Gość: bitri IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 06.05.02, 06:32 Kto wie,co o tym myslec???Piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek Re: Ronson-Sloneczny Skwer IP: PLWAWSRV* / 195.94.201.* 10.05.02, 09:00 Israeli Theaters (50% udziałowiec Ronsona) jest znany w Warszawie- Cinema City na Bemowie i Sadyba Best Mall są ich. Wykonawcą jest Warbud (moim zdaniem to dość dobra firma - zbudowali m.in. pobliskie bloki Spółdzielni Oświata). Zachęcam innych, którzy interesują się tematem, do wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Ronson-Sloneczny Skwer IP: 213.158.197.* 10.05.02, 09:07 Wszystko wydaje sie byc w porzadku. Inwestycja ruszyla w listopadzie, juz budynki A i B stoja i sa wykanczane od srodka. Lokalizacja dosc dobra, tuz obok stare forty, troche zieleni. Widzialem na targach makiete osiedla, calkiem ladne. Obsluga handlowa bardzo profesjonalnie prowadzona przez Emmerson'a. Umowe mozna negocjowac, co zwykle sie udaje. Jedyny mankament to cena za metr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: Ronson-Sloneczny Skwer IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.06.02, 12:48 interesowałam się ta inwestycja i wiem naprawde sporo jak masz jakies konkretne pytania to pisz annpetru@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Ronson-Sloneczny Skwer IP: 193.0.117.* 04.06.02, 13:41 Czy mają stronę w internecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as CENA ? IP: 193.0.117.* 04.06.02, 15:09 Znalazłem już stronę. Jaka jest cena za metr? Telefon do nich nie odpowiada, a na stronie nie ma ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Ronson-Sloneczny Skwer IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 08.06.02, 15:59 Kupiłem ze względu na: dobre opinie znajomych o wykonastwie i terminowości Warbudu i profesjonalizm Emmersona. Udało mi się uzyskać dobre warunki zakupu, choć na razie nic konkretnego nie wiadomo nt. cen zarządzania. Przyszłych sąsiadów zapraszam do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czestmir Re: Ronson-Sloneczny Skwer IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 21:56 Cześć, mamy pytanie odnośnie umowy, trochę przerażają nas kary umowne (duże i wyjątkowo jednostronne) oraz bardzo mgliście określone terminy oddania budynku do użytku a przede wszystkim brak terminu podpisania aktu notarialnego sprzedaży. No i do tego umowa przedwstępna dopiero po wpłaceniu 25%. Udało ci się coś znegocjować? Idziemy jutro rozmawiać z dyrektorem handlowym i ciekaw jestem ile mogą ustąpić. Jeszcze jedno, to nowa firma, nigdzie nie zrzeszona, nigdzie o nich nie wiedzą, nie bałeś się w to wchodzić? Pozdrawiam Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Ronson-Sloneczny Skwer IP: PLWAWSRV* / 195.94.201.* 05.07.02, 13:45 U mnie wysokość kary umownej dało się wynegocjować,podobnie zresztą jak cenę. Będę mieszkał w bloku b (tym mniejszym). Pozdrawiam przyszłych sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Ronson-Sloneczny Skwer IP: *.216-194-20-112.nyc.ny.metconnect.net 14.09.02, 23:07 Jaka jest cena za metr mieszkania na osiedlu Sloneczny Skwer, moze mi ktos odpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: Ronson-Sloneczny Skwer IP: *.ntc.nokia.com / 192.168.14.* 14.09.02, 23:57 Jeśli się nic nie zmieniło (ostatnio się interesowałem około maja) to od ok 1100 $ za metr. Od bo im wyżej tym drożej. P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marti Re: Ronson-Sloneczny Skwer IP: *.pbk.pl / 10.0.101.* 10.07.02, 11:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marti Re: Ronson-Sloneczny Skwer IP: *.pbk.pl / 10.0.101.* 10.07.02, 11:32 Cześć Jacku! Bedziemy mieszkać w tym samym bloku. Firma jest nowa - ale każda z firm kiedyś zaczynała. Poza tym - sprawdzony udziałowiec. Wydaje mi sie, że jest to jedna z pewniejszych inwestycji w W-wie. Odpowiedz Link Zgłoś