stephen_s 17.03.16, 18:33 Tak przynajmniej mówi ten ksiądz: wyborcza.pl/1,75478,19780415,ks-malkowski-kod-u-nie-da-sie-pogodzic-z-praktyka-wiary-katolickiej.html Mario, co Ty na to? :P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria421 Re: Niepopieranie PiS jest grzechem ciężkim 17.03.16, 18:37 Coz, mam nadzieje ze mi Pan Bog ten grzech wybaczy ...... Odpowiedz Link
a000000 Re: Niepopieranie PiS jest grzechem ciężkim 17.03.16, 19:31 maria421 napisała: > Coz, mam nadzieje ze mi Pan Bog ten grzech wybaczy ...... nawet na pewno.... rozumiem, że popieranie jakiegoś wrednego i morderczego ugrupowania to grzech... ale niepopieranie ugrupowania ???? Chyba znowu jakiś pismak dołożył swoje trzy grosze. Odpowiedz Link
maria421 Re: Niepopieranie PiS jest grzechem ciężkim 17.03.16, 19:46 a000000 napisała: > > nawet na pewno.... rozumiem, że popieranie jakiegoś wrednego i morderczego ugr > upowania to grzech... ale niepopieranie ugrupowania ???? Chyba znowu jakiś pis > mak dołożył swoje trzy grosze. Najwyrazniej ten ksiadz uwaza KOD za jakies "wredne i mordercze ugrupowanie" Przynależności do KOD-u nie da się pogodzić z przyjmowaniem komunii świętej. KOD popiera osłabianie państwa polskiego i budowania na gruzach Polski pewnego rodzaju kondominium rosyjsko-niemiecko-izraelskiego - ogłosił dawny kapelan "Solidarności" ks. Stanisław Małkowski. Cały tekst: wyborcza.pl/1,75478,19780415,ks-malkowski-kod-u-nie-da-sie-pogodzic-z-praktyka-wiary-katolickiej.html#ixzz43BfyAzGx Odpowiedz Link
a000000 Re: Niepopieranie PiS jest grzechem ciężkim 17.03.16, 19:55 maria421 napisała: > Najwyrazniej ten ksiadz uwaza KOD za jakies "wredne i mordercze ugrupowanie" no ale tytuł zawiera założenie, że grzechem jest niepopieranie PiS !!!!! Jeśli KOD będzie nawoływał do nienawiści - to ksiądz będzie bliski prawdy. Popieranie nawoływania do czynienia zła jest grzechem. Odpowiedz Link
maria421 Re: Niepopieranie PiS jest grzechem ciężkim 17.03.16, 20:16 a000000 napisała: > Jeśli KOD będzie nawoływał do nienawiści - to ksiądz będzie bliski prawdy. A co robi PiS? Nie podzega do nienawisci? Odpowiedz Link
a000000 Re: Niepopieranie PiS jest grzechem ciężkim 17.03.16, 21:02 maria421 napisała: > A co robi PiS? > Nie podzega do nienawisci? PiS usiłuje rządzić. A KOD mu w tym przeszkadza. I nawołuje do nienawiści co widać na transparentach. Odpowiedz Link
astra18 Re: Niepopieranie PiS jest grzechem ciężkim 17.03.16, 21:11 a000000 napisała: A KOD mu w tym przeszkadza. Aż tak nie demonizowałabym tego zjawiska. Ten ruch się sam skompromitował dopuszczając do wystąpień polityków z poprzedniej władzy. Więc wiadomo o chodzi:) Bardziej robią to konkretne nazwiska: Schetyna, Petru. Halicki ,Pomaska. No i doszły jeszcze wczoraj dwie panie, które zapoczątkowały nową świecką tradycję głosowania przeciwko kandydatowi z własnego państwa - oczywiście ruch stricte polityczny - Pitera i Thun. I nawołuje do nienawiści co wi > dać na transparentach. Odpowiedz Link
maria421 Re: Niepopieranie PiS jest grzechem ciężkim 18.03.16, 08:28 astra18 napisała: > Aż tak nie demonizowałabym tego zjawiska. Ten ruch się sam skompromitował dopus > zczając do wystąpień polityków z poprzedniej władzy. Więc wiadomo o chodzi:) > Bardziej robią to konkretne nazwiska: > > Schetyna, Petru. > Halicki ,Pomaska. > No i doszły jeszcze wczoraj dwie panie, które zapoczątkowały nową świecką trady > cję głosowania przeciwko kandydatowi z własnego państwa - oczywiście ruch stric > te polityczny - Pitera i Thun. Azerko, pomijajac juz fakt ze Petru nigdy nie byl u wladzy, to powiedz mi, dlaczego KOD sie skompromitowal dopuszczajac tych ludzi do manifestacji? Czy obecnosc ludzi z LEGALNIE dzialajacych partii to kompromitacja? I jeszcze jedno- nie chodzi o glosowanie przeciwko kadydatowi z wlasnego panstwa, bo w owej komisji i tak jest miejsce dla jednego kandydata z kazdego panstwa. > > I nawołuje do nienawiści co wi > > dać na transparentach. Odpowiedz Link
astra18 Re: Niepopieranie PiS jest grzechem ciężkim 18.03.16, 11:08 maria421 napisała: > astra18 napisała: > > > Aż tak nie demonizowałabym tego zjawiska. Ten ruch się sam skompromitował > dopus > > zczając do wystąpień polityków z poprzedniej władzy. Więc wiadomo o chodz > i:) > > Bardziej robią to konkretne nazwiska: > > > > Schetyna, Petru. > > Halicki ,Pomaska. > > No i doszły jeszcze wczoraj dwie panie, które zapoczątkowały nową świecką > trady > > cję głosowania przeciwko kandydatowi z własnego państwa - oczywiście ruch > stric > > te polityczny - Pitera i Thun. > > Azerko Asterko poproszę:) , pomijajac juz fakt ze Petru nigdy nie byl u władzy Nie samym Petru KOD żyje to powiedz mi, dlac > zego KOD sie skompromitowal dopuszczajac tych ludzi do manifestacji? Nie "do" manifestacji tylko "na czele". A skompromitował sie bredzeniem o zrywie obywatelskim. > Czy obecnosc ludzi z LEGALNIE dzialajacych partii to kompromitacja? Obecność tych skompromitowanych ludzi na czele jest manifestacji, w przemówieniach. > > I jeszcze jedno- nie chodzi o glosowanie przeciwko kadydatowi z wlasnego panstw > a, bo w owej komisji i tak jest miejsce dla jednego kandydata z kazdego A o co chodzi? Bienkowska dostała wsparcie z frakcji gdzie jest PiS czy nie? > . > > > > I nawołuje do nienawiści co wi > > > dać na transparentach. Odpowiedz Link
maria421 Re: Niepopieranie PiS jest grzechem ciężkim 18.03.16, 12:36 astra18 napisał: > Asterko poproszę:) Oooops...., sorry, Asterko :-) > Nie "do" manifestacji tylko "na czele". > A skompromitował sie bredzeniem o zrywie obywatelskim. Juz Ci raz linkowalam kto stoi na czele KODu, ale powtorze : komitetobronydemokracji.pl/kto-jest-kim-w-kod-zie/ Uwazasz ze politycy nie maja prawa do udzialu w manifestacjach spolecznych? > Obecność tych skompromitowanych ludzi na czele jest manifestacji, w przemówieni > ach. Zadalabym pytanie czym sie ci ludzie skompromitowali, ale obawiam sie ze odpowiedzi od Ciebie nie dostane :) > A o co chodzi? > Bienkowska dostała wsparcie z frakcji gdzie jest PiS czy nie? O to zeby to jedno miejsce jakie przysluguje Polsce dostal "nasz " kandydat. Gdzies mi przelecialo ze PiSowcy juz z tego zrobili ze PO nie chce zeby Polak dostal sie do komisji. Tak jakby tylko czlonwje PiS byl Polakiem. Odpowiedz Link
