Gość: xxx
IP: *.icpnet.pl
28.06.11, 23:13
Jak wygladaja zarobki w takim zawodzie? Na początku , srednio doswiadczony, bardzo dobrze doswiadczony. W małej firmie i duzej. Powiedzmy pełne spektrum. Trudno mi zadac to pytanie, bo mam wrazenie, ze taki administrator drugiemu kompletnie nierowny, a zarobki moga sie wahac od 1,5 k po 15 k, w zaleznosci co umie i ile ma na glowie.
Szczerze, to zastanawiam sie nad takim przebrazowieniem. Wrecz wyzywam siebie, ze bylo trzeba isc na informatyke, nie wiem czemu tego nie zrobilem w sumie... ale niewazne. Pracuje od okolo roku powiedzmy "na powaznie". mam 25 lat, swiezo po studiach. I jakos tak ostatno mnie olsnilo, czy ja tak naprawde chce pracowac taj jak teraz i w przyszlosci. Stwierdzilem, ze nie. Jestem mlody a cholernie nudzi mnie to czym pracuje. Nie to co powyzej opisane... Mam wrazenie, ze wolalbym pracowac za mniejsze wynagrodzenie, byle w IT. W pracy przesiedze w koncu wiekszosc swojego zycia, z tego co widac. Wiec, czy nie lepiej cos zmienic poki jeszcze jest sie mlodym i moze i z poczatku bedzie kiła i mogiła, ale z czasem sie pewnie do czegos dorobie.
Co myslicie?