ja.nusz 17.05.16, 17:27 ...nagrali płytę a na niej ten kawałek. Podobno żadna z wytwórni płytowych nie chciała tego wydać, ze strachu przed zemstą prezesa - wydali sami. Witamy w Turcji, czy innej republice bananowej. Big Cyc - Antoni Wzywa Do Broni (Lyric Video) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lepian4 Re: Big Cyc... 18.05.16, 14:28 "Podobno" w twoich ustach brzmi jak bluznierstwo. Stworz do tego odpowiednia historyjke i bedziesz mogl sie publicznie podniecac Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Big Cyc... 18.05.16, 15:59 Big Cyc to też nie jest "my cup of tea", ale tu nie oto chodzi. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Big Cyc... 18.05.16, 20:46 Jak widać na załączonym obrazku - nadal Big Debil Odpowiedz Link
lepian4 Re: Big Cyc... 20.05.16, 13:31 Marycha, jak widac, tego skurwysynstwa nie zamierzasz skasowac. Mozesz mi wytlumaczyc dlaczego? Odpowiedz Link
maria421 Re: Big Cyc... 20.05.16, 14:03 lepian4 napisał: > Marycha, jak widac, tego skurwysynstwa nie zamierzasz skasowac. > > Mozesz mi wytlumaczyc dlaczego? Bo narazie sie pilnuje i nie zachowuje sie tak jak Ty. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Big Cyc... 20.05.16, 14:34 Dobra debnilko, przyjalem te metne wyjasnienia do wiadomosci Odpowiedz Link
jureek Wojciech Mann sobie grabi 19.05.16, 11:37 Krótki dialog we wtorek między prowadzącymi w Trójce popołudniową audycję muzyczną Anną Gacek i Wojciechem Mannem (piszę z pamięci): Gacek: A wie pan, panie Wojtku, że jest to już nasza 293 audycja? Tak właśnie napisał mi słuchacz, który policzył nasze wspólne audycje. Mann: No tak, tak twierdzi słuchacz, natomiast policja ustaliła, że nasza dzisiejsza audycja jest audycją numer siedem. Odpowiedz Link
maria421 Re: Wojciech Mann sobie grabi 19.05.16, 12:47 jureek napisał: > Krótki dialog we wtorek między prowadzącymi w Trójce popołudniową audycję muzyc > zną Anną Gacek i Wojciechem Mannem (piszę z pamięci): > Gacek: A wie pan, panie Wojtku, że jest to już nasza 293 audycja? Tak właśnie n > apisał mi słuchacz, który policzył nasze wspólne audycje. > Mann: No tak, tak twierdzi słuchacz, natomiast policja ustaliła, że nasza dzisi > ejsza audycja jest audycją numer siedem. :-))) Czasami zaluje ze forum GW nie ma funkcji "Like" :-) Odpowiedz Link
maria421 Lepian 19.05.16, 15:27 nie dziw sie ze ktos kogo notorycznie obrazasz tez Cie obraza. Posty i tak wycinam. Odpowiedz Link
astra18 Re: Wojciech Mann sobie grabi 19.05.16, 17:56 jureek napisał: > Krótki dialog we wtorek między prowadzącymi w Trójce popołudniową audycję muzyc > zną Anną Gacek i Wojciechem Mannem (piszę z pamięci): > Gacek: A wie pan, panie Wojtku, że jest to już nasza 293 audycja? Tak właśnie n > apisał mi słuchacz, który policzył nasze wspólne audycje. > Mann: No tak, tak twierdzi słuchacz, natomiast policja ustaliła, że nasza dzisi > ejsza audycja jest audycją numer siedem. Znaczy się - Mann ma taka samą "fantazję" jak Ratusz Warszawski?:) Odpowiedz Link