Dodaj do ulubionych

Szkolne ubezpieczenia NNW

16.09.14, 22:15
Zapraszam do zainteresowania się tematem ubezpieczeń szkolnych. Do każdorazowego zakupionego ubezpieczenia istnieje możliwość zastosowania kodu rabatowego na 10% zniżki:
DSL7BBI771

szkolnennw.pl/
www.youtube.com/watch?v=cH-3OBmG3wI
www.facebook.com/SzkolneNNW
SzkolneNNW.pl - Lepiej, taniej, kompleksowo.
Obserwuj wątek
    • ola1912 Re: Szkolne ubezpieczenia NNW 23.09.14, 10:51
      Wszystkich zapraszam do skorzystania z oferty szkoły ŻAk, gdzie sama podnoszę swoje kwalifikacje. Szkoła oferuje w większości kierunków bezpłatną edukację, dzięki karcie słuchacza, którą dostaje każdy, można korzystać z licznych rabatów u żakowskich partnerów. Dzięki Żakowi nie musimy się obawiać jutra, odnajdziemy się w każdej pracy!
    • nadmir81 Re: Szkolne ubezpieczenia NNW 02.09.15, 00:51
      10% rabatu możecie dostać na bezpieczny.pl jak wpiszecie kod mojego opiekuna: 00099 więc wychodzi jeszcze taniej!. U mnie dokładnie tak jak u innych - nie ma obowiązku, ja też się wyłamuję, bo zaoferowano mi śmieszne sumy ubezpieczenia, rzędu 10 tys. za ponad 30zł! A ubezpieczenie sportowe dodatkowo płatne! Poprostu paranoja!
    • kreeska4 Re: Szkolne ubezpieczenia NNW 09.07.16, 15:33
      PZU ma bardzo korzystne szkolne ubezpieczenia NNW. Sama ubezpieczam mojego syna, który ciągle się łamie na WFie.
    • katarzynka213 Re: Szkolne ubezpieczenia NNW 15.10.16, 00:16
      Polecam wszystkim ubezpieczenie NNW czyli ubezpieczenie grupowe następstw nieszczęśliwych wypadków. Mam syna, który wiecznie coś nabroi. Ostatnio na uczelni złamał nogę i dzięki NNW dostał odszkodowanie. Ale NNW ma więcej wariantów, które obejmują ubezpieczonego, które są bardzo korzystne z przystępna kwotą minimalną ubezpieczenia. Kto jeszcze się nie zdecydował na ubezpieczenie to zapraszam na www. mojeu.pl/ubezpieczenia-student tam się dowiecie wszystkiego.
      • marlenaciekot6 Re: Szkolne ubezpieczenia NNW 19.10.16, 16:35
        Witam, ja polecam ubezpieczyć się na mojeu.pl Mają tam bardzo dobre warunki. Polecam poczytać sobie.
      • justyna.jk1981 Re: Szkolne ubezpieczenia NNW 10.07.17, 14:45
        Teraz popularniejsze stają się ubezpieczenia indywidualne dla dzieci i młodzieży. Większy zakres, a co za tym idzie większe świadczenia w przypadku uszczerbków na zdrowiu. No tylko wiadomo, że jest droższe niż ubezpieczenie grupowe szkolne.
        • malami899 Re: Szkolne ubezpieczenia NNW 12.10.17, 13:29
          Ale są stowarzyszenia, które pozwalają skorzystać z ubezpieczeń grupowych pojedynczym osobom. Zawsze można też skrzyknąć całą klasę czy jakąś garstkę rodziców - nie sądzę, żeby to był problem, gdy się pokaże jaka jest róznica w sumie ubezpieczenia szkolnego, a takiego np Edu Plus to w pierwszym 14 tys a w drugim 50 tys!! i składki są różne 50zł, 90zł - sug-ubezpieczeni.pl/oferta/nnw-dzieci.html można sobie wybrać na ile kogo stać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka