stephen_s 29.04.17, 21:58 Poradźcie: czy warto próbować randkować z koleżanką z pracy, która jest fajna, ale przyznała dziś, że uważa, że Ziemia jest płaska? A wyprawy w kosmos są fałszowane? Co sądzicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja.nusz Re: Pytanie randkowe 29.04.17, 23:50 Stefciu, do dzieła - w Niemczech mówio "Dumm fickt gut" Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Pytanie randkowe 29.04.17, 23:50 Stefciu, do dzieła - w Niemczech mówio "Dumm fickt gut" Odpowiedz Link
maria421 Re: Pytanie randkowe 30.04.17, 08:24 stephen_s napisał: > Poradźcie: czy warto próbować randkować z koleżanką z pracy, która jest fajna, > ale przyznała dziś, że uważa, że Ziemia jest płaska? A wyprawy w kosmos są fałs > zowane? > > Co sądzicie? Sadze ze ta dziewczyna pewnie Cie w ten spsosob kokietuje, nie sadze ze jakakolwiek dziewczyna moze wierzyc ze Ziemia jest plaska. Uwazam ze powinienes to sprawdzic. Jezeli okaze sie ze dziewczyna Cie wkreca, to znaczy ze ma duzo poczucia humoru. Jezeli naprawde uwaza ze Ziemia jest plaska, to jest to dla Ciebie wyzwanie zebys ja uswiadomil ze jest inaczej. Od Ciebie zalezy czy sie tego podejmiesz. Odpowiedz Link
stephen_s Re: Pytanie randkowe 30.04.17, 21:21 No właśnie nie wiem: wkręca mnie, czy nie. Jeśli mnie wkręca, to podziwiam za wkręt :)) Ale obawiam się, że ona może mówić serio. Zwłaszcza, że ona przyznała też, że jest antyszczepionkowcem... Z drugiej strony, mam dziwne wrażenie, że pierwszy raz flirtuję z kobietą i kobieta to odwzajemnia. Nie wiem, co się dzieje - siedzieliśmy obok siebie dwa ostatni i czuję, że dzieje się coś dziwnego... o_O Odpowiedz Link
a000000 Re: Pytanie randkowe 30.04.17, 23:26 stephen_s napisał: Zwłaszcza, że ona przyznała > też, że jest antyszczepionkowcem... szczepienie jest zasadne. Szkodliwe zaś są "konserwanty" dodawane do szczepionek celem przedłużenia okresu przydatności do użycia.... rtęć i aluminium!!!! Czyli to nie szczepienie szkodzi tylko korporacje farmaceutyczne nastawione na zysk....mam nadzieję, że ruchy antyszczepionkowe wpłyną na zmianę konserwantu na mniej toksyczny. Poflirtować można, czemu nie.... ale nie wiąż się na dłużej z osobą, która ma diametralnie odmienny światopogląd. Zauroczenie mija szybko, problemy nie tylko zostają ale i rosną.... Z tą płaską ziemią to raczej wkręt - niemożliwe aby ktokolwiek dziś w to wierzył.... niech ci przedstawi dowód, bardzo mnie on ciekawi... Odpowiedz Link
maria421 Re: Pytanie randkowe 01.05.17, 08:52 Stefan, skoro dziewczyna sie kreci, to sprawdz czy Cie wkreca. Ty potrafisz dyskutowac, argumentowac, wiec taka dziewczyna z odmiennymi od Twoich pogladami to wielkie wyzwanie, moze byc bardzo ciekawie . Powodzenia! :-) Odpowiedz Link
astra18 Re: Pytanie randkowe 01.05.17, 08:59 maria421 napisała: > Stefan, skoro dziewczyna sie kreci, to sprawdz czy Cie wkreca. Ty potrafisz dy > skutowac, argumentowac, wiec taka dziewczyna z odmiennymi od Twoich pogladami t > o wielkie wyzwanie, moze byc bardzo ciekawie . Dyskusja i argumenty jak motyle latają w brzuchu???:) No Mario! No weź...:) Odpowiedz Link
wkkr Re: Pytanie randkowe 30.04.17, 21:57 Jeśli go wkręca to może oznaczać że sobie z niego kpi. Stefan przyjrzyj się reakcjom otoczenia. To wiele mówi o jej prawdziwych intencjach. Odpowiedz Link
wkkr Re: Pytanie randkowe 30.04.17, 21:55 Jeśli chodzi ci tylko o sex to ok. na czas kopulacji możesz się z nią zgodzić. Jeśli jednak szukasz czegoś więcej, to uciekaj gdzie pieprz rośnie! PS Ona na pewno głosuje na PiS i słucha Radia co ma Ryja..... Odpowiedz Link