Dodaj do ulubionych

Zielona Polana

23.04.14, 09:07
Drodzy forumowicze,
czy ktoś z Was korzystał z usług firmy Dynamic development ? Firma ma inwestycję Zielona Polana w Nowej Woli na ul. Plonowej (gmina Lesznowola koło Piaseczna). Pytam tutaj, bo Nowa Wola zdaje się, że niema forum, a na naszych forumowiczów zawsze można liczyć :). Zależy mi na informacjach o tej firmie, jak się z nimi współpracuje, czy są uczciwi, może ktoś mieszka na tym osiedlu Zielona Polana, albo ma kogoś znajomego tam mieszkającego i może coś powiedzieć o samej firmie i domach, które sprzedaje deweloper. Za wszystkie informacje będę bardzo wdzięczny.
Obserwuj wątek
    • kiajk Re: Zielona Polana 26.11.17, 21:43
      Dynamic Development to ogarnięty i wywiązujący się z umowy deweloper. Znajomi mają od nich mieszkanie i sobie chwalą. Nie mieli problemów z kontaktem czy finansowych, o wszystkim byli informowani na bieżąco, a mieszkanie jest śliczne i takie jak chcieli, widziałam :)
      • nidan2 Masz nas deweloperze za idiotów ??? 27.11.17, 09:21
        kiajk napisała:

> Dynamic Development to ogarnięty i wywiązujący się z umowy deweloper. Znajomi m
        > ają od nich mieszkanie i sobie chwalą. Nie mieli problemów z kontaktem czy fina
        > nsowych, o wszystkim byli informowani na bieżąco, a mieszkanie jest śliczne i t
        > akie jak chcieli, widziałam :)

Myślisz, że przez te 3,5 roku on dalej się waha czy kupić tam mieszkanie? Odkopałaś ten wątek by napisać jak to twój kumpel jest zadowolony bo nie miał problemu z kontaktem, finansowaniem. Masz nas naprawdę za idiotów. Ohydna auto reklama deweloepra. Musi być z tymi mieszkaniami i deweloperem naprawdę kiepsko jeśli posuwa się do takich kroków. HA HA HA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka