pijany_rumcajs 01.08.05, 19:54 Sluchajcie, nie wiem, czy wiecie, ale Rosyjska Cerkiew Prawoslawna chce kanonizowac Rasputina!!!!!!!!! Dlaczego-bo zginal smiercia meczenska! Piszcie, co o tym sadzicie! Dla mnie to jest conajmniej smieszne!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zayatz4 Re: kanonizacja Rasputina 01.08.05, 21:44 чего ж только не придумает мудрый русский народ)))Это действительно смешная новость. А что думаете о нашумевшей афере с избиением в Варшаве детей русских дипломатов??Реакция Кремля тоже ничего себе! Пишите!Коля Odpowiedz Link
ampolion Re: kanonizacja Rasputina 03.08.05, 05:02 Rosji potrzeba Dnia Milionów Męczenników: tych łagrowskich, stalinowskich i carskich i tych łubiankowskich, kabewoskich, pogromowskich, katyńskich i jakich tam jeszcze - pomóżcie łaskawie... Odpowiedz Link
pijany_rumcajs Re: kanonizacja Rasputina 03.08.05, 07:42 Ampolion, z tego, co sie orientuje, to juz taki jest-Dzien Pamieci 17lipca- rocznica masakry na Romanowach, ale nie wiem, czy to wystarczy;) Odpowiedz Link