Dodaj do ulubionych

MULTI-Hekk- Piaseczno

IP: 80.241.130.* 15.09.03, 10:46
Hej,
Jade zobaczyc plany osiedla ARKADIA. Czy wiecie cos o tym devaloperze i tej
inwestycji?
Graza
Obserwuj wątek
    • Gość: Bartek960 Re: MULTI-Hekk- Piaseczno IP: *.daftrucks.com 18.09.03, 12:09
      Prosze o informacje, w ktorym to miejscu ma byc to osiedle, bo sama nazawa nic
      mi nie mówi, natomiast firmę znam, więc coś moge napisać.
      • johana13 Re: MULTI-Hekk- Piaseczno 18.09.03, 13:08
        a co powiesz o tej firmie?
        Chyba niewiele dobrego.
    • Gość: M4b Re: MULTI-Hekk- Piaseczno IP: 217.8.168.* 18.09.03, 15:11
      Witaj,
      developer to firma Multi-Hekk ...
      Mieszkam na osiedlu "słowicza" . To poprzednia inwestycja tego developera i
      nic, absolutnie nic dobrego o nim powiedzieć nie można.
      Przyjedź na to osiedle, zobacz jak to wygląda, szczególnie po południu, kolo 18
      i później. Developer nie dotrzymuje żadnych złożonych obietnic, zmienia plany
      osiedla w zależności od widzimisię, tak więc jeśli masz tam np. boiska czy
      place zabaw to tylko czekaj jak ci tam dokituje kolejne bloki ...
      jakość wykonania mieszkań to temat na osobny poemat . bynajmniej nie pochwalny .
      jak chcesz poczytać o tym więcej zapraszam na wątek na tym forum poświęcony
      temu osiedlu i temu developerowi.
      Osobiście mając już ta wiedzę któa mam i te doświadczenia jakie nabyłem, od MH
      trzymałbym sie jak najdalej, i to samo radze wszystkim którzy mnie pytają o
      zdanie.
    • Gość: me Re: MULTI-Hekk- Piaseczno IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 18:41
      moi znajmi kupili u nich mieszkanie w osiedlu Slowicza. Jeśli developer będzie
      budował u Ciebie tak jak tam, to żadnej arkadii tam mieć nie będziesz, co
      najwyżej sąsiadów zaglądających prosto w okna lub problem z przejściem do
      klatki między samochodami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka