26.01.22, 15:41
Zawiesilam Cie za to ze nazwalas Wkkr glupkiem i nie chcialas go za to przeprosic.

Dowody mozna znalezc w archiwum tego forum.

P.S. To jest moje oswiadczenie a nie watek do dyskusji, wiec wszystkie dalsze wpisy beda kasowane.

Obserwuj wątek
    • zbyfauch Re: @Astra 26.01.22, 18:20
      Marylo, dokonujesz teatralnych gestów na miarę pisowskich celebrytów. Nie idź tą drogą.
    • maria421 Re: @Astra 26.01.22, 18:50
      Jeszcze sie taki nie urodzil, co by kazdemu dogodzil.

Azerka proponowala zebym w pewnych sytuacjach pisala jako Administrator, co tez zrobilam, a to sie znow Zbychowi nie podoba .

• a000000 Re: @Astra 26.01.22, 19:40
        maria421 napisała:

> Jeszcze sie taki nie urodzil, co by kazdemu dogodzil.

święta prawda.

> Azerka proponowala zebym w pewnych sytuacjach pisala jako Administrator, co tez
        > zrobilam, a to sie znow Zbychowi nie podoba .

i podtrzymuję. Z administratorem się nie dyskutuje - on ogłasza co następuje. Ale!!! Zbychowi się nie podoba, że wracasz do przeszłości i odgrzewasz to czego już nikt nie pamięta. Administrator reaguje gdy przestępstwo jeszcze ciepłe. A nawet gorące. Wtedy to ma sens. A teraz, po długim czasie? przedawnione! Ale o ile pamiętam, Hipcio Astrę ułaskawił, więc co obiega?
        Co ciekawe, wyszukiwarka nie pamięta aby nick astra napisał słowo głupek.
        • maria421 Re: @Astra 26.01.22, 19:47
          Azerka, Zbychowi sie co innego nie podoba, a mianowicie moj "teatralny gest" a nie to, ze wracam do przeszlosci.
          Reagowalam na przestepstwo kiedy bylo cieple, Astra byla zawieszona dlatego ze sie upierala ze nie przeprosi.

Tak wiec, badz laskawa nie wtracac sie bo Ty chyba tez sama nie wiesz czego ode mnie chcesz- raz zebym pisala na czerwono, a jak napisze, to tez zle.
          • a000000 Re: @Astra 26.01.22, 20:02
            maria421 napisała:

> Tak wiec, badz laskawa nie wtracac sie bo Ty chyba tez sama nie wiesz czego ode
            > mnie chcesz- raz zebym pisala na czerwono, a jak napisze, to tez zle.

ależ skąd, masz pisać na czerwono. We właściwym momencie. Post factum się nie liczy.
            Czego chcę? już wyłuszczyłam. Administrator, na czerwono i ex cathedra. Na czarno - jedna z nas.
        • astra18 Re: @Astra 26.01.22, 19:54
          a000000 napisała:

> Co ciekawe, wyszukiwarka nie pamięta aby nick astra napisał słowo głupek.

Bo też nigdy Abstrakta nie wyzwalam od glupkow.
          No ale....to się wytnie.
          • maria421 Re: @Astra 26.01.22, 20:11
            astra18 napisał:

> Bo też nigdy Abstrakta nie wyzwalam od glupkow.
            > No ale....to się wytnie.

forum.gazeta.pl/forum/w,103528,168304713,168304713,_Astra.html

• maria421 Re: @Astra 26.01.22, 20:14
      Astra 25.06.2019 :

W odniesieniu do ZACHOWAŃ.
      Abstrakt napisał coś o wyborcach KONKRETNIE, więc wytknęłam mu że nie zrozumiał, źle przeczytał etc.
      I na tym koniec.

• astra18 Re: @Astra 26.01.22, 20:18
        maria421 napisała:

> Astra 25.06.2019 :
        >
        > W odniesieniu do ZACHOWAŃ.
        > Abstrakt napisał coś o wyborcach KONKRETNIE, więc wytknęłam mu że nie zrozumiał
        > , źle przeczytał etc.
        > I na tym koniec.

No i?
        W którym to miejscu wyzwalam od glupkow ?:)

Mnie już naprawdę to śmieszy.

>
      • maria421 Re: @Astra 26.01.22, 20:40
        Dowod rzeczowy :

astra18 Re: Poziom cywilizacyjny PiSu 25.06.19, 08:22
        wkkr napisał:

> Żadnej publicznej masturbacji nie widział.

To nic nie straciłeś.

> A co ci tak przeszkadzają zapasy w błocie?

Nie przeszkadzają mi prymitywne zabawy na festiwalu na który nie jeżdzę.
        Co nie oznacza że to zabawy prymitywne są.

> Może gdybyś choć raz w życiu w błocie się ponurzała, to byś może ludzkim głosem
        > gadał.

JAk ja idę na koncert to nie muszę się tarzać w błocie podczas imprezy.
        A od tego ludzkiegp głosu bynajmniej się nie dostaje, co najwyżej kwik i bekanie.
        > PS
        > Do czasu gdy nie odwołasz swoich slów na temat bydła, dla mnie bydlęciem będzie
        > sz.

Możesz mi skoczyć albo i co innego. Dopóki nie przeczytasz ze zrozumieniem dla mnie głupkiem pozostaniesz. Bingo?:)

Mam nadzieje ze Astra wreszcie przestanie KLAMC ze nigdy nie nazwala Wkkr "glupkiem".

>
        • astra18 Re: @Astra 26.01.22, 21:06
          maria421 napisała:

> Dowod rzeczowy :
          >
          >
          > astra18 Re: Poziom cywilizacyjny PiSu 25.06.19, 08:22
          > wkkr napisał:
          >
          > > Żadnej publicznej masturbacji nie widział.
          >
          > To nic nie straciłeś.
          >
          > > A co ci tak przeszkadzają zapasy w błocie?
          >
          > Nie przeszkadzają mi prymitywne zabawy na festiwalu na który nie jeżdzę.
          > Co nie oznacza że to zabawy prymitywne są.
          >
          > > Może gdybyś choć raz w życiu w błocie się ponurzała, to byś może ludzkim
          > głosem
          > > gadał.
          >
          > JAk ja idę na koncert to nie muszę się tarzać w błocie podczas imprezy.
          > A od tego ludzkiegp głosu bynajmniej się nie dostaje, co najwyżej kwik i bekani
          > e.
          > > PS
          > > Do czasu gdy nie odwołasz swoich slów na temat bydła, dla mnie bydlęciem
          > będzie
          > > sz.
          >
          > Możesz mi skoczyć albo i co innego. Dopóki nie przeczytasz ze zrozumieniem d
          > la mnie głupkiem pozostaniesz
          . Bingo?:)

>
          > Mam nadzieje ze Astra wreszcie przestanie KLAMC ze nigdy nie nazwala Wkkr "glup
          > kiem".

Nie, nie nazwałam. Podałam przykład ze słowem "głupek" w kontrze do nazwania mnie bydlęciem , nie nazywając Abstrakta głupkiem.

Za trudne do zrozumienia , nie?

A co z nazwaniem mnie głupia kobieta?

Chcesz to ciagnac robiąc zawody zawody w kisielu ? Tak Cię to ruszyło pokazanie hipokryzji ?

Mnie to wisi.
          Tnij co chcesz.
          Adios.
          >
          >
          >
          >
          > >
          • ja.nusz Re: @Astra 27.01.22, 04:56
            Astra jest fenomen tego forum.
            • ja.nusz Re: @Astra 27.01.22, 07:32
              ja.nusz napisał:

> Astra jest fenomen tego forum.

Przepraszam, fajną męką….

Ordnung muss sein…
              • maria421 Re: @Astra 27.01.22, 08:31
                Astra upierala sie ze nie nazwala Wkkr "glupkiem" i domagala sie dowodow. W konfrontacji z dowodem, czyli z jej slowami :

Możesz mi skoczyć albo i co innego. Dopóki nie przeczytasz ze zrozumieniem dla mnie głupkiem pozostaniesz. Bingo?:)

idzie w zaparte, kreci, atakuje, robi z siebie ofiare :-(

• astra18 Re: @Astra 27.01.22, 08:41
                  maria421 napisała:

> Astra upierala sie ze nie nazwala Wkkr "glupkiem" i domagala sie dowodow. W ko
                  > nfrontacji z dowodem, czyli z jej slowami :
                  >
                  > [i] Możesz mi skoczyć albo i co innego. Dopóki nie przeczytasz ze zrozumieniem
                  > dla mnie głupkiem pozostaniesz. Bingo?:)

I nie zauważyła Maria kontekstu wynikającego z rozmowy, którą sama wkleiła:)
                  Nawet nie zauważyła jakim epitetem obdarzył mnie wcześniej Abstrakt.

Weź Ty się już kobieto nie kompromituj.
                  > I żadną ofiarą się nie czuję , żebyś nie miała tego poczucia - tak na wszelki wypadek:)
                  • maria421 Re: @Astra 27.01.22, 08:51
                    Astra, to TY sie skompromitowalas, idac w zaparte ze nie nazwalas Wkkr "glupkiem" , domagajac sie dowodow, a potem krecac ze to nie bylo tak jak bylo.

• astra18 Re: @Astra 27.01.22, 08:54
                      maria421 napisała:

> Astra, to TY sie skompromitowalas,

Nie, w sumie dobrze, że wkleiłaś to archiwum, widać jak na dłoni KOLEJNOŚĆ w wymianie zdań.
                      Możesz już sobie odpuścić.
                      Już mi Cię żal.

• a000000 Re: @Astra 27.01.22, 09:36
                        orzeczenie Wysokiego Sądu w sprawie Maria contra Astra.

Astra zostaje uniewinniona.

uzasadnienie:

pozwana nie stwierdziła, że Hipek jest głupi.
                        Pozwana stwierdziła, że DLA NIEJ do czasu gdy Hipek się nie wycofa ze stanowiska, pozostanie głupkiem. Czyli pozwana wyraziła swoją OPINIĘ.

Zgodnie z dotychczasowym orzecznictwem obowiązującym w naszym kraju, każdy ma prawo do wyrażania opinii.
                        A więc pozwana jest niewinna.
                        Należy dodać, że dodatkowo osoba poszkodowana czyli Hipek nie wniosła na wokandę sprawy o obrazę. A więc sąd w składzie jednoosobowym orzeka jak w osnowie.
                        Jednocześnie Sąd zwraca uwagę na wielkomyślność Hipka, który już dawno ogłosił, że nie wnosi żadnych pretensji co do użytych słów.
                        Od orzeczenia nie przysługuje odwołanie co czyni orzeczenie ostatecznym a wyrok prawomocnym.

PAX VOBISCUM drogie baby....

• maria421 Re: @Astra 27.01.22, 09:53
                          Droga Azerko, na tym forum to ja jestem jedynym sedzia, obronca , oskarzycielem, wiec nie uzurpuj sobie pozycji jaka Ci nigdy nie zostala przyznana.

Jestem tez straznikiem netykiety i dlatego zareagowalam kiedy Astra nazwala Wkkr "glupkiem" . Poniewaz pierwszym krokiem jest zawsze mediacja, to prosilam Astre zeby przeprosila Wkkr, czego NIE ZROBILA i w konsekwencji zostala czasowo zawieszona. Kare odbyla i po jej uplywie mogla wrocic na forum.

• astra18 Re: @Astra 27.01.22, 10:09
                            maria421 napisała:

> Droga Azerko, na tym forum to ja jestem jedynym sedzia, obronca , oskarzycie
                            > lem, wiec nie uzurpuj sobie pozycji jaka Ci nigdy nie zostala przyznana.

>
                            > Jestem tez straznikiem netykiety i dlatego zareagowalam kiedy Astra nazwala Wkk
                            > r "glupkiem" .

Jesteś strażnikiem "netykiety", dlaczego w cudzysłowie? Bo w zależności od tego, kogo dotyczy.
                            Więc uzurpacja co do określenia "strażnika" wielce nieuzasadniona.
                            Poniewaz pierwszym krokiem jest zawsze mediacja, to prosilam Ast
                            > re zeby przeprosila Wkkr, czego NIE ZROBILA i w konsekwencji zostala czasowo za
                            > wieszona. Kare odbyla i po jej uplywie mogla wrocic na forum.
                            >
                            >
                            >
                          • a000000 Re: @Astra 27.01.22, 10:14
                            maria421 napisała:

> Droga Azerko, na tym forum to ja jestem jedynym sedzia, obronca , oskarzycie
                            > lem, wiec nie uzurpuj sobie pozycji jaka Ci nigdy nie zostala przyznana.

>
                            > Jestem tez straznikiem netykiety i dlatego zareagowalam kiedy Astra nazwala Wkk
                            > r "glupkiem" . Poniewaz pierwszym krokiem jest zawsze mediacja, to prosilam Ast
                            > re zeby przeprosila Wkkr, czego NIE ZROBILA i w konsekwencji zostala czasowo za
                            > wieszona. Kare odbyla i po jej uplywie mogla wrocic na forum.

Wiem dobrze, kto jest administratorem i kto powinien dbać o regulamin forum. A ponieważ osoba powołana wdaje się w pyskówki i to na tematy przed potopowe, zgodnie z powszechnie obowiązującą liberalną zasadą wolności bez granic, samowolnie ubrałam togę, łańcuch i co tam jeszcze i jako samowolny doradca społeczny orzekłam co nastąpiło.
                            howgh.

Mario, weź na luz... przecież my się bawimy.... Forum to rozrywka towarzyska.

• maria421 Re: @Astra 27.01.22, 11:11
                              Azerko, jako Adminka mam tez obowiazek do rzetelnego przedstawiania historii tego forum i prawo do wlasnej obrony.

Temat "przedpotopowy" byl ciagle wyciagany przez Astre ktora klamala ze nigdy nie nazwala Wkkr "glupkiem", wiec przedstawilam jej wlasne slowa jako dowod.

• astra18 Re: @Astra 27.01.22, 11:35
                                maria421 napisała:

> Azerko, jako Adminka mam tez obowiazek do rzetelnego przedstawiania historii te
                                > go forum i prawo do wlasnej obrony.

Ale odbierasz jej drugiej stronie.
                                HOWGH!
                                Miłośniczka demokracji....
                                >

>
                                • maria421 Re: @Astra 27.01.22, 11:47
                                  Astra, masz taki sam dostep do archiwum tego forum jak ja, wiec niczego Ci nie odebralam.
                                  • astra18 Re: @Astra 27.01.22, 12:26
                                    maria421 napisała:

> Astra, masz taki sam dostep do archiwum tego forum jak ja, wiec niczego Ci nie
                                    > odebralam.

nie, cięłaś moją "obronę", ustawiając swoje stanowisko.

• maria421 Re: @Astra 27.01.22, 13:41
                                      Astra, dobrze ze juz nie negujesz ze nazwalas Wkkr "glupkiem".

I po co bylo klamac i sie zapierac?
                                      • astra18 Re: @Astra 27.01.22, 13:50
                                        maria421 napisała:

> Astra, dobrze ze juz nie negujesz ze nazwalas Wkkr "glupkiem".

Nie bądź smieszna MArio, Ty masz jakieś problemy z akceptacją rzeczywistości.
                                        Zdania nie zmieniłam,.
                                        KOLEJNOŚĆ WYPOWIEDZI koleżanko.
                                        I nie kłam więcej.

>
                        • astra18 Re: @Astra 27.01.22, 10:07
                          a000000 napisała:

> orzeczenie Wysokiego Sądu w sprawie Maria contra Astra.
                          >
                          > Astra zostaje uniewinniona.
                          >
                          > uzasadnienie:
                          >
                          > pozwana nie stwierdziła, że Hipek jest głupi.
                          > Pozwana stwierdziła, że DLA NIEJ do czasu gdy Hipek się nie wycofa ze st
                          > anowiska, pozostanie głupkiem. Czyli pozwana wyraziła swoją OPINIĘ.
                          >
                          > Zgodnie z dotychczasowym orzecznictwem obowiązującym w naszym kraju, każdy ma p
                          > rawo do wyrażania opinii.
                          > A więc pozwana jest niewinna.
                          > Należy dodać, że dodatkowo osoba poszkodowana czyli Hipek nie wniosła na wokand
                          > ę sprawy o obrazę. A więc sąd w składzie jednoosobowym orzeka jak w osnowie.

> Jednocześnie Sąd zwraca uwagę na wielkomyślność Hipka, który już dawno ogłosił,
                          > że nie wnosi żadnych pretensji co do użytych słów.

Jako i ja, nazwana bydłem WCZEŚNIEJ ( czego świadek pozwana/powód nie chce zobaczyć, co uważam - a jest to opinią oczywiście - za pominięcie ważnego dowodu) nie wnoszę.
                          Nic więcej nie mam do dodania.:)
                          • maria421 Re: @Astra 27.01.22, 10:14
                            Astra, to Ty pierwsza nazwalas bydlem taplajacym sie w blocie uczestnikow Woodskocku, na co Wkkr zareagowal :

Dla astry18 mój bratanek to bydło bo był na Rock and Pol.
                            • astra18 Re: @Astra 27.01.22, 11:36
                              maria421 napisała:

> Astra, to Ty pierwsza nazwalas bydlem taplajacym sie w blocie uczestnikow Woods
                              > kocku, na co Wkkr zareagowal :

Kogo nazwałam, kogoś z forum???

>
                              > Dla astry18 mój bratanek to bydło bo był na Rock and Pol.
    • maria421 Re: @Astra 27.01.22, 14:01
      Astra, wczoraj wieczorem :

Astra 25.06.19 do Wkkr :

• astra18 Re: @Astra 27.01.22, 14:07
        maria421 napisała:

> Astra, wczoraj wieczorem :
        >
        >
        > Astra 25.06.19 do Wkkr :
        >
        > la mnie głupkiem pozostaniesz. Bingo?:)

BINGO doczytałaś jako kontekst do wypowiedzi Abstrakta, w której jako PIERWSZY nazwał mnie tak:

"JAk ja idę na koncert to nie muszę się tarzać w błocie podczas imprezy.
        A od tego ludzkiegp głosu bynajmniej się nie dostaje, co najwyżej kwik i bekanie.
        > PS
        > Do czasu gdy nie odwołasz swoich slów na temat bydła, dla mnie bydlęciem] będzie
        > sz."
        >
        Już skończ z tym ośmieszaniem, co?
        Słowo "bydlęcie" jeszcze w języku polskim należy do obelg. Gdybyś nie wiedziała po tak długim pobycie zagranicą.

• maria421 Re: @Astra 27.01.22, 16:57
          Astra, Twoje wpisy z wczoraj i z 25.06.19 wystarcza za wszelki komentarz dityczacy poruszanej kwestii, wiec nie bede komentowac, bede tylko dalej Ciebie sama cytowac

• astra18 Re: @Astra 27.01.22, 17:25
            maria421 napisała:

> Astra, Twoje wpisy z wczoraj i z 25.06.19 wystarcza za wszelki komentarz ditycz
            > acy poruszanej kwestii

No właśnie, a więc kwestie chronologii i kontekstu mamy ustalona.

, wiec nie bede komentowac, bede tylko dalej Ciebie sama
            > cytowac

To dobrze, może w końcu dotrze do Ciebie kto kogo wyzwał, na podstawie kolejności wpisów i KONTEKSTU wypowiedzi.

>
            • maria421 Re: @Astra 27.01.22, 18:23
              Astra 25.06.19 do Wkkr :

Astra 27.01.22

• astra18 Re: @Astra 27.01.22, 20:37
                maria421 napisała:

>
                >

>
                > Astra 27.01.22
                >

Parafraza do wcześniejszego wpisu Abstrakta (oczywiście pominęłas to:):

"Do czasu gdy nie odwołasz swoich slów na temat bydła, dla mnie bydlęciem] będzie
                > sz."

Długo będziesz pomijac ten WCZESNIEJSZY cytat? Do oka Ci coś wpadło?

• astra18 Re: @Astra 27.01.22, 20:39
                maria421 napisała:

>
                >

>
                > Astra 27.01.22
                >

Parafraza do wcześniejszego wpisu Abstrakta (oczywiście pominęłas to:):

"Do czasu gdy nie odwołasz swoich slów na temat bydła, dla mnie bydlęciem] będzie
                > sz."

Długo będziesz pomijac ten WCZESNIEJSZY cytat? Do oka Ci coś wpadło?

• ja.nusz Re: @Astra 27.01.22, 21:27
                  Czytałem po łebkach i już wychodziło mi, że Abstrakt to ja - chyba jednak nie.
                  A może Abstrakt zwo?
                  E tam, wszystko jedno - proponuję jednak, żeby Astra poprosiła w centrali o korki z ortografii…
                  • astra18 Re: @Astra 27.01.22, 22:07
                    ja.nusz napisał:

> Czytałem po łebkach i już wychodziło mi, że Abstrakt to ja - chyba jednak nie.
                    > A może Abstrakt zwo?
                    > E tam, wszystko jedno - proponuję jednak, żeby Astra poprosiła w centrali o kor
                    > ki z ortografii…

"jest fenomen tego forum" napisał "ekspert" od siedmiu boleści
                    • ja.nusz Re: @Astra 28.01.22, 01:23
                      astra18 napisał:

> ja.nusz napisał:
                      >
                      > > Czytałem po łebkach i już wychodziło mi, że Abstrakt to ja - chyba jednak
                      > nie.
                      > > A może Abstrakt zwo?
                      > > E tam, wszystko jedno - proponuję jednak, żeby Astra poprosiła w centrali
                      > o kor
                      > > ki z ortografii…
                      >
                      > "jest fenomen tego forum" napisał "ekspert" od siedmiu boleści

Jazuuu, przyłapała mnie na strasznej wpadce.
                      Naszukało się biedactwo i co? I gówno.
                      I tak nie jest w stanie ogarnąć, że jej kulejąca ortografia jest tzw. mniejszym złem….

• wkkr Re: @Astra 29.01.22, 19:16
      bahahahahahahah :) Czy wy naprawdę nie macie większych kłopotów?
      Ja nie zwracam uwagi na takie inwektywy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
  • Kategorie
  • Najnowsze wątki
  • Więcej forów
  • Więcej na tym forum
  • Tagi
  • Polecane
  • Powiązane tematy
  • Najciekawsze
  • Aktywne