Gość: M IP: 217.153.131.* 28.10.06, 16:43 Witam, czy ktoś z was wie jak buduje "KLINKIER BUD DEVELOPER? Obecnie w/w developer rozpoczyna budowe "Słonecznego Osiedla" /k Piaseczna. Czy można zaufać owemu developerowi? Proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaqbek2 Re: Klinkier Bud Developer 29.10.06, 22:21 Budynki przez niego wybudowane stoją w Piasecznie przy Nadarzyńskiej i Bema. Z zewnątrz wyglądaja ok., nie wiem jak w środku. Firma zaczynała jako producent cegły klinkierowej i z niej (własnej produkcji) robią elewację. Przejedź się tam, pogadaj z mieszkańcami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kania Re: Klinkier Bud Developer IP: 217.153.131.* 30.10.06, 23:12 Ja też chciałbym wiedzieć coś wiecej o tym developerze?? Czy solidny? Czy uczciwy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Klinkier Bud Developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 17:06 ja tez z mila checia poslucham na temat tego developera... ale wyglada ze jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robertt Re: Klinkier Bud Developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 21:41 jestem mieszkańcem z Bema. Moze i budynki z zewnątrz wyglądaja OK ale w srodku nie jest za wesoło. Do dzisiejszego dnia (minęło 3,5 roku) nie mamy dokumentacji technicznej i odbiorowej budynku, do dzisiaj nie sa poprawione wszystkie usterki i do dzisiaj deweloper ma nas w dupie. Nie dociera do niego nic. W tej chwili podejmowane sa decyzje o wszczęciu postępowania cywilnego o natychmiastowe wykonanie poprawek i odszkodowanie za straty wspólnoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annnia Re: Klinkier Bud Developer IP: 213.17.227.* 13.02.07, 11:06 Słyszalam dużo dobrego o tej firmie, a znajomi którzy kupili mieszkania przy ul. Bema tez są zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Re: Klinkier Bud Developer IP: 217.153.224.* 02.05.07, 14:37 również jestem mieszkańcem tego budynku, mieszka się bardzo dobrze. Co do sprawy o której pisze robertt - większość usterek budynku została usunięta przez developera, na pewno wszystkie poważne, a ze sprawy sądowej nic nie wyjdzie bo większość mieszkańców wcale jej nie chce. Jest kilka zacietrzewionych osób, które chcą się sądzić o jakieś drobiazgi, ale pewnie w każdej wspólnocie takie osoby się znajdą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaw Re: Klinkier Bud Developer IP: *.mos.gov.pl 13.02.07, 13:59 Ja wraz z moim lubym nabyliśmy mieszkanie na Osiedlu Słonecznym, jesteśmy dobrej myśli. Ryzyko jest zawsze, ale firma, póki co, budzi moje zaufanie i są otwarci na negocjacje umowy, więc narazie nie możemy narzekać, no ale to dopiero początki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Klinkier Bud Developer IP: *.chello.pl 06.05.07, 11:55 jestem mieszkancem osiedla Holenderskie, jakie wybudowal klinkier-bud w Piasecznie. Mieszka nam sie super. Mysle, ze zawsze znajda sie osoby niezadowolone, ale to juz taka polska przypadlosc;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś