Dodaj do ulubionych

Ronson-Sloneczny Skwer

IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 06.05.02, 06:32
Kto wie,co o tym myslec???Piszcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jacek Re: Ronson-Sloneczny Skwer IP: PLWAWSRV* / 195.94.201.* 10.05.02, 09:00
      Israeli Theaters (50% udziałowiec Ronsona) jest znany w Warszawie- Cinema City
      na Bemowie i Sadyba Best Mall są ich. Wykonawcą jest Warbud (moim zdaniem to
      dość dobra firma - zbudowali m.in. pobliskie bloki Spółdzielni Oświata).
      Zachęcam innych, którzy interesują się tematem, do wypowiedzi.
    • Gość: Pawel Re: Ronson-Sloneczny Skwer IP: 213.158.197.* 10.05.02, 09:07
      Wszystko wydaje sie byc w porzadku. Inwestycja ruszyla w listopadzie, juz
      budynki A i B stoja i sa wykanczane od srodka. Lokalizacja dosc dobra, tuz obok
      stare forty, troche zieleni. Widzialem na targach makiete osiedla, calkiem
      ladne. Obsluga handlowa bardzo profesjonalnie prowadzona przez Emmerson'a.
      Umowe mozna negocjowac, co zwykle sie udaje. Jedyny mankament to cena za metr...
    • Gość: Anula Re: Ronson-Sloneczny Skwer IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.06.02, 12:48
      interesowałam się ta inwestycja i wiem naprawde sporo jak masz jakies konkretne
      pytania to pisz annpetru@wp.pl
      • Gość: as Re: Ronson-Sloneczny Skwer IP: 193.0.117.* 04.06.02, 13:41
        Czy mają stronę w internecie?
        • Gość: as CENA ? IP: 193.0.117.* 04.06.02, 15:09
          Znalazłem już stronę.
          Jaka jest cena za metr?
          Telefon do nich nie odpowiada, a na stronie nie ma ceny.
    • Gość: Krzysiek Re: Ronson-Sloneczny Skwer IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 08.06.02, 15:59
      Kupiłem ze względu na: dobre opinie znajomych o wykonastwie i terminowości
      Warbudu i profesjonalizm Emmersona. Udało mi się uzyskać dobre warunki zakupu,
      choć na razie nic konkretnego nie wiadomo nt. cen zarządzania. Przyszłych
      sąsiadów zapraszam do dyskusji.
      • Gość: czestmir Re: Ronson-Sloneczny Skwer IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 21:56
        Cześć,
        mamy pytanie odnośnie umowy, trochę przerażają nas kary umowne (duże i
        wyjątkowo jednostronne) oraz bardzo mgliście określone terminy oddania budynku
        do użytku a przede wszystkim brak terminu podpisania aktu notarialnego
        sprzedaży. No i do tego umowa przedwstępna dopiero po wpłaceniu 25%. Udało ci
        się coś znegocjować? Idziemy jutro rozmawiać z dyrektorem handlowym i ciekaw
        jestem ile mogą ustąpić.
        Jeszcze jedno, to nowa firma, nigdzie nie zrzeszona, nigdzie o nich nie wiedzą,
        nie bałeś się w to wchodzić?
        Pozdrawiam
        Paweł
        • Gość: Jacek Re: Ronson-Sloneczny Skwer IP: PLWAWSRV* / 195.94.201.* 05.07.02, 13:45
          U mnie wysokość kary umownej dało się wynegocjować,podobnie zresztą jak cenę.
          Będę mieszkał w bloku b (tym mniejszym). Pozdrawiam przyszłych sąsiadów.
      • Gość: ewa Re: Ronson-Sloneczny Skwer IP: *.216-194-20-112.nyc.ny.metconnect.net 14.09.02, 23:07
        Jaka jest cena za metr mieszkania na osiedlu Sloneczny Skwer, moze mi ktos
        odpowie?
        • Gość: Pedro Re: Ronson-Sloneczny Skwer IP: *.ntc.nokia.com / 192.168.14.* 14.09.02, 23:57
          Jeśli się nic nie zmieniło (ostatnio się interesowałem około maja) to od ok 1100
          $ za metr. Od bo im wyżej tym drożej.
          P.
    • Gość: Marti Re: Ronson-Sloneczny Skwer IP: *.pbk.pl / 10.0.101.* 10.07.02, 11:30
      • Gość: Marti Re: Ronson-Sloneczny Skwer IP: *.pbk.pl / 10.0.101.* 10.07.02, 11:32
        Cześć Jacku!
        Bedziemy mieszkać w tym samym bloku.

Firma jest nowa - ale każda z firm kiedyś zaczynała. Poza tym - sprawdzony
        udziałowiec. Wydaje mi sie, że jest to jedna z pewniejszych inwestycji w W-wie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka