stephen_s 24.07.19, 19:24 Zmarł.... :( variety.com/2019/film/news/rutger-hauer-dead-dies-blade-runner-co-star-1203278050/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: Rutger Hauer 24.07.19, 20:07 Gdyby zagrał tylko w tym gównie, które cytujesz, nie znałbym gościa. Ale zagrał parę innych ról w filmach akcji kategorii głównie "b", to wiem, kto zacz. Nawet go lubiłem. Odpowiedz Link
stephen_s Re: Rutger Hauer 24.07.19, 20:30 Nazywanie "Blade Runnera" gównem jest... kontrowersyjne, tak to ujmę. Ale oczywiście RH grał też w innych filmach... kojarzy mi się chociażby "Autostopowicz" czy też kultowe "Split Second". Odpowiedz Link
zbyfauch Se ujmuj :P 24.07.19, 21:15 Wszelkie fantazy, jacyś pomroczni rycerze i zwiedźminy to po prostu shit. I tyle. :) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Se ujmuj :P 24.07.19, 21:37 Qstephen_s napisał: > "Blade Runner" to akurat sci-fi... Jeden xuj. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Se ujmuj :P 24.07.19, 22:21 stephen_s napisał: > > Jeden xuj. > > *facepalm* szajsfikszyn, fantazy, manga ... czy jak to się jeszcze inaczej nazywa, wszystko xuj. Odpowiedz Link
stephen_s Re: Se ujmuj :P 24.07.19, 23:04 > szajsfikszyn, fantazy, manga ... czy jak to się jeszcze inaczej nazywa, wszystko xuj. W ogóle to wszystko xuj! ;) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Se ujmuj :P 24.07.19, 23:36 stephen_s napisał: > > szajsfikszyn, fantazy, manga ... czy jak to się jeszcze inaczej nazywa, w > szystko xuj. > > W ogóle to wszystko xuj! ;) Nie, casablanca nie xuj, światła wielkiego miasta nie xuj, lot nad kukułczym gniazdem nie xuj, cinema paradiso nie xuj ... mógłbym się zesrać wymieniając, co nie xuj ... Odpowiedz Link