ta 10.11.07, 23:14 Sprzedaż rzodkiewek, szczypiorku, waty cukrowej i bibułki. Kazek mówi, że warto jeszcze mieć czerwiec byznes i lipiec byznez, ale coś pomysłu nie mamy. A żyć trzeba. No to dajcie wędkę. Ta_ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzcina Re: Maj byznes 12.11.07, 22:49 Refleks po czasie. Się nie spodziewałam po Was. Pomysł na liście był na wczoraj. Robisz kąpozycje i wpychasz ludziom na ściany. Jak masz zapas, to szukaj teraz kupca z wolnym sufitem na sztukę. Ja już nie mam, od razu Ci mówię. Śnieg na wagę nawet chodzi, ale drożej na śnieżynki. Łapaj dobrze odmrożoną ręką. Potem już łatwo sprzedasz, bo ładne. A jeszcze potem to już byznes po grudzie do wiosny i tych po drodze tam lutownic, co nie wiem, komu po co. echczci Odpowiedz Link
ta Re: Maj byznes 13.11.07, 23:50 Kąpozycje, to jest coś. Masz racje. Na przykład z guzików, albo kretoników. Albo razem. Ludzika na lokomotywie można skąponować. Tak tobie piszę, to mi odpisz, czy dobrze.I też mi napisz, czy byś takiego ludzika powiesiła i gdzie. Ja sobie to wyobrażę i lepiej mi pójdzie. Nie wiem , co byś pomyślała o przypięciu goździka z pianki do ramki, ale się nie przejmuj. Lutownicami zajmie się Kazek, bo on bynajmniej wie, co to jest. Ta_ Odpowiedz Link
trzcina Miej byznes 14.11.07, 17:36 O kąpozycjach można długo, ale ja Ci krótko, co masz się unudzić. Jak z liści nie chcesz, zapasu nie masz, drzewa łyse. a z igieł to sobie co zrobisz, to możesz wszystko inne kąponować. Śnieżynki też, powiesisz w lodówce, kto powiedział, że jajko nie lubi sztuki pooglądać. Albo dasz je do kąpieli, taki performans sobie zrobisz, mała naga i śnieg. Może haiku jeszcze popełnisz z tego unurzania w sztuce na zimno w trakcie roztapiania. Ludzika na lokomotywie powiesić gdzie znajdę, jak Twój, ale lepiej dwóch naraz, bo taki jeden to cholernie samotny i nie wiadomo, gdzie jedzie, aż boli patrzeć. Goździki i róże z pianki do ramki pewnie, im więcej tym lepiej, różowe i czerwone i inne kolory też z listkami nawet, ale bez trawki i kolców i koniecznie dołóż tiulu, jak już. Możesz je popsikać niech też sobie i Ci pachną. No chyba że chcesz intalację, to wbij w tę kąpozycję kamień na dużym gwoździu i będzie. Tyle na razie wymyśliłam w biegu po śniegu. ufczci Odpowiedz Link
ta Re: Miej byznes 16.11.07, 15:37 Aleś mi dała do myślenia, że nie wytrzymam. Idę zbierać różne do kąpozycji, żeby zrobić ten perforowany romans, czy jakoś tak, co pisałaś. Metaloplastyki też trochę nawtykam, bo uczyłam się, jak zrobić kokardkę z puszki po makreli, to umiem. Więc jestem wdzięczna. Ta_ Odpowiedz Link
trzcina Siej byznes 24.11.07, 15:10 Idziesz zbierać samosiejkę? Może być. Ale na 2008 to sobie zasiej co tam chcesz do kąpozycji, Lepiej mieć własne, conie, a nie jakieś co komuś z posypki na bułce na ziemię spadło. Też chcę perforowany romans z kokardką. czci Odpowiedz Link
huann Zbierbiznez! 25.11.07, 23:40 nie czas nos na kwintale zwieszać gdy ziemiak gorący! każdy orzeł jak możeł, resztka jest kantem immanentnie i do immentu. 2008 rok będzie rokiem wielkich, choć tylko częściowo zrealizowanych plonów. bacowie nieobyCzajnie obaczą, że przyjdzie wiele powodzenia, a rybom w ruczajach zburaknie, zarówno sushi, jak i czarków do ceremonii perzenia owczarków. Odpowiedz Link
trzcina Zmielbiznes 27.11.07, 18:40 każdy mieli, jak sobie pościeli reszta jest niczem bez kantu 2008 rok będzie rokiem niech się owczarki nie zaperzają szczególnie na perci ta to ma kant czci Odpowiedz Link