naka 18.08.04, 20:38 Realnym staje sie fakt zmontowania w listopadzie miejskiego lodowiska !!!! A wiec doczekalismy sie !!! Juz od dzisiaj zaczne rozgladac sie za łyzwami bo pewnie zimowe , forumowe spotkanie zorganizujemy na lsniacej tafli lodu ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
intruder Re: Czy macie .........łyżwy ????? 19.08.04, 10:40 Ha! Fajny pomysł. Pamiętam jak wybrałem się wiosną z dziewczyną na lodowisko w Łodzi. Ale wszyscy mieli ubaw!! Nadawałem się do nauki utrzymywania się na lodzie wśród kilkuletnich szkrabów. Ostatecznie podłapałem trochę tego "kunsztu" dzięki balustradzie i pomocy Kasi:) Odpowiedz Link
roman_j Nie mam łyżew 19.08.04, 12:45 Ale nie szkodzi, bo przy lodowisku ma działać wypożyczalnia. Co prawda nie umiem jeździć na łyżwach, ale chyba się nauczę. Kiedyś próbowałem się uczyć na zamarzniętej kałuży przed blokiem. Po dwudziestym lądowaniu na tyłku zacząłem już chwytać, na czym polega umiejętność jeżdżenia na łyżwach. Może tej zimy spróbuję sobie odświeżyć tę wiedzę. :-)) Odpowiedz Link
moooni Re: Czy macie .........łyżwy ????? 19.08.04, 19:15 naka napisała: > Realnym staje sie fakt zmontowania w listopadzie miejskiego lodowiska !!!! > A wiec doczekalismy sie !!! > Juz od dzisiaj zaczne rozgladac sie za łyzwami bo pewnie zimowe , forumowe spo > tkanie zorganizujemy na lsniacej tafli lodu ??? Łyżew chwilowo nie mam, ale za to mam rolki :) Trenuję namiętnie i na lodowisku nikt mi nie podskoczy, hehe :P M. Odpowiedz Link
ernest_pinch łyzwy nie problem + kwestia budki 19.08.04, 21:57 Janko Muzykant zrobil skrzypki to czemu kazdy z Was nie moglby zrobic lyzew? :D U mnie lezy zardzewiala para hokejowek, ale jazde juz dawno odpuscilem. Odnosnie lodowiska ważna kwestią jest: czy będzie tam budka z piwem??? Wtedy mógłbym obserwować Wasze poczynania i udzielac "podpowiedzi" :DDD Odpowiedz Link
roman_j Re: łyzwy nie problem + kwestia budki 19.08.04, 22:07 ernest_pinch napisał: > Janko Muzykant zrobil skrzypki to czemu kazdy z Was nie moglby zrobic > lyzew? :D Nie te czasy, Erneście. Dziś Janko Muzykant raczej wziąłby się za hip-hop zamiast robić sobie skrzypce. :-)) > Odnosnie lodowiska ważna kwestią jest: czy będzie tam budka z piwem??? > Wtedy mógłbym obserwować Wasze poczynania i udzielac "podpowiedzi" :DDD Budka może i jakaś będzie, ale na piwo w niej bym nie liczył. :-)) Odpowiedz Link
hiubi Re: łyzwy nie problem + kwestia budki 20.08.04, 09:05 Super pomysł. Łyżwy chyba gdzieś tam mam... chociaż ta budka tez korci... Odpowiedz Link
roman_j Re: łyzwy nie problem + kwestia budki 20.08.04, 11:39 hiubi napisał: > chociaż ta budka tez korci... Budkę możemy sobie sami zorganizować. Na kółkach, jak wóz Drzymały. Zanim się urzędnicy zorientują, że stoi, odholuje się ją w pobliskie krzaki. ;-)) Odpowiedz Link