06.02.16, 19:43
Jestem przeciw wulgaryzmom, jestem przeciw obelgom, ale jestem tez przeciw samozwanczym cenzorom ktorzy przypisuja sobie prawo do buszowania po profilach na FB i zglaszania ich do prokuratury, oczywiscie tylko tych ktorzy pisza pod wlasnym imieniem i nazwiskiem, nie pod jakims "fejkowym" profilem:

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19591341,pudzianowski-atakuje-hejtstop-judeopolonia-zyd-kapus.html#BoxNewsImg
Jest mozliwosc zgloszenia profilu do FB nie wystarczy?
Obserwuj wątek
    • lepian4 Re: "HejtStop" 08.02.16, 09:48
      To twoje przeciw nie jest do konca sprecyzowane. Niedawno mielismy Radka Sikoskiego, nadwornego cenzora Zielonej Wyspy i nie przypominam sobie, abys protestowala przeciwko jego samozwanczej cenzurze, ktora dokonywal perfidnie pod przykrywka ministra.
      • maria421 Re: "HejtStop" 08.02.16, 10:37
        O czym mowisz, Lepian?
        • lepian4 Re: "HejtStop" 08.02.16, 11:01
          O ministerialnej cenzurze Radka Sikorskiego!
          Coz, ty czytasz tylko wybiorcza, mozesz wiec nie wiedziec, ile syfu ten gnojek uczynil
          • maria421 Re: "HejtStop" 08.02.16, 11:32
            Lepian, moze bys lepiej powiedzial jak sie odnosisz do inicjatywy "HejtStop" w internecie?

• lepian4 Re: "HejtStop" 11.02.16, 13:38
              Przeciez tlumacze tobie moja pogarde wobec tych zaiscie medialnych pomrukow rycerzy pokoju, ktorzy dostaja dreszczy, gdy ktos krytycznie wypowie sie w sprawie lewackich meczennikow spawiedlliwsci dziejowej, a nie dostrzega nigdy niesprawiedliwosci, jakie wyrzadza panstwo wobec uczciwych obywateli. Na dobra sprawe, gdyby Pudzianowski nie wspomnial o Judeopolonii, to nie byloby tyle krzyku. Coz, pewnie nie wiedzial jeszcze, ze dzis panstwo gwarantuje uprzywilejowanym inaczej niiczym nieograniczone prawa. Gdzie sie kurde podziewa ta wrazliwosc spoleczna, gdy bezczelnie rozpowiada sie, rowniez w internecie o polskich obozach zaglady, o wybiorczych wadach Polakow...? Coz, syndrom Sikorskiego- naczelnego internauty, dopadl juz cale legiony!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka