pumeks 09.01.04, 13:53 czyli dawniej Muzeum Oceanograficzne... gdzie szukać informacji o godzinach otwarcia? i czy w ogóle jest zimą dostępne do zwiedzania? bo obiecałem rodzinie pokazać żólwie :))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoppoter Re: gdyńskie Akwarium 09.01.04, 15:02 pumeks napisał: > czyli dawniej Muzeum Oceanograficzne... gdzie szukać informacji o godzinach > otwarcia? i czy w ogóle jest zimą dostępne do zwiedzania? bo obiecałem > rodzinie pokazać żólwie :))))) > Moze lepiej zaprosic rodzine do restauracji na zupę żółwiową? Odpowiedz Link
windyga Re: gdyńskie Akwarium 09.01.04, 15:48 zoppoter napisał: > pumeks napisał: > > > czyli dawniej Muzeum Oceanograficzne... gdzie szukać informacji o godzinac > h > > otwarcia? i czy w ogóle jest zimą dostępne do zwiedzania? bo obiecałem > > rodzinie pokazać żólwie :))))) > > > Moze lepiej zaprosic rodzine do restauracji na zupę żółwiową? > Ha, ja może mniej dowcipnie, ale troche bardziej konkretnie. Otóż tel do Akwarium jest nastepujący:621 70 21. Do końca kwietnia bilety kosztują 8,50 i 5 zł. W tym tez czasie w pierwsza srode miesiaca zorganizowanym grupom z domow dziecka oraz emerytom i rencistom przysługuje wstep wolny. Wiecej nie wiem, ale mam nadzieję, że sobie dasz rade Pumeksiku.;)) Odpowiedz Link
pumeks Re: gdyńskie Akwarium 09.01.04, 16:21 windyga napisała: > Wiecej nie wiem, ale mam nadzieję, że sobie dasz rade Pumeksiku.;)) > Poradziłem sobie... znalazłem stronkę www.akwarium.gdynia.pl/ Ale bilety, to drogie macie w tej Gdyni... Odpowiedz Link