prawdziwyja 02.06.05, 17:30 Był tam ktoś z Was? Jeszcze niedawno w ogóle nie wiedziałem o tym miejscu :( No ale teraz już wiem! :DDD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vitalia Re: Strych 02.06.05, 18:32 Właśnie się wybieramy ze znajomymi...Niepowtarzalna atmosferka.. Odpowiedz Link
rop5 Re: Strych 03.06.05, 09:31 Bardzo sympatyczne miejsce. Jedyny problem to wentylacja. Nawet jak wejdziesz na 3 minuty, to wszystkie ciuchy nadają się do prania ze względu na przeraźliwy smród papierosowy. Odpowiedz Link
tamara_t Re: Strych 03.06.05, 09:59 Rzuć lokalizację - słyszałam bardzo dobrze, ale nie byłam :( Odpowiedz Link
binka Re: Strych 03.06.05, 15:39 na placu Kaszubskim - jakoś tak się wchodzi od podwórka...reklama jest na tym małym centrum handlowym i gdzieś koło się wchodzi (nie byłam, ale znajomi byli) Odpowiedz Link
vitalia Re:Nie byłaś??? 03.06.05, 15:51 To będziesz..Dzisiaj Paulina tam idzie... A my też zajrzymy ,,no może nie dziś ale napewno niedługo.. Odpowiedz Link
galare Re: Strych 03.06.05, 16:13 Bardzo miłe miejsce zwłaszcza na spotkanie góra 5-6 osób :) Wejście jest teraz od ulicy Żeromskiego, wygodniej było z pl. KAszubskiego ale cóż... In plus obecnego wejścia jest to, że jest miejsce do zapakowania samochodu. Dla nie palących - teoretycznie zbliża się lato, więc będzie można siedzieć na zewnątrz, w kameralnym ogródku. Tam co prawda można palić, ale dym się "rozpływa" w powietrzu - jest to mniej uciążliwe niż wędzenie w ścianach. A miejsce lubię, bo jest ślicznie zaaranżowane: każdy mebel z innej parafii, stare fotki na ścianach, ładne wykonane menu a całość doprawiona uroczymi gratami. Odpowiedz Link
vinja Re: Strych 04.06.05, 18:28 galare napisała: > Bardzo miłe miejsce zwłaszcza na spotkanie góra 5-6 osób :) > Wejście jest teraz od ulicy Żeromskiego, wygodniej było z pl. KAszubskiego ale > cóż... In plus obecnego wejścia jest to, że jest miejsce do zapakowania > samochodu. > Dla nie palących - teoretycznie zbliża się lato, więc będzie można siedzieć na > zewnątrz, w kameralnym ogródku. Tam co prawda można palić, ale dym > się "rozpływa" w powietrzu - jest to mniej uciążliwe niż wędzenie w ścianach. > > A miejsce lubię, bo jest ślicznie zaaranżowane: każdy mebel z innej parafii, > stare fotki na ścianach, ładne wykonane menu a całość doprawiona uroczymi > gratami. i nawet na "domowa szarlotkę" można się załapać ;) Odpowiedz Link
binka Re: Strych 05.06.05, 10:47 vitalio:-) trzymam za słowo! byle by czas był, bo w czerwcu plan mam napięty:-( Odpowiedz Link
malwaaa Re: Strych 05.06.05, 21:24 Ach to o tym Strychu Vitalio mi mówiłaś. Hm...no to nie wiem, jak będzie z tym wyjściem, bo już kiedyś mnie jeden palacz (!!!) chronił przed tym miejscem ;-) Siekierę w powietrzu powiesić tam, to podobno za mało powiedziane. Odpowiedz Link
vitalia Re: Strych 05.06.05, 23:05 Ale teraz w ogródku można posiedzieć z tyłu stryszku..Ciepło się zrobi lada dzień,,taką mam nadzieję. Odpowiedz Link