Gość: lola IP: *.chomiczowka.net.pl 01.08.03, 14:49 Kto wie co się dzieje na budowie przy Rondzie Wiatraczna?Pracuja czy sie opalaja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Furi Re: PAX IP: *.allianz.pl 01.08.03, 14:53 jak ostatnio tam przejeżdżałem to nikogo tam nie było. cisza i puchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RENIA Re: PAX IP: *.acn.pl 01.08.03, 15:24 Nieprawda!Nie można powiedzieć że nic się tam nie dzieje!Pustki to były przez ostatnie dwa lata.Od kiedy podpisali umowę z Kablobetonem co nieco na budowie się ruszyło.Nie ma co prawda(tak jak mówił to na ostatnim zebraniu)prezes Paxu 80 robotników,ale przechodziłam obok budowy i spytałam pracujące tam osoby ile jest ich aktualnie na budowie.Otrzymałam odpowiedź że 30.Pozatym posprzątali teren wokół budowy,odgrodzili go i mam nadzieję że teraz ostro wezmą się do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: PAX IP: *.chomiczowka.net.pl 01.08.03, 17:27 To świetnie , miejmy nadzieje że kidyś sie tam wszyscy wprowadzimy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PCh Re: PAX IP: 195.94.220.* 02.08.03, 11:23 Tak. Kablobeton tez pracuje przy Strujenskich i widac szybkie postepy. Nowy prezes PAXu to inna klasa niz poprzedni. Wiele spraw juz wyprostowal. I pracuje a nie prezesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Spotkanie z nowym prezesem IP: 195.245.217.* 04.08.03, 10:02 Cześć Wszstkim, Dziś jestem umówiona na spotkanie z nowym prezesem Pax-u. Mam parę pytań i mam nadzieje, że rozwiążą moje wątpliwiości ... Jeszcze sie zastanawiam ale chyba prawdopodobnie rozwiążę umowę. Według tego co powiedział na ostatnim zebraniu prezes zwrot wniesionego wkładu będzie oddany w ciągu dwóch lat ... według umowy w ciągu 30 dni ... i znowu nic z tego nie rozumiem ... Pozdrowienia i miłego poniedziałku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Artykul w Rzepie IP: 195.245.217.* 04.08.03, 11:04 PRZECZYTAJCIE SOBIE ARTYKUŁ W DZISIEJSZEJ RZECZPOSPOLITEJ NA TEMAT MIESZKAŃ FINANSOWANYCH PRZEZ KFM. NAPISANE JEST M.IN, ŻEBY NIE INWESTOWAĆ W WARSZAWIE W MIESZKANIA FINANSOWANE TYM SPOSOBEM - SAMI POCZYTAJCIE :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PK Re: Spotkanie z nowym prezesem IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 11:06 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Cześć Wszstkim, > Dziś jestem umówiona na spotkanie z nowym prezesem Pax-u. Mam parę pytań i mam > nadzieje, że rozwiążą moje wątpliwiości ... Jeszcze sie zastanawiam ale chyba > prawdopodobnie rozwiążę umowę. Według tego co powiedział na ostatnim zebraniu > prezes zwrot wniesionego wkładu będzie oddany w ciągu dwóch lat ... według > umowy w ciągu 30 dni ... i znowu nic z tego nie rozumiem ... > Pozdrowienia i miłego poniedziałku :-) Niezależnie od tego co Ci powie Prezes (obietnicami i terminami członkowie zarządu Pax-u rzucali jak z rękawa) mogą być problemy z odzyskaniem kasy. Z tego co wiem dotychczas sp-nia nie zwracała nic albo bardzo niewielką część. W razie upadłości możesz nie odzyskać nic. Nie było by w tym nic dziwnego gdyby sp-nia upadła w ciągu 3 miesięcy, nie mówiąc już o 2 latach. Z jakiej jesteś budowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Spotkanie z nowym prezesem IP: 195.245.217.* 04.08.03, 13:43 Niestety mam małe mieszkanie lokatorskie na Wiatracznej :-( Życiowa pomyłka ... A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.K> Re: Spotkanie z nowym prezesem IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 15:34 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Niestety mam małe mieszkanie lokatorskie na Wiatracznej :-( Życiowa pomyłka ... > > A Ty? Ja nie jestem zaangażowany ale zainteresowałem się problemem bo moja siostra miała pecha kupić mieszkanie na Stryjeńskich. Na Wiatracznej z tego co wiem wpłacało się tylko 30% (lokatorskie) na Stryjeńskich dużo gorzej - prawie wszyscy wpłacili 100%. W Twoim przypadku faktycznie możesz zastanawiać się nad wypowiedzeniem - wpłaciłaś mniej (chociaż dla Ciebie na pewno to duże kwoty) a w razie upadłości i tak nie masz prawa własności. Wpłacanie następnych pieniędzy mogłoby być ich topieniem bez żadnej perspektywy. Musisz jednak wiedzieć, że na zwrot wpłaconych pieniędzy wg. mnie są bardzo małe szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PCh Re: Spotkanie z nowym prezesem IP: 195.94.220.* 05.08.03, 07:24 Gość portalu: P.K> napisał(a): > Gość portalu: Kasia napisał(a): > ... na Stryjeńskich dużo gorzej - prawie > wszyscy wpłacili 100%... Wręcz przeciwnie. Aktualne kłopoty z dokończeniem budowy biorą się z właśnie z tego, że bardzo wielu ludzi zalega z płatnościami. Nie ma się im co dziwić. Stracili zauwanie do SM PAX. Jednak teraz jedyną słuszną polityką wydaje się nakłonienie tych którzy zalegają z płatnościami do ich wniesienie. Zachęcam do poczytania sobie informacji rozlepionych na budynkach przy Stryjeńskich od strony Pileckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.K. Re: Spotkanie z nowym prezesem IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 09:50 Gość portalu: PCh napisał(a): > Gość portalu: P.K> napisał(a): > > > Gość portalu: Kasia napisał(a): > > ... na Stryjeńskich dużo gorzej - prawie > > wszyscy wpłacili 100%... > > Wręcz przeciwnie. Aktualne kłopoty z dokończeniem budowy biorą się z właśnie z > tego, że bardzo wielu ludzi zalega z płatnościami. Nie ma się im co dziwić. > Stracili zauwanie do SM PAX. Jednak teraz jedyną słuszną polityką wydaje się > nakłonienie tych którzy zalegają z płatnościami do ich wniesienie. Zachęcam do > poczytania sobie informacji rozlepionych na budynkach przy Stryjeńskich od > strony Pileckiego. Nie rozśmieszaj mnie, suma zaległych wpłat jest śmiesznie mała w stosunku do łącznych długów Pax-u, które sięgają 140 mln.zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PCh Re: Spotkanie z nowym prezesem IP: 195.94.220.* 05.08.03, 10:46 > Nie rozśmieszaj mnie, suma zaległych wpłat jest śmiesznie mała w stosunku do > łącznych długów Pax-u, które sięgają 140 mln.zł. Czy my tu mówimy o długach PAXu który ma 600 mln.PLN kapitału czy o dokończeniu inwestycji przy Stryjeńskich ? Bo już się trochę pogubiłem. Suma zaległych wpłat na Stryjeńskich oraz wartość nie sprzedanych mieszkań, garaży oraz powierzchi przemysłowych jest taka, że można za nią spokojnie dokończyć budowę. Ponieważ jest gotowa większość infrastruktury. Inne obciążenia jak np. zaciągnięte przez PAX kredyty to inna sprawa. Je też PAX będzie musiał spłacić ale robi to też teraz rozliczając się nieruchomościami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozya Re: Spotkanie z nowym prezesem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 10:52 PCH - to już jest chyba skrajna naiwność albo bardzo zła wola, jakie to zasoby są warte 600 mln (może lokale użytkowe na które przynajmniej 70% użytkowników ma prawo własności, inne posty Pch też są co najmniej dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PCh Re: Spotkanie z nowym prezesem IP: 195.94.220.* 05.08.03, 13:40 .... inne posty Pch też są co najmniej dziwne To przeczytaj dokładnie ich treść. Ani nie twierdzę, że PAX ma 600 mln PLN gotówki na kącie, ani że jest z nim wszystko ok. Porządkowałem jedynie dyskusje rozdzielając sprawę SM PAX i jej długów od budowy przy Stryjeńskich. Gdybyście byli bliżej tematyki zarówno samego PAXu jak i Stryjeńskich nie wprowadzlibyście zamieszania. Faktem jest, że PAX ma kłopoty jednak przy kłopotach jakie miał rok temu te obecne sugerują, że jednak nie upadnie. Na Stryjeńskich ponownie trwają prace i to jest dobra wiadomość. I to jest fakt. Obecny "komitet" społeczny wezwał do wniesienia zaległych opłat przynajmniej do wysokości 50% i to też jest fakt. Proszę o fakty a nie o iluzje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.K. Re: Spotkanie z nowym prezesem IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 11:44 Gość portalu: PCh napisał(a): > Czy my tu mówimy o długach PAXu który ma 600 mln.PLN kapitału czy o dokończeniu > > inwestycji przy Stryjeńskich ? Bo już się trochę pogubiłem. > Suma zaległych wpłat na Stryjeńskich oraz wartość nie sprzedanych mieszkań, > garaży oraz powierzchi przemysłowych jest taka, że można za nią spokojnie > dokończyć budowę. Ponieważ jest gotowa większość infrastruktury. Inne > obciążenia jak np. zaciągnięte przez PAX kredyty to inna sprawa. Je też PAX > będzie musiał spłacić ale robi to też teraz rozliczając się nieruchomościami. No już mówiłem, żebyś mnie nie rozśmieszał, bo sprawa nie jest śmieszna, szczególnie dla niedoszłych mieszkańców. "Kapitał" Pax-u w wysokości 600 mln. zł stanowią głównie mieszkania członków spółdzielni - dokończone i niedokończone. Chyba nie sądzisz, że się ich zrzekną aby spłacić wierzycieli - jeśli jesteś członkiem sp-ni proponuję zacząć od własnego... Od sytuacji spółdzielni nie można niestety uciec a kłopoty ze skończeniem inwestycji wynikają właśnie ze złej sytuacji samej spółdzielni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozya Równia pochyła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 13:59 Jestem "szczęśliwym" posiadaczaczem mieszkania na stryjeńskich, PAX w ramach rozliczenia zarządał dopłaty 80 000 zł (suma z kosmosu - chyba na poczet długów zaciągniętych w bankach - chociaż w umowie jest zapis iz inwestycja jest finansowana ze środków własnych). Nowy Zarząd zasłaniając się dobrem mieszańców nie oddanych jeszcze mieszkań (a w końcu kto wyprowadził pieniądze) odmawia wszelkich negocjacji, prawnicy odradzją jakichkolwiek wpłat na konto spółdzielni i radzą czekać na syndyka. Ta polityka wydaje mi się dziwna, gdyby zarząd zszedł z roszczeniami do 40-50% płatnicy (naciągnięci) w imię świętego spokoju wpłacili by pieniądze, które pozoliły by na dokończenia rozpoczętych inwestycji (w przypadku stryjęńskich etap II wydaję się że nie chodzi o duże kwoty). Tak pozostaję czekać 2-3 lata na roztrzygnięcie sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PCh Re: Równia pochyła IP: 195.94.220.* 05.08.03, 07:21 Gość portalu: Rozya napisał(a): > ... prawnicy odradzją jakichkolwiek wpłat na konto > spółdzielni i radzą czekać na syndyka. Z tkimi "prawnikami" to ja też rozmawiałem. Syndyk może się pojawić po upadłości PAXu a na to się jednak nie zanosi. Roszczenia co do dopłat I etapu mogą mieć sens ze względu na źle zaplanowaną budowę infrastruktury całości Stryjeńskich i konieczności dodatkowych prac takich jak osuszanie terenu. > Ta polityka wydaje mi się dziwna, gdyby > zarząd zszedł z roszczeniami do 40-50% płatnicy (naciągnięci) w imię świętego > spokoju wpłacili by pieniądze, które pozoliły by na dokończenia rozpoczętych > inwestycji (w przypadku stryjęńskich etap II wydaję się że nie chodzi o duże > kwoty). Tak pozostaję czekać 2-3 lata na roztrzygnięcie sądu. Nie masz pewności, że sąd po 2-3 latach rostrzygnie spór na rzecz mieszkańców. Jedyną słuszną polityką wydaje się nakłonienie tych którzy zalegają z płatnościami do ich wniesienie. Takich ludzi jest bardzo wielu. Bardzo wielu nie zapłaciło nawet połowy. Zachęcam do poczytania sobie informacji rozlepionych na budynkach przy Stryjeńskich od strony Pileckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: PAX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.03, 16:02 Budują, sa na etapie wstawiania okien wiem to, poniewaz mieszkam blisko i na tym bazarku robię zakupy, robotnicy pracują do wieczora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: PAX IP: 195.245.217.* 06.08.03, 12:33 Prezes powiedział mi, że w I-II kwartale będą powoli oddawać mieszkania :-) Okna nie będą tak jak to było w planie drewniane tylko plastikowe. Szkoda. W dzisiejszej gazecie jest ogłoszenie o apartamentowcu "CZERSKA 18". Fajna lokalizacja, przystępna cena (od 3350 do 3500), osiedle chronione i monitorowane, 500 metrów od Łazienek, termin oddanaia IV kwartał 2004. Coś mi się zadaje, ze wycofam pieniądze z Wiatracznej i tam je ulokuję ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.K. Re: PAX IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 13:06 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Prezes powiedział mi, że w I-II kwartale będą powoli oddawać mieszkania :-) > Okna nie będą tak jak to było w planie drewniane tylko plastikowe. Szkoda. > W dzisiejszej gazecie jest ogłoszenie o apartamentowcu "CZERSKA 18". Fajna > lokalizacja, przystępna cena (od 3350 do 3500), osiedle chronione i > monitorowane, 500 metrów od Łazienek, termin oddanaia IV kwartał 2004. Coś mi > się zadaje, ze wycofam pieniądze z Wiatracznej i tam je ulokuję ... Życzę powodzenia, co do realności odzyskania pieniędzy już się wypowiadałem. Co do terminów podawanych przez Pax, to do terminów podawanych przez Prezesa dodaj co najmniej rok albo dwa. Osobiście wątpię w realność ukończenia inwestycji na Wiatracznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PCh Re: PAX IP: 195.94.220.* 06.08.03, 13:26 Gość portalu: P.K. napisał(a): > Osobiście wątpię w realność ukończenia inwestycji na > Wiatracznej. No to dzięki Bogu, że nie jesteś prezesem PAXu. Mam w ogóle nadzieję, że na tej liście kończą się Twoje relacje z PAXem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.K. Re: PAX IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 13:38 Gość portalu: PCh napisał(a): > Gość portalu: P.K. napisał(a): > > > Osobiście wątpię w realność ukończenia inwestycji na > > Wiatracznej. > > No to dzięki Bogu, że nie jesteś prezesem PAXu. Mam w ogóle nadzieję, że na tej > > liście kończą się Twoje relacje z PAXem. Optymizm nie zawsze jest dobrym doradcą. Czasem lepiej spojrzeć realnie na sprawy. Szczególnie w przypadku Pax-u bo ich obietnice i kolejne terminy już wielokrotnie się nie sprawdzały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.K. Re: PAX IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 14:03 Gość portalu: PCh napisał(a): > No to dzięki Bogu, że nie jesteś prezesem PAXu. Mam w ogóle nadzieję, że na tej > > liście kończą się Twoje relacje z PAXem. Wątpliwą przyjemność wejścia w relacje z Pax-em mam dzięki temu, że siostra władowała w ten interes oszczędności życia plus kredyt a teraz może co najwyżej zamieszkać na budowie. Może twoje intencje są czyste ale nie jestem pewien czy rozumiesz w jakiej sytuacji znajduje się spółdzielnia. Na Stryjeńskich jak i na Wiatracznej nad mieszkańcami oprócz dopłat wisi widmo kredytu, zresztą częśc mieszkań jest niewykończona i nikt nie zaręczy czy za pół roku czy rok spółdzielnia nie upadnie, zanim nie skończy tej budowy. Namawianie ludzi do inwestycji w taki interes bez pełnego uświadomienia ryzyka jakie się z tym wiąże uważam za wpuszczanie w kanał. Życzę jak najlepiej nowemu Prezesowi ale choćby był geniuszem długi spółdzielni, które są wielkie, musi spłacać i to pieniędzmi członków spółdzielni, cudotwórcą nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PCh Re: PAX IP: 195.94.220.* 07.08.03, 08:41 Nie twierdzę, że PAX jest w dobrej sytuacji. Jednak obecna sytuacja jest lepsza niż sprzed roku czy dwu lat. Zresztą kryzys nie powstał z dnia na dzień. Teraz PAX ma szansę nie upaść z wielu powodów. Nowy prezes PAXu jest zupełnie innym człowiekiem od starego. Nie będę tu pisał ile spraw wyprostował w ciągu ostatniego roku - choć prezesem jest od miesiąca. Przeprowadziłem wiele rozmów z pracownikami PAXu, prawnikami oraz właścielami agencji sprzedaży lokali. Oczywiście nie znam kulisów. Ale fakty mówią same za siebie. Dług PAX maleje. Wierzyciele też są realistami i wiedzą, że nie wiele da im upadłość PAXu. Nie sądzę aby w Wa-wie była spółdzielnia czy deweloper którzy są pewni. Znam wiele sytuacji trudniejszych niż obecna PAXu. W tej chwili z czystym sumieniem nie polecił bym nikogo. "Ładując" się w PAX przynajmniej wiadomo w co się "ładuje". A może być tylko lepiej. Ja mieszkam w budynku PAXu i mieszka mi się bardzo dobrze. Wysoki standard wykończenia. Niski czynsz - około 650 PLN za 100 m2. Ochrona. Usterki usuwane na bierząco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozya Re: PAX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 09:15 Szanowny Panie Chyba już czas na wyznanie albo jest Pan Wiceprezesem "PAX" za 15 000zł na miesiąc (lub ewentualnie pracownikiem biurowym za 1000zł) albo cierpi Pan ewidentnie na tzw "Syndrom Sztokholmski" (to jest identyfikacja ofiary z oprawcami). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.K. Re: PAX IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 09:18 Gość portalu: PCh napisał(a): > Nie twierdzę, że PAX jest w dobrej sytuacji. Jednak obecna sytuacja jest lepsza > > niż sprzed roku czy dwu lat. Zresztą kryzys nie powstał z dnia na dzień. Teraz > PAX ma szansę nie upaść z wielu powodów. Nowy prezes PAXu jest zupełnie innym > człowiekiem od starego. Nie będę tu pisał ile spraw wyprostował w ciągu > ostatniego roku - choć prezesem jest od miesiąca. Przeprowadziłem wiele rozmów > z pracownikami PAXu, prawnikami oraz właścielami agencji sprzedaży lokali. > Oczywiście nie znam kulisów. Ale fakty mówią same za siebie. Dług PAX maleje. > Wierzyciele też są realistami i wiedzą, że nie wiele da im upadłość PAXu. > > Nie sądzę aby w Wa-wie była spółdzielnia czy deweloper którzy są pewni. Znam > wiele sytuacji trudniejszych niż obecna PAXu. W tej chwili z czystym sumieniem > nie polecił bym nikogo. "Ładując" się w PAX przynajmniej wiadomo w co > się "ładuje". A może być tylko lepiej. Ja mieszkam w budynku PAXu i mieszka mi > się bardzo dobrze. Wysoki standard wykończenia. Niski czynsz - około 650 PLN za > > 100 m2. Ochrona. Usterki usuwane na bierząco. No tak, nie masz powodów, żeby narzekać na Pax. Mieszkasz w budynku wybudowanym jeszcze za czasów jego świetności Pax-u (na kredyt). W przypadku mojej siostry oprócz widma dopłat i hipoteki - mieszkanie w niewykończonym budynku z podłączeniami mediów do celów gospodarczych i licznymi wadami, których nie będę wymieniał (protokół odbioru liczył ponad 10 usterek), trwającą jeszcze budową, niedługo opóźnienie przekroczy 2 lata a część budynku jest nadal nieskończona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PCh Re: PAX IP: 195.94.220.* 07.08.03, 12:40 Naprawdę bardzo współczuję. Ja wpłacałem na mieszkanie przy Stryjeńskich od 1999 roku (klatka H, mieszkanie 75m2). Pracowałem na trzech etatach aby nie brać kredytu. W 2001 roku kiedy jasne było, że Stryjeńskich nie będzie oddane w termine poprosiłem w PAXie o inne mieszkanie. Nie było to zrobione po znajomości. To wynika ze statutu. PAX dał mi znacznie większe mieszkanie do którego musiałem sporo dopłacić. Dzięki Bogu miałem trochę zapasowych pieniędzy - w sumie nieźle zarabiam. Dzięki tej decyzji mieszkam już prawie dwa lata w napradę bardzo ładnym mieszkaniu. Co prawda musiałem zmienić wiele innych planów związanych z pieniędzmi jakie musiałem dopłacić - np. nie mam wykończonej łazienki, nie pojechałem na wakacje - ale to drobiazgi przy problemach jakie bym miał nie przenosząc wkładu na inną lokalizację PAXu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Re: Kablobeton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.03, 22:51 KABLOBETON padł - Quo vadis PAX? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PCh Re: Kablobeton IP: 195.94.220.* 02.09.03, 08:34 Gość portalu: ron napisał(a): > KABLOBETON padł - Quo vadis PAX? Gdzie, kiedy, jak "padł" Kablobeton ? Możesz podać adres właściwego sądu ? Albo lokalizacje dezycji o upadłości ? Albo nazwisko syndyka masy upadłościowej ? No nie daj się prosić ! Podziel się z nami swoją wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Kablobeton IP: 194.181.60.* 02.09.03, 10:46 To prawda, padł KABLOBETON, potwierdziła to sekretarka prezesa PAX-u ale ten , który jest na Wiatracznej został błyskawicznie przekształcony w Sp. z o.o. "Wiatraczna", wisi tam już płachta reklamująca sprzedaż mieszkań przez w/w. Spółka ma na pewno więcej wspólnego z Paxem niż z Kablobetonem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia SOBOTA godz. 9.00 IP: *.swps.edu.pl / 192.168.12.* 03.09.03, 14:51 Cześć Wszystkim, Dziś dowiedziałam się, że w najbliższą sobotę o godzinie 9.00 Prezes PAX-u zaprasza na spotkanie - tym razem na budowie. Planuje taki mały "dzień otwarty" i zamierza pokazywać mieszkania. Ciekawe ;-) (oczywiście z przymrużeniem oka) Byłam dziś na budowie. Praca posuwa się. Dalej wstawiają okna. Więcej nic nie zauważyłam bo nie byłam w środku. Pozdrowienia i może do zobaczenia w sobotę. Ja przyjdę zobaczyć swoje mieszkanie i ostatecznie podejmę decyzję co z tym fantem zrobić. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: SOBOTA godz. 9.00 IP: *.chomiczowka.net.pl 06.09.03, 17:48 szkoda ze przeczytałam to dopiero teraz, bo też bym poszła. Spotkanie udane? Jakies ciekawostki? Odpowiedz Link Zgłoś