maria421 26.10.16, 09:35 weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,20838994,p-jak-prawnik-z-platformy-alfabet-borysa-budki.html#MT LIKE! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: Budka 26.10.16, 10:22 Budka ma taką pisowską mordę. Wyjątkowo niesympatyczny. Odpowiedz Link
astra18 Re: Budka 26.10.16, 10:31 zbyfauch napisał: > Budka ma taką pisowską mordę. Wyjątkowo niesympatyczny. > A już myślałam ze wątek o tej ruskiej budce co to ja Sienkiewicz spalił. Odpowiedz Link
jureek Re: Budka 26.10.16, 10:42 astra18 napisał: > A już myślałam ze wątek o tej ruskiej budce co to ja Sienkiewicz spalił. Jaki wyrok dostał Sienkiewicz za spalenie tej budki? Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Budka 26.10.16, 10:50 jureek napisał: > Jaki wyrok dostał Sienkiewicz za spalenie tej budki? Sąd kazał mu się na pamięć nauczyć Anielki Prusa. :) Odpowiedz Link
astra18 Re: Budka 26.10.16, 11:31 jureek napisał: > astra18 napisał: > > > A już myślałam ze wątek o tej ruskiej budce co to ja Sienkiewicz spalił. > > Jaki wyrok dostał Sienkiewicz za spalenie tej budki? Odejście z polityki. Odpowiedz Link
jureek Re: Budka 26.10.16, 11:53 astra18 napisał: > > Jaki wyrok dostał Sienkiewicz za spalenie tej budki? > > Odejście z polityki. Kodeks karny przywiduje taką karę za zlecenie podpalenia? Kiedy był proces? Odpowiedz Link
a000000 Re: Budka 26.10.16, 16:41 jureek napisał: > Kodeks karny przywiduje taką karę za zlecenie podpalenia? Kiedy był proces? nie ma podstaw, gdyż taśmy na których była o tym mowa zostały pozyskanie nielegalnie, więc nie stanowią dowodu. A prowokacja była wielowątkowa.... narodowcy podpalili ruską budkę!!! Narodowcy - zgnoić należy tych, którzy o ojczyźnie gadają.... bo wicie rozumicie multi-kulti... podpali...... - no, chuligaństwo, moiściewy... bandyci!!! ruską...- uuuuu!!!!! tu pachnie międzynarodowym skandalem, pospolitym ruszeniem przeciwko sprawcom.... ruska budka....- nie taka budka......buda!!! Ruska Buda..... czyżby groźba??? no i tak to. Odpowiedz Link