astra18 Re: Niepopieranie PiS jest grzechem ciężkim 18.03.16, 17:28 maria421 napisała: > > Nie "do" manifestacji tylko "na czele". > > A skompromitował sie bredzeniem o zrywie obywatelskim. > > Juz Ci raz linkowalam kto stoi na czele KODu, ale powtorze : > > komitetobronydemokracji.pl/kto-jest-kim-w-kod-zie/ > Uwazasz ze politycy nie maja prawa do udzialu w manifestacjach spolecznych? Przecież nie napisąłm że nie mają prawa do udziału tylko mam obiekcje co do tego "obywatelksiego zrywu" skoro koło głównego KODowca stoi przedstawiciel partii która przegrała wybory z kretesem. Ktoś tych ludzisków wyciągnął na ulice, nie? > Zadalabym pytanie czym sie ci ludzie skompromitowali, ale obawiam sie ze odpowi > edzi od Ciebie nie dostane :) Czym się skompromitowała PO? Nie wierzę że zadajesz takie pytanie:) > O to zeby to jedno miejsce jakie przysluguje Polsce dostal "nasz " kandydat. A ktoś z PO kandydował że Pitera z Thun głosowały przeciw Wojciechowskiemu?:) > Gdzies mi przelecialo ze PiSowcy juz z tego zrobili ze PO nie chce zeby Polak d > ostal sie do komisji. Tak jakby tylko czlonwje PiS byl Polakiem. A który Polak jeszcze kandydował? Odpowiedz Link
maria421 Re: Niepopieranie PiS jest grzechem ciężkim 18.03.16, 18:08 Astra, nie chce znow wchodzic w tasiemcowa polemike, wiec tylko powiem ze jezeli masz na mysli ze PO sie "skompromitowalo" tym ze przegralo wybory, to zupelnie to samo mozna powiedziec o PiSie ktory po przegranych wyborach urzadzal wiece pod Palecem Prezydenckim. Roznica byla taka, ze na czele tych wiecow stal osobiscie skompromitowany przegranymi wyborami J. Kaczynski. Odpowiedz Link
astra18 Re: Niepopieranie PiS jest grzechem ciężkim 18.03.16, 18:10 maria421 napisała: > Astra, nie chce znow wchodzic w tasiemcowa polemike, wiec tylko powiem ze jezel > i masz na mysli ze PO sie "skompromitowalo" tym ze przegralo wybory, to zupelni > e to samo mozna powiedziec o PiSie ktory po przegranych wyborach urzadzal wiece > pod Palecem Prezydenckim. Mam na myśli ilość afer "wyprodukowanych" na przestrzeni 8 lat przez PO. Włącznie ze "śledztwem" smoleńskim. Odpowiedz Link
maria421 Re: Niepopieranie PiS jest grzechem ciężkim 18.03.16, 18:18 astra18 napisał: > Mam na myśli ilość afer "wyprodukowanych" na przestrzeni 8 lat przez PO. W tym czasie PiS wyprodukowal jedna ktora moze zacmic wszystkie inne- afere SKOKow. Niestety, nie ma na razie realnych mozliwosci zeby ktos ponisl za nia odpowiedzialnosc > Włącznie ze "śledztwem" smoleńskim. "Sledztwo" smolenskie to bylo to, co robil Macierewicz. Ten co teraz bedzie badal czy na Polakach nie jest testowana bron elektromagnetyczna :-) Odpowiedz Link
astra18 Re: Niepopieranie PiS jest grzechem ciężkim 18.03.16, 18:25 maria421 napisała: > W tym czasie PiS wyprodukowal jedna ktora moze zacmic wszystkie inne- afere SKO > Kow. "Może" ale tylko na łamach GW:) > Niestety, nie ma na razie realnych mozliwosci zeby ktos ponisl za nia odpowiedz > ialnosc Wystarczą DOWODY, ale jak dotąd.......marna pisanina. > > > Włącznie ze "śledztwem" smoleńskim. > > "Sledztwo" smolenskie to bylo to, co robil Macierewicz. Tak, tak, Macierewicz pozamieniał zwłoki w grobach, postawił brzozę na trajektorii lotu, zalutował trumny i nie pozwolił otwierać rodzinom, no i na koniec - umawiał się z ruskimi w knajpie, bez notatek służbowych:)Tak z grubsza... Ten co teraz bedzie bad > al czy na Polakach nie jest testowana bron elektromagnetyczna :-) Liczę na Twoją wiedzę w tym zakresie :) Odpowiedz Link
maria421 Re: Niepopieranie PiS jest grzechem ciężkim 18.03.16, 18:37 astra18 napisał: > "Może" ale tylko na łamach GW:) SKOK Holding w Luxemburgu naprawde istnieje i kiedys sama pisalas ze byly tam wyprowadzane "nadwyzki w celu optymalizacji " czy cos w tym stylu :-) > Wystarczą DOWODY, ale jak dotąd.......marna pisanina. Obawiam sie ze nie wystarcza kiedy ministrem sprawiedliwosci i naczelnym prokuratorem jest Ziobro. > Tak, tak, Macierewicz pozamieniał zwłoki w grobach, postawił brzozę na trajekto > rii lotu, zalutował trumny i nie pozwolił otwierać rodzinom, no i na koniec - > umawiał się z ruskimi w knajpie, bez notatek służbowych:)Tak z grubsza... Tak z grubsza, to Macierewicz juz od poczatku wiedzial ze to byl zamach, bo takiemu specowi jak on zadne dowody nie sa potrzebne. > Liczę na Twoją wiedzę w tym zakresie :) Ja nie mam zadnej wiedzy oprocz tej, ktora kazdy moze znalezc w internecie. Zobacz wiec i Ty jak wyglada dzialo strzelajace falami magnetycznymi i sama powiedz czy moze ono byc w Polsce niezauwazone :-) www.youtube.com/watch?v=xU8Djz1OmEU Ale moze uznasz ze skoro Ruscy mogli niewidzialnymi ciezarowkami sztuczna mgle rozsiac, to pewnie jakies tam wrogie nam moce (ale kto? USA te bron testuja ale sa w NATO) na Polakow przygotowali zasadzke w postaci niewidzialnych armat :-) Odpowiedz Link
astra18 Re: Niepopieranie PiS jest grzechem ciężkim 18.03.16, 18:50 maria421 napisała: > astra18 napisał: > > > "Może" ale tylko na łamach GW:) > > SKOK Holding w Luxemburgu naprawde istnieje i kiedys sama pisalas ze byly tam w > yprowadzane "nadwyzki w celu optymalizacji " czy cos w tym stylu :-) No i gdzie masz ten DOWÓD na nielegalność tego systemu? > Obawiam sie ze nie wystarcza kiedy ministrem sprawiedliwosci i naczelnym prokur > atorem jest Ziobro. A SKOKi to powstały po 25 października 2015?:) > > Tak z grubsza, to Macierewicz juz od poczatku wiedzial ze to byl zamach, bo tak > iemu specowi jak on zadne dowody nie sa potrzebne. Nie ma to jak ustalić parę godzin po katastrofie, że piloci są winni, pozostaje ustalić kto ich do tego skłonił. > > > Liczę na Twoją wiedzę w tym zakresie :) > > Ja nie mam zadnej wiedzy oprocz tej, ktora kazdy moze znalezc w internecie. > Zobacz wiec i Ty jak wyglada dzialo strzelajace falami magnetycznymi i sama pow > iedz czy moze ono byc w Polsce niezauwazone :-) Nie wchodzę w to, nie wypowiadam się. > > www.youtube.com/watch?v=xU8Djz1OmEU > Ale moze uznasz ze skoro Ruscy mogli niewidzialnymi ciezarowkami sztuczna mgle > rozsiac, to pewnie jakies tam wrogie nam moce (ale kto? USA te bron testuja ale > sa w NATO) na Polakow przygotowali zasadzke w postaci niewidzialnych armat :-) Bo Ruscy nie mają takich możliwości, tak, tak:) > Odpowiedz Link
maria421 Re: Niepopieranie PiS jest grzechem ciężkim 18.03.16, 19:17 Astra, jednym z bledow PO bylo ze nie wzieli sie za afery PiSu. Wtedy i wybory pewnie by sie inaczej potoczyly. Nie opowiadaj glupot, nikt nie ustalil pare godzin po katastrofie ze zawinili piloci. Ale, o czym ja mam rozmawiac z kims kto wierzy ze Ruscy maja niewidzialny sprzet :-))) Odpowiedz Link
astra18 Re: Niepopieranie PiS jest grzechem ciężkim 18.03.16, 19:24 maria421 napisała: > Astra, jednym z bledow PO bylo ze nie wzieli sie za afery PiSu. Wtedy i wybory > pewnie by sie inaczej potoczyly. A jakie to afery i kiedy? > > Nie opowiadaj glupot, nikt nie ustalil pare godzin po katastrofie ze zawinili p > iloci. Petelicki opowiadał głupoty? > > Ale, o czym ja mam rozmawiac z kims kto wierzy ze Ruscy maja niewidzialny sprze > t :-))) Nie mają sprzętu do rozpylania sztucznej mgły? Zaprzeczasz własnym słowom?:) Ja z Tobą rozmawiam, pomimo Twojej "wiary" w "oficjalną" wersję Millera i Laska. Odpowiedz Link
maria421 Re: Niepopieranie PiS jest grzechem ciężkim 18.03.16, 19:33 Astra, afera SKOKow przewyzsza afere zegarkowa, hazardowa , Amber Gold i inne razem wziete. Ja pisalam o niewidzialnym sprzecie w ktory Ty najwyrazniej wierzysz. Oczywiscie w sprawie "testowania broni elektromagnetycznej na Polakach" sie nie wypowiadasz. Czekasz na to co powie Macierewicz zeby wiedziec jaka kinie masz przyjac? Odpowiedz Link
astra18 Re: Niepopieranie PiS jest grzechem ciężkim 18.03.16, 19:39 maria421 napisała: > Astra, afera SKOKow przewyzsza afere zegarkowa, hazardowa , Amber Gold i inne r > azem wziete. To jet Twoja opinia, która oczywiście mnie nie dziwi:) Nie znam tylko konkretnych danych co do tego "przewyższenia". Gdyby "afera" SKOKów była aferą, to przez te 8 lat znalazłby się ktoś kto by to ruszył, nieprawdaż? > > Ja pisalam o niewidzialnym sprzecie w ktory Ty najwyrazniej wierzysz. Jaki niewidzialny sprzęt? Mówisz o tym rozpylającym mgłę? > > Oczywiscie w sprawie "testowania broni elektromagnetycznej na Polakach" sie nie > wypowiadasz. Jak się wypowiadam, to zarzucasz mi że ciągnę tasiemcowy wątek, jak się nie wypowiadam to to też źle. > Czekasz na to co powie Macierewicz zeby wiedziec jaka kinie masz przyjac? A Ty na jaką "linię" czekasz, specjalistko? Odpowiedz Link
maria421 Re: Niepopieranie PiS jest grzechem ciężkim 18.03.16, 21:54 Astra, "afera zegarkowa" to byla afera jednego ministra , afera Amber Gold z kregami politycznymi nie miala nic wspolnego, afera hazardowa doczekala sie komisji sledczej, czego nie mozna powiedziec o aferze SKOKow. Pisalam ze pewno PiS wierzy ze te testy bronia elektromagnetyczna na Polakach sa robione z niewidzialnych armat, tak jak wierzy ze niewidzialne ciezarowki rozpylily sztuczna mgle w Smolensku. No to jak- maja Ruskie te niewidzialna bron czy nie? :-) Ja na zadna "linie" nie czakam. Wystarczy mi video z prob uzycia broni elektromagnetycznej i zdrowy rozsadek. Nie musi mi Macierewicz mowic co mam myslec:-) Odpowiedz Link
astra18 Re: Niepopieranie PiS jest grzechem ciężkim 18.03.16, 22:56 maria421 napisała: > Astra, "afera zegarkowa" to byla afera jednego ministra , Zgadza się, dodać należy słynne "crossowanie" afera Amber Gold z kr > egami politycznymi nie miala nic wspolnego, Amber Gold było ściśle powiązane z Olt Express i jego związkami z prezydentem Gdańska i jego swity afera hazardowa doczekala sie komis > ji sledczej, I jaki wynik? czego nie mozna powiedziec o aferze SKOKow. To PiS odpowiada za to że przez 8 lat nie znaleziono dowodów na "aferę"?:) > > Pisalam ze pewno PiS wierzy ze te testy bronia elektromagnetyczna na Polakach s > a robione z niewidzialnych armat, tak jak wierzy ze niewidzialne ciezarowki roz > pylily sztuczna mgle w Smolensku. Nie ma niewidzialnych ciężarówek rozpyalajcych sztuczną mgle, one istnieją na prawdę. > > No to jak- maja Ruskie te niewidzialna bron czy nie? :-) Do rozpylania sztucznej mgły? Sama kiedyś pisalas że maja:) > > Ja na zadna "linie" nie czakam. Wystarczy mi video z prob uzycia broni elektrom > agnetycznej i zdrowy rozsadek. Nie musi mi Macierewicz mowic co mam myslec:-) Tak,tak, i wg własnego rozsądku oznajmiłas ze Kempa nie opublikuje wyroku :) Bo tak linia GW nadała:) > Odpowiedz Link
a000000 Re: Niepopieranie PiS jest grzechem ciężkim 18.03.16, 12:03 maria421 napisała: > I jeszcze jedno- nie chodzi o glosowanie przeciwko kadydatowi z wlasnego panstw > a, bo w owej komisji i tak jest miejsce dla jednego kandydata z kazdego panstwa ale dla PO najważniejszym jest aby to był ICH kandydat. W żadnym wypadku pisior.... takiego trzeba tępić w każdym miejscu świata. Kwalifikacje kandydata się nie liczą, ma być NASZ. Odpowiedz Link
maria421 Re: Niepopieranie PiS jest grzechem ciężkim 18.03.16, 12:28 a000000 napisała: > ale dla PO najważniejszym jest aby to był ICH kandydat. W żadnym wypadku pisior > .... takiego trzeba tępić w każdym miejscu świata. Kwalifikacje kandydata się n > ie liczą, ma być NASZ. To dokladnie to samo co sie liczy dla PiSu. Odpowiedz Link
astra18 Re: Niepopieranie PiS jest grzechem ciężkim 18.03.16, 17:23 maria421 napisała: > a000000 napisała: > > > ale dla PO najważniejszym jest aby to był ICH kandydat. W żadnym wypadku > pisior > > .... takiego trzeba tępić w każdym miejscu świata. Kwalifikacje kandydata > się n > > ie liczą, ma być NASZ. > > To dokladnie to samo co sie liczy dla PiSu. Rzeczywiście, w przypadku Bieńkowskiej akurat TO się liczyło.... Dobra pamięć, ty Odpowiedz Link
astra18 Re: Niepopieranie PiS jest grzechem ciężkim 18.03.16, 17:23 astra18 napisał: > Rzeczywiście, w przypadku Bieńkowskiej akurat TO się liczyło.... > Dobra pamięć, tylko krótka Odpowiedz Link
lepian4 Re: Niepopieranie PiS jest grzechem ciężkim 18.03.16, 14:17 Dla rownowagi podam madrosci Starszych Braci w Wierze: "Rabin Baruch Efrati, szef yeshiva i rabin wspólnoty w osadzie Efrat na Zachodnim Brzegu, uważa, że islamizacja Europy faktycznie jest rzeczą dobrą. [?] Efrati napisał w odpowiedzi, że islamizacja Europy była lepsza od chrześcijańskiej Europy z powodów etycznych i teologicznych ? jako kara dla chrześcijan za prześladowania Żydów i tego, że chrześcijaństwo, w przeciwieństwie do islamu, z halachicznego punktu widzenia uważane jest za ?bałwochwalstwo?. ?Żydzi powinni się cieszyć z tego, że chrześcijańska Europa traci tożsamość jako kara za to co przez setki lat robiła nam kiedy żyliśmy w niej na uchodźstwie? ? wyjaśnił rabin jako powód etyczny preferowania muzułmanów, cytując szokujące opisy z literatury Rishonim (autorstwa czołowych rabinów z okresu XI-XV wiek) o pogromach i masowych mordach dokonywanych na Żydach przez chrześcijan. ?Nigdy nie wybaczymy europejskim chrześcijanom za rzezie milionów naszych dzieci, kobiet i starców. . . Nie tylko w niedawnym holokauście, ale przez pokolenia, stałym sposobem charakteryzującym wszystkie odmiany obłudnego chrześcijaństwa? ?I teraz Europa traci swoją tożsamość na rzecz innego narodu i innej religii, i nie pozostaną żadne resztki ani ocaleni po nieczystości chrześcijaństwa, które przelało dużo krwi i nie będzie w stanie zadośćuczynić" To oczywiscie nie jest grzechem, sprawiedliwy inaczej glosi przeciez oczywistosci, z ktorymi powinnismy sie pokornie zgadzac. Dzis zrobie wieksze zakupy, wiec dostana dziady tez ode mnie podatek koszerny. To tez nie jest grzechem. Odpowiedz Link
maria421 @Lepian 18.03.16, 14:28 Wez sie przenies ze swoim antysemityzmem na jakies inne forum, co? Odpowiedz Link
a000000 Re: @Lepian 18.03.16, 18:48 maria421 napisała: > Wez sie przenies ze swoim antysemityzmem na jakies inne forum, co? to nie antysemityzm, tylko wypowiedź pewnego rabina. Fakt, oszołoma. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: @Lepian 19.03.16, 00:06 maria421 napisała: > Wez sie przenies ze swoim antysemityzmem na jakies inne forum, co? Mario, nie powinnaś dawać takich rad komuś, z którego poglądami ktoś na Twoim forum zgadza się w CAŁEJ rozciągłości - nawet, jeżeli przez ostatnie kilka lat nie napisał tu NICZEGO, co trzymałoby się kupy... Odpowiedz Link
maria421 Re: @Lepian 19.03.16, 08:14 ja.nusz napisał: > Mario, nie powinnaś dawać takich rad komuś, z którego poglądami ktoś na Twoim f > orum zgadza się w CAŁEJ rozciągłości - nawet, jeżeli przez ostatnie kilka lat n > ie napisał tu NICZEGO, co trzymałoby się kupy... Jedynym zadeklarowanym antysemita jest tutaj Lepian. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: @Lepian 19.03.16, 08:30 maria421 napisała: > ja.nusz napisał: > > > Mario, nie powinnaś dawać takich rad komuś, z którego poglądami ktoś na T > woim f > > orum zgadza się w CAŁEJ rozciągłości - nawet, jeżeli przez ostatnie kilka > lat n > > ie napisał tu NICZEGO, co trzymałoby się kupy... > > Jedynym zadeklarowanym antysemita jest tutaj Lepian. A niezdeklarowani pieją z zachwytu nad jego "otwartością"... Odpowiedz Link
maria421 Re: @Lepian 19.03.16, 08:45 ja.nusz napisał: > A niezdeklarowani pieją z zachwytu nad jego "otwartością"... Nie zauwazylam. Odpowiedz Link
jureek Re: @Lepian 19.03.16, 09:00 maria421 napisała: > ja.nusz napisał: > > > A niezdeklarowani pieją z zachwytu nad jego "otwartością"... > > Nie zauwazylam. A ja zauważyłem, jak Azerka zachwycała się "otwartością" Lepiana. Odpowiedz Link