Dodaj do ulubionych

AXA DIRECT / programista .NET

IP: *.play-internet.pl 29.04.12, 14:35
Witajcie,
przeszedłem w tej firmie 2 etapy rekrutacji, w przyszłym tygodniu mam ostatni. Czy ktoś z forumowiczów tam pracował lub ma jakiejś informacje o tej firmie? Jaka atmosfera w pracy i jakie "widełki" na start dla programisty .NET (kwestie finansowe nie były dotąd poruszane)? Dodam, że mam 3 lata doświadczenia w pracy jako konsultant / programista .NET, głównie w instytucjach finansowych.
Dziękuje z góry.
Obserwuj wątek
    • Gość: zzz Re: IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 29.04.12, 23:53
      To powinienes sie dowiedziec na poczatku rekrutacji. Moze sie okazac, ze straciles czas na dwa pierwsze etapy.
      • smega Re: 13.04.13, 12:50
        To niestety prawda. Axa Direct zbiera dane osobowe i wcale nie chcą zatrudniać.
        Robią tylko szum medialny wokół .NETu. Byłem na jednej rozmowie i w ogóle się już potem nie odezwali.
        • Gość: qwerty Re: IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.13, 14:50
          Nie przekazywanie informacji zwrotnej faktycznie się zdarza (choć nie jest normą). W moim przypadku dotyczyło to ok 20-30% rozmów. Z lenistwa im się nie chce odpowiadać albo odwagi brakuje żeby zwyczajnie podziękować kandydatowi. A może być i tak, że rekrutacja odsamego początku jest lipną ściemą (co się zdarza często w agencjach pracy).

Swoją drogą, diStefano nie napisał czy dostał w końcu etat czy nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